Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia
10.11.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
Vždycky si vzpomeňte na Bruce Leeho, tenké ruce a neskutečná síla, rychlost, přesnost.
-
Kritizovat něčí výšku je stejný nesmysl, jako kritizovat třeba datum narození. *7*
-
Ehm, ukázal, že je úplně normální chlap, pokud je tohle pro tebe etalon alfasamčího chování, tak potěš...
-
V tomto díle si dal hnáty na stůl a ještě z toho stolu sebral nějaký nápoj a dal ho tomu druhému do ruk, ať si ho drží. Tohle udělat někde v hospodě, tak už ho seškrabávají z kachliček po záchodovou mísou. Zato v tomto vysoce inteligentním a intelektuálním pořadu je to už běžná záležitost.
-
Mě kluci přijdou normální. Naopak mi nepřijdou normální chlapi, co furt posilujou, asi aby si něco dokázali nebo co. Ale to s tim, že mužství klesá máš pravdu, ale to ještě neni vubec problem generace redakce Games, ale věk 18 a míň. Ti kluci neviděli vousy ani na obrázku, oblíkaj se jak holky a normální chlapská výška +-180 je už jenom pohádka. To je strašný. Když se podívam, jak vypadaj moji vrstevníci, a jak vypadali lidi o 4 roky starší v našem věku, tak je to strašnej rozdíl.
-
Já většinou teda FC poslouchám z mp3 záznamu, video jsem viděl jen u pár dílů, ale je fakt, že není třeba sedět jako ve škole, na druhou stranu nohy na stůl jsou humáč, který mi úplně nesedí k Lukášově snaze budovat si image spíše intelektuálního komentátora.
-
Ukazál jsi nám tady jakej jseš alfasamec tak zase klid, jo
-
Z jedný strany máš pravdu, ale na druhou strany si myslim že je to každýho věc. Někdo prostě nemá potřebu na vlastnim těle něco dělat a je spokojený tak jak je. Já nejsem žádná vazba, ale zase by mi vadilo být uplná sušenka, posilovat mě nebaví a chodit do posilovny to už vůbec. Takže si dám denně šedesát kliků pro udržení nějaký slušný postavy + fyzická práce a to mi stačí.
Určitě se cítím fyzicky lépe a jsem rád že nemusim hekat u každé větší námahy.
Je to ale věc priority, co komu vyhovuje. Nikdy se nesměju hubeným ani tlustým je to jejich věc, jestli s tím něco udělají nebo jsou tak spokojení. -
Nj, takový dotaz se přímo nabízí. *15* Mě zase pohoršuje to, jak si ten v tom svetru alá Freddy Krueger téměř v každém dílu cpe haksny na stůl. To tomu pořadu fakt "zvedne úroveň". *7*
-
Nemesus: Urazit jsem tě ani nechtěl, jen se ptám. Pro mě je mnohem horší např. slyšet chlapa zpívat ženským hlasem (a že je jich čím dál víc). Jinak holkám se rád podívám na prsa, na zadek a zhodnotím si to, ale že bych se chlapům díval na ruce a řešil na diskuzích jejich mužství, to fakt ne. Kdybys byl holka, tak chápu. Proto ten dotaz.
-
Tak jsme teplý no a có, no a có! *14*
-
A není to náhodou on? O.o
-
Celou dobu, co čtu tenhle thread, se chci zeptat natotéž, dojedu na konec a vidím, žes mě předběhl :D Holt prostě si spletl video a místo Čokoládových věnečků s Jaro Slávikem kliknul na FC. Nemějme mu to za zlé. Btw spíš než hubený ruce mě mírně pohoršuje Lukášova šálička, ale že bych to musel rozebírat...
-
Tady s timhle příspěvkem fakt moc nepochodíš. Většina nerdů tu podle mě má ruce jako párátka, některý maximálně obalený tukem. Já samozřejmě nesoudim, je to každýho věc a rozhodně to neni nějaká prioritní známka "mužnosti", ale stejně.. Prostě s takovym tim obecnym názorem, že chlap by měl mít tělo jak chlap a né jak baba, souhlasim.
-
Nemesus: ty toho zas víš. Ještě začni tu o HAARPU.
Kein: záleží na tom, jak daleko od tebe ta rozjetá horda masa je a čím vším je zfetlá. A taky záleží na tom, kam pálíš (jedinou jistotou je hlava) -
Když si o hrách založil blog, tak ho asi ještě zajímají ne? I když recenzi tu neměl ani nepamatuju, když nepočítám videorec. *9*
-
Kein: To možná v Americe, tady tě pak rozšlapou naše parádní zákony, kde útočník je v právu!
-
Aha
-
Nerozšlapou, pokud si pořídí střelnou zbraň. Ta totiž nerovnost fyzických proporcí neguje. A opravdu zde chceme probírat toto téma?
-
ako nechcel som to tu pisat, ale podla mna Grygar nepatri do tohoto odvetvia, nieje to tak dávno ked sa mi jeho recenzie pacili ale teraz to je jeden velky humus so snahou vniest nejaký podivny druh umenia do kazdej recenzie a to sa mi nepaci, on podla mna patrí do umenia ( styl viz. jeho cd ) a nie ku hram. Viem že vlezdoprdelkovia ma zabijú mínuskami ale tak to cítim, proste hry už pre neho niesu zaujímavé a myslim že je čas začat robit to čo ho naozaj baví a naplna. S ostávajúcov trojicov som spokojný a nemám výhrady.