-
Bandai Namco oznámilo tituly GRID Autosport, PAC-MAN and the Ghostly Adventures 2, Power Rangers Super Megaforce, Rise of Incarnates, Sword Art Online: Hollow Fragment a Tales of Hearts R.
tomu GRIDu nerozumím. Codemasters si to nevydají sami? -
RO 2
na steamu je Red orchestra 2 zdarma až do zítřejších 19 hodin, stačí si ji přidat do knihovničky ;) -
-
V LEVELU byla zdarma na porad, toto se jim moc nepovedlo i kdyz snaha se ceni. *3* (kdyby to byl Rising storm je to o necem jinem).
-
-
A co jako že to bylo v Levelu? Já na nějakej Level víšco, a pochybuju, že Steam ne. Já tu hru ještě nemám, a jsem rád za tu akci.
-
tady ti taky zůstane na Steamu napořád... tento příspěvek se ti moc nepovedl.
-
-
Aha, ja zapomel ze tu hru budes mit v knihovnicce jen ji nebudes moc hrat *3* ... dokud ji nekoupis to je pane logika. *7* ( Jasny vlastne ji mas no jen ji nemuzes uz hrat) uz se nebudu dohadovat o blbostech.)
-
-
ty jsi fakt mimoň...
-
cože? když máš hru v knihovně tak ji můžeš hrát, dyť takhle už v zimě rozdávali left 4 dead 2, co plácáš člověče
-
-
hele týpku, napsal jsem DO, jakože do zítřejších 19 hod si to musíš přidat do knihovny, pak už to nepůjde, dnešní akce je zdarm na furt, neni to jen free jednodenní hra, ok?
-
Napsal si do takze ja to tak pochopil ze to trva jen na jeden den (coz se obavam k vasemu nadseni ze to tak zatim bude) (coz asi bude).
-
-
-
-
-
-
PS Vita
http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-Vita/Konzole/Sony-PlayStation-Vita-PSVITA.html
samotná Vita už za 3,5k? to začíná znít lákavě :) -
-
Už dřív byly bundly za 4000,- s kartou a hrami..například na gamehouse bylo za 3995,- Vita + 16GB karta + 10 her ke stažení. S těmi akcemi na Vitu se roztrhl pytel..asi se zbavují starých modelů aby naskladnili nové..plus pro nás konzumenty
-
To už jsme na ceně PS3 :/ ... a co pořádné tahové strategie jsou tam nebo musím do japonska ? V PS+ zatím nebyly ...Hmmm a jak je to s tou kompatibilitou s PSP ? ....
(Valkyria Chronicles 2 a emulovat Front Mission 3 ... Ok dvě hry k zahrání bych měl ;) ) -
-
Na Vitu vyšli Disgaea 3: Absence of Detention a History: Legends of War. PSP hry by mali až na výnimky (Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Crisis Core: Final Fantasy VII) šlapať všetky. A ťahoviek je na PSP naozaj hafo...
-
-
-
PS+
Puppeteer, paráda... Vánoce tak brzy? :) -
Cossacks II: Napoleonic Wars Steam Key: G79EG-YDJ0B-WLX79
-
Cossacks: European Wars Steam Key: 5DJEC-6886J-APP8T
-
King Arthur II: The Role Playing Wargame Steam Key: ANKAA-X2T93-IQDB6
-
A Game of Dwarves: Gold Edition (Inc 3 DLC) Steam Key: B7JWP-LQ7ZV-4N5N7
-
Obrazem: Parádní gify z inFamous: Second Son vytvořené s pomocí foto modu, který do hry přidal poslední patch.
Foto mód ? Takže něco jako z Motorstormu či Gran Turisma , kde se celý výkon konzole soustředí na render jednoho obrázku ? Hmm tak to ano - Gif je novinka . -
Obrazem: Parádní gify z inFamous: Second Son vytvořené s pomocí foto modu, který do hry přidal poslední patch.
Nejlepší grafika současnosti. Neviděl jsem hezčí hru. Metro apod. se můžou jít zabrat... -
-
Urcite to je pekna PS4 graficky hra (nejen) ale na druhou stranu to zas takova bomba neni. Navic kdyz tahle serie nebyla o grafice ale hlavne hratelnosti... a ta je urcite stale super.
No ale dneska zatim na PS4 asi nema konkurenci, coz nejspise nebude platit moc dlouho (Division,Destiny atp... Mad max...) -
Vypadá to fakt moc pěkně, pak jsem ale bohužel viděl gameplay.
-
V jakých fps hra běží? Kdyby to nebylo open world tak si řikám, že dobrý, ale takhle je to fakt působivý, i když pěkný gify/obrázky se daj s trochou šikovnosti vytvořit i z průměrně vypadající hry. Škoda, že je serie jenom na play station, vždycky mi připadala zajímavá.
-
-
Prototype *5*
-
pod 30 padá minimálně, kdyžtak se dá uzamknout na 30
-
-
Prosím Tě, kde se to uzamyká. Kamarád mi teď píše a já se přiznám nemám s tím nějaké zkušenosti ohledně PS3/PS4.
-
-
co já vím? asi někde v options hry
-
-
To prece nejde uzamknout, to neni pc FORCE framerate dat nelze.
Pokud ano, tak je to neco noveho a slysim o tom poprve.
-
-
Trapnej může být ještě trapnější. Co tady proboha zkoušíš? Si myslíš, že těmito trapnými pokusy někoho přesvědčíš?
-
-
Víš jak? Ne, tak na mě nemluv, nemám na debílka tvého typu náladu;)
-
-
-
-
-
zbytočne mu klikáte na mínuská, má pravdu chlapec...
-
-
V čem má pravdu? Rozhodně nevypadá nejlépe než rok/dva staré hry na pc. Evidentně Vám to leží dost v žaludku. Mimochodem, proč samo Sony prezentovalo Killzone jako nejpokročilejší grafickou "orgii" na PS4? *3*
-
-
Prezentovali to tak, protože Killzone byl lunch titul. Jinak bych řek, že třeba taková Arma se tomu může vyrovnat, i když jsou některé textury z blízka i na max. celkem hnusný, tak jako celek s přihlédnutím k rozsáhlosti nemá podle mě konkurenci ani Arma 2 natož Arma 3.
-
-
Arma má pořád stejne objekty, pořád lesy, sem tam barák, navíc oproti infamous low textury. Infamous máš žívé město s hustou dopravou i s lidmi. Prostě bez konkurenční.
-
-
Vono porovnávat světy v Armě a v Infamous asi nebude úplně ideální. Ty hry jsou naprosto vo něčem jinym. Ve hře, kde chci simulaci taktickýho combatu v reálnym terénu, nebudu potřebovat živý město s lidma, a v Infamous nebudu potřebovat rozsáhlej prázdnej terén.
-
Kdybych se chtěl jít kochat grafikou stejně bych zvolil Armu(svět je tam strašně přirozenej a cejtíš se jako by to byla pravá lokace), ale Infamous vypadá taky skvěle, jsem zvědavej na porovnání s Watch Dogs až vyjdou a grafická kvalita nebude jenom spekulace podle videí.
-
-
Já to nerad porovnávám. Protože třeba některé módu upravují Crysis tak, že průchod džunglí je taková grafická orgie, že se tomu žádná současná hra nevyrovná. A to nemluvím o fyzice té hry. A to už je nějaký ten pátek stará hra. Do toho pak nové Metro LL i Bf 3,5 či War Thunder (s "filmovým" nastavením špička, ozvlášť při západu slunce a při průletu nad lodí na vodou)
-
-
Crysis mi nepřipomínej, když jsem ho před pár měsícema koupil jen abych otestoval nový pc a na max se zapnutym directx 11 to jelo ve full hd na 30-35 fps, tak jsem se fakt divil. Jinak souhlasím s Metrem LL, jediná hra, kde jsem občas jenom chodil po mapě a zkoumal textury.
-
-
-
-
to neřeš, pc elitáři prostě nerozkousnou, že by na konzoli mohla být tak skvělá grafika. PS. Sám jsem převážně pc- hráč, ale Infamous je graficky prostě absolutně top.
-
-
PC děcka si ho můžou jít přeblafnout. Tohle je momentálně TOP! Ber to nebo skoč do pole a prokopni buben. -
-
*15* Neberu ... Ta graficky TOP hra je zase mimo můj záběr . Prostě pro mne herní náplň o ničem ;)
-
-
Předpokládám, že si nikdy žádný díl nehrál a jsi zarytý zakomplexovaný pc-čkář, že ano?
-
-
Ty jseš ale chytrej, nechceš se podělit o víc tvých moudrostí?
-
-
tiež preferujem PC (nie kvôli grafike ale jeho možnostiam a typom hier ktoré nie sú určené pre masy) ale keď vidím, že má PS4 hru s top grafikou tak nebudem si pred tým zakrývať oči. Som zvedavý ako bude vyzerať na PC watch dogs a neskôr Division, každopádne momentálne kraluje Infamous. Napokon tá grafika prekvapila i mnohých vývojárov, ja som túto kvalitu takisto nečakal.
-
No mne treba neprijde ze by tahle hra mela hezci grafiku nez takovej Crysis 3. Tim nechci tu grafiku nijak shazovat je opravdu moc hezka.
-
-
-