Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny

Dánsko se stalo první zemí, která byla předělána do Minecraft.

To muselo dát práce. A přitom...
    • victor
      ....při tom rozlišení by stačil i script který konveruje mapové podklady :/ ...
  • Na italských stránkách Sony se objevil záznam o Ratchet & Clank Trilogy pro PSV, které má vyjít 2. července.

Nabízím 1$ za Lone Survivor z HumbleBundle, nechci kupovat celý balík kvůli jedné hře...
    • Inquisitor
      To máš jedno ne? Zbytek můžeš rozdat, když je nechceš.
      Aha, já myslel že je to v tom za dolar. Tak to potom nic.
      • ucho
        to by musel zaplatit 6 dolarů.
  • Hanzales

Wolfenstein

Konečně to doskočilo zpětně koukatelné, live jsem propásl :)
    http://www.twitch.tv/bethesda/c/4125211
    • C-BEAM
      pozeral som to live a hrať by ma to asi nebavilo ale táto ukážka bola už o hodný kus lepšia ako tá predošlá. Grafika a vôbec technická stránka hry je na úrovni a hlavný hrdina je sympaťák aký tu už podľa mňa dĺho nebol, niečo medzi Dukeom a Til Schweigerom :)
      • Ronox
        Ale prd. Tohle je prostě Hugo Stiglitz :D
    • Jack1947
      Vypada to tedy lepe, nevim proc jestli to je prostredim Prvni stream se mi moc nelibil ale tenhle druhy uz ma nak vic toho do sebe (nemeni to nic na to ze to bude naskriptopvany linearni tunel, ktery se bude i dobre hrat na konzolich *4* tak na PC, jen mi chybi ty adventurni prvky nebo to byl jen nejaky zvast pokud jo tak se jim zatim moc nepodaril.)

Proste Wolfenstein strilecka no. I kdyz to "rozprasovani" krve pri zasahu vypada trochu komicky, i exteriery bry s skakajicimi drony *15* ( to uz je vazne legracni ).
  • jesusek
    LIMBO - (Steam PC/Mac) - https://www.humblebundle.com/gift?key=PurF5dKSSVvw4XRm
    Reus - (Steam PC) - https://www.humblebundle.com/gift?key=EepcxxvTM5cpBbu2
    • Zobral som Limbo, dakujem.
  • Unreal Engine 4.1 Tour – Live from Epic HQ

http://www.twitch.tv/unrealengine začalo to před chviličkou
  • Call of Duty loser calls in SWAT team hoax on kid who beat him

nypost.com/2014/04/22/call-of-duty-loser-calls-in-swat-team-hoax-on-kid-who-beat-him/
    • Jack1947
      Pred rokem dvema se stala podobna vec, ted koukam nikdo se nepoucil. (nebo v USA zemi zasad a tvrde demokracie proste zneuzitelnost... SWATOVYCH sluzeb je temer na dennim chlebu, jak tak koukam .) Budu se smat kdyz se to (ne)stane tady... coz o tom silne pochybuji.
      • Tilwaen
        Jenže co s nimi chceš dělat. Pokud někdo zavolá, že právě zastřelil svou matku a pravděpodobně bude zabíjet dál, tak mu to nemohou jen tak položit se slovy "haha, hoax". To máš podobné, jako když každou chvíli někdo vyhrožuje detonací na nějakém veřejném prostranství - ve valné většině případů je to planý poplach, ale kvůli onomu "co kdyby" tam stejně musí vyslat svoje lidi, aby evakuovali a zabezpečili okolí. Jediná možnost, jak se tohoto nešvaru zbavit, jsou velmi vysoké tresty pro ty, co tyto hoaxy vymýšlí, aby si to potencionální škodiči zavčasu rozmysleli.
        • Inquisitor
          Obzvlášť v usa, kde o tyhle střelce není nouze nemůžou nic podcenit.
    • Inquisitor
      Tak to je mazec
  • Veskoslav

Upal si svého Simíka

A prej dětská hra:-D
    https://www.youtube.com/watch?v=EPp2XKMHow8
    • Tilwaen
      Už v jedničkách byly super takové ty velké koberce, které krásně hořely *1*
  • EG

so má sakra českej eurogamer za problém? red orchestra 2 je dobrá hra, tak jsem i k nim do diskuze napsal, že je aktuálně zdarma, aby mělo šanci co nejvíc lidí ji stáhnout, a místo toho mi 2x ten komentář smazali bez odůvodnění, nechápu
    • Do Doskočilovejch spárů se dostat,to není nic pěkného..
    • Vrook
      By se měli možná přebrandovat na EU-gamer...
    • Tak psal si to do článku k úplně jiný hře, tak se nediv ;)
      • no problém je, že nějaká všeobecná diskuze tam neni
        • Inquisitor
          O čem taky diskutovat, sice by tam bylo plno příspěvků, ale nikdo by je neviděl :D
    • Tilwaen
      To jsi na tom ještě dobře. Jindy Ti dají ban na acc, ale takovým způsobem, že můžeš dále přispívat, jen nikdo jiný krom Tebe Tvé příspěvky nevidí :-)

E: Maarta byl rychlejší.
      • Maarta
        Bohužel tento jejich čin mne ještě více přesvědčil o jejich nevyspělosti a neprofesionálnosti. Což je docela škoda, protože jsem nenapsal nic urážlivého, jen to, že by se měli trošku mírnit...

EDIT: Konkrétně šlo o příspěvek k tomuto, po kterém jsem si všiml, že můj příspěvek nikdo nevidí
        http://www.eurogamer.cz/videos/reklama-na-xbox-one-studena-jako-psi-umak

Kde jsem napsal:
        "A zase to neprofesionální navážení se v titulcích do X1 od redakce, které se řešilo v diskuzi pod jiným článkem...
        Obzvlášť, když toto je video z představení xboxu na MS konferenci..."
        • Tiez tam mam shadowban..asi som sa prilis navazal do Schovanca ;-)
    • Maarta
      EG má celkově problém... Když jsem jim do diskuze jednou napsal, že by mohli přestat příliš okatě (asi v pátém článku po sobě) propagovat PS4 a zároveň se až nechutně navážet a urážet X1, protože by redakce měla mít nějakou úroveň, které je trošku jinde než na úrovni poberťáka, tak se mi najednou začaly blokovat veškeré příspěvky v diskuzi. A to tak, že já je sice viděl, když jsem byl přihlášený, ale jinak nebyly zveřejněné.
      • Inquisitor
        Tak to sis dovolil hodně, já tenhle ban dostal a ani nevim za co :) Tak jsem si tam smazal účet a se,, na ně.
        • Maarta
          Kdybych napsal aspoň něco vulgárního, tak neřeknu... Ale místo toho, aby nějak reagovali, tak mne prostě blokli a nic neřekli. Na můj, podotýkám slušný, email s dotazem, copak se stalo mi nikdo neodpověděl.
          Můj příspěvek díky kterému jsem to schytal je tady níže.
          • Inquisitor
            Taky jsem psal e-mail za co jsem ten ban jako dostal a samozřejmě bez odpovědi. Holt Jenda Doskočilů vládne pevnou rukou, běda tomu kdo pouze nechválí. Ten chlap má fakt problém :)
            • double post, zase něco buguje .)
            • Nejhorší je, že si i naklikávají pluska :D To jsem zažil tam jednou a bylo to u Warhose, přísvěvky redakce byli v mínusu a během toho než jsem dopsal koment, tak redakce měla +16. No tak jsem napsal, že si naklikávají a dostal jsem neviditelný ban. Sráát na ně, na komouše.
  • Mac OSX Steam

Chtěl bych se zeptat na věc, na kterou jsem nikde nenašel odpověď. Když budu mít ve Steam knihovničce zakoupenou hru a na ní dodatečně vyjde port na Mac OSX, přidá se mi tato verze automaticky do knihovničky, nebo si budu muset koupit případně tu danou hru znova, tentokrát s podporou Mac OSX (to samé platí i pro Linux verzi).
    • Ronox
      Ano hra se ti přidá do knihovničky. U mě to byl posledně Tomb Raider a Bioshock Infinite tuším.
    • téměř určitě přibyde podpora pro nový systém a neni potřeba kupovat hru znova - jako když cs:go vyšlo na linux apod
      • Děkuji moc za odpověď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit