Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia
10.11.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
Aha, tak to ja z videa fight clubu nepoznal, ze kluci nedokazou vyjit schody bez zadychani a nosit zeny pres prah. Zkusim si to pustit v HD!
-
Co má v hlavě, to nedělá chlapa, to dělá člověka. Každej člověk má mít něco v hlavě. Ale chlap už je od přírody ochránce. Jasně, dneska, kdy je 40 kilo a názory, jak je svět nefér, sexy, to možná vypadá tak, že záleží na tom, co má chlap v hlavě, ale až toho chlapáka i s jeho přítelkyní rozšlapou dva nasranci se to asi docela ztratí. To vůbec není o tom, co má v hlavě, v hlavě má mít každej něco, to, že nechceš být troska ještě neznamená, že chceš být debil, víš.
-
V žádným případě jsem netvrdil, že musí mít ruce jak kulturista, to o použitelnosti vůbec nesvědčí, to je dobrý tak na tahání nákupů. Ale i tak bych raději viděl chlapa, co dokáže jak zrecenzovat hru, tak přenést přítelkyni přes práh a vyjít schody, aniž by se zadýchal. Nemusí mít zrovna ramena jak Michael Phelps, aby rozdal pár rán, ale je lepší, když jde vidět, že dokáže těma rukama i něco udělat, ne jen je používat k neverbální komunikaci.
-
Zase jednou kouzelný poznatek :-) A chlap s holčičíma ručkama svou ženu ve městě i za městem ochránit nedokáže? Nevím, jak to máte vy za městem, pokud jste ze záměstí, ale u nás chlapa dělá to, co má v hlavě, nikoliv to, kolik udělá kliků.
-
Asi máš pravdu. Chtěl jsem si zastěžovat a možná jsem si vybral jen špatný cíle. Moje chyba. Mně spíš příjdě, že ti obyčejní jsou z toho osazenstva dva, když trošku přivřu oči. Ale fakt jsem nechtěl nikomu nic vyčítat, prostě..jen jsem to chtěl sdělit.
-
A to prosimtebe souvisi s obvodem bicepsu odkdy? Uz jsem zazil par namakancu, co se v praxi prali jako skolaci o prestavce...
-
mužstvo kleslo to máš pravdu, to je proste celosvetový trend ktorý nespomališ ale čo sa týka osadenstva FC tak 3 z osadenstva su podla mna uplne obyčajný chalani nič extra a ani nič hrozného takže ako celku by som im zrovna toto nevyčital.
-
V cajku, mě neurazíš
-
Vidíš, pro tebe je chlap jestli cestuje a dokáže být na vlastních nohách dál, než normální člověk vycestuje, to je přijatelný, pro mě je chlap ten, kterej dokáže svou ženu ochránit i v městě i za městem, každej se na to dívá jinak
-
Nemesus: Nejsi teplý?
-
Pises picoviny - objem rucek chlapa nedela, jak si mozna mysli frajirci z posilek... Takovej Pavel procestoval solove kus sveta a to chce poradnou porci chlapstvi.
-
Páni...sleduju podcast na živo občas, hlavně totiž poslouchám,, ale až teď sem si toho všiml..kurňa, máte ručky jak holky. A to myslím od ramen až po lokty, to není žádná manulání práce? Ne, já to fakt v žádným případě nemyslím zle, nechci, aby se za tohle někdo zlobil, není správný, tohle někomu vyčítat, ale...vážně...prostě mi příjdě, že mužství strašně kleslo a tady je banda chlapů, kteří mi nepříjdou jako chlapi :|
Ne, pišu pičoviny, moc rád vás poslouchám, ale prostě jsem cítil potřebu to říct, nevím proč, asi mě raději ignorujte -
3 ja ok ale 1 tam podla mna uz dávno nemá čo robit... ostré ale z časti pravdivé
-
Neřekl bych to sice tak ostře, ale jinak je to kvalitní názor
-
Z MW 1 a 2 a 3 si pomatuji desítky skvělých momentů z HL serie ani jeden. Nemluvě o tom že postavy jsou v CoD tak 100x zajímavější a souboje zábavnější. A příběh? ten je v MW, B3 , nebo třeba v předposlením MoH mnohem zajímavější než ten z dishonored. Ale to je jedno že? Hlavně když si člověk při hraní HL připadá jako velkej HC hráč *5*
-
Iba napisal pravdu!Troll si ty!Nemusi sa kazdy pchat do zadku amaterom a chujkom *7*
Fight club si vzdy pozriem, aby som videl, kde moze este upadnut tzv. gamerska relacia.
Fakt neverim ,ze niekto plati takych uboziakov *11* -
Souhlasím skoro ve všem, ale nemáš pravdu o tom hodnocení. Je to ještě horší. Většinou borci hodnotí právě jen ten SP a pak se dodělává 2. recenze na MP. Je to ubohost.
-
FPS žánr, který jde směrem CoD je špatný a většina her, které jdou stejným směrem, jsou hluboce podprůměrné. Argument, že je to o MP, je naprosto irelevantní, protože hráč si kupuje celou hru. Pokud jde o MP, tak ať udělají jen MP a na SP se vykašlou. S Petrem bych se asi o tomhle hodně pohádal, protože jsem si po výborném MW 1 koupil MW 2 a byl jsem hluboce zklamán. Tento žánr je naprosto bez inovace, beze změny, bez ničeho. Je to už pěkných pár let pořád to samé.
Edit: A pokud vím, tak na té hře není napsáno "Multiplayerová hra". A pokud ano, tak nemá stát 1099 Kč. -
Kriste ako moze byt jediec redardovany aby ho bavilo trolovat tak dlho v kuse. Chod sa liecit.
-
Jakej zážitek máš konkrétně namysli? Vžít se do kůže über nařachanýho americkýho soldáta co skoro sám zachrání svět před strašně zle se tvářícím padouchem s ruskym přízvukem v předskriptovaných urovních? Wau to musí bejt zážitek, hlavně, že tam vybuchujou a padaj baráky...))