Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechce se nekdo dohodnout za tyto hry na steam crystal towers 2, love, Kaptain Brawe: A Brawe New World, Legends of Aethereus?
  • pro pobavení

Koho by zajímalo, vyšel STALKER - Lost Alpha...
    http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
    • Nezkousel nekdo zda na to jde cestina? *7*
      • Nema zmysel testovat cestinu z povodnej hry, nakolko to neni povodna hra.
    • Keyz
      Zde to je rychleji ke stažení:
      https://mega.co.nz/#F!FFYX0SyD!4Y_dzDPrbe5uGmIgTUPTVQ
      • torrent http://gameupdates.org/details.php?id=5770
      • Jack1947
        Diky moc... za info i za rychle linky. Na tohle jsem celkem zvedavy. *4*
  • Horror game

Když už se tady doporučujou hry tak mi doporučte hororovou hru děk.
    Silent hill,amnesia,slenderman,Alan wake,dead space,cry of fear,fear,nightmare house2,underhell a Outlast znám.
    • thx

diky za tipy kdyby jste meli jeste nejaky tak piste *5*
    • ja se bal v doomu 3 a v stalkerovi 1
      • Jack1947
        Jo Stalker byl v pozdejsi fazi desivej ale horor to bohuzel nebyl.
    • Jack1947
      Resident evil si nenapsal, Cryostasis, pokud mas konzoli tak pokracovani Condemned:bloodshot 2...
      Cry of fear mod do hl (nehral jsem a i jine m ody do hl jsou bre) Contagion,Dayz.

Penumbra, Splatter house (konzole) kinect Rise of nightmares.
      tech her je dosdt a stale vychazi, budou Forest,Stasis, Cantine (nebo caffeine)
      SOMA.
      Manhunt 2 mozna nehraj ani zmrsenej port z PS2 verze. (hlavne grafiika hnus ale smrti sou celkem hezke) Ten bych si dal treba v GTA grafice atmosfera je proste paradni.

AVP(!!) To je treba velkej horor.
      *3*
    • ringmancz
      E.T. the Extra-Terrestrial, kterýho teď vykopali v Novém Mexiku v poušti, je celkem horor na hraní

a žánrově třeba Penumbra a Manhunt? to jsou jediný dva horory co si vybavím že jsem hrál
    • Condemned: Criminal Origins. Klasika.
    • Miserius
      ... Dead Space 2? *15* Nej díl podle mě...
      Resident Evil
      Echo Night: Beyond
      Call of Cthulhu
  • Nějaký tip na adventuru, kde nemusíte spojovat v inventáři dohromady spoustu kravin, aby vám z toho vznikla hovadina, kterou musíte poté použít úplně nesmyslně? Snad mě chápete. Slyšel jsem, že něco takovýho je v Gemini Rue, kde o tohle nejde, ale hra se soustředí výhradně na příběh, postavy a vyprávění.

Tak jestli jsou i podobný adventury, nevadilo by mi, kdyby někdo poradil...
    • Jednoznačně Dreamfall.
    • A abych nezapomel tak jeste Neverhood :D
    • The Wolf Among Us má kvalitní příběh a suprově napsané dialogy.
      • Tam počkám, až bude pohromadě celá série. Nemám rád epizodní hraní.
    • jesusek
      To the Moon
      • To je taky jenom o čtení, sice u toho prej hodně lidí na konci brečelo jak to je dojemný, ale jinak podobně jako Kentucky - v podstatě knížka kde jen odklikáváš řádky textu. A to není jen můj názor, píše to i dost lidí na Gogu.
        • jesusek
          Tak to ale nemusí být nutně špatně. To čtení jsou navíc převážně dialogy, a o tom přece adventury jsou. Dnes už je ale "adventura" kdeco. *1* To the Moon ale imho odpovídá tomu, co chtěl. Je to point-and-click adventura, u které si nelámeš mozek s hádankami, ale spíš s příběhem.
    • Jinak tomu tvému popisu by odpovídala třeba hra Grim Fandango, teď k tomu někdo udělal ovládání přes myš - point and click interface.
    • Jo, Gemini Rue by tomuto odpovídalo - důraz na příběh a postavy, aniž by to bylo kór moc ukecaný, všechno je nadabovaný a kombinování předmětů snad vůbec nejde (?) nebo pokud jde, tak je minimální. Akorát u GR někomu vadili akční pasáže - střílení a schovávání se za překážky na několika místech hry, ale hra tě to důkladně naučí, takže myslim v pohodě, náhodou to bylo do příběhu celkem dobře zakomponovaný, takže to neruší ve smyslu "klidná adventura" a "brutální přechod do akční hry", to vůbec ne, jde to hezky ruku v ruce.
    • The Walking Dead.
    • Kentucky route zero
      • KRZ je hodně o čtení, je tam ranec textu a to je v podstatě to jediný co tam je - spíš taková interaktivní knížka než hra, tím ale neříkám že to je špatný
        • Mas uplnou pravdu ale ma to opravdu ale opravdu uzasnou atmosferu a myslim ze do zanru "adventura, kde nemusíte spojovat v inventáři dohromady spoustu kravin, aby vám z toho vznikla hovadina, kterou musíte poté použít úplně nesmyslně" to zapada docela slusne :D
  • Kozy

ENB Dark Souls 2

http://i.imgur.com/jlrrGTt.jpg?1
    http://imgur.com/a/V2fdm

http://enbdev.com/mod_darksouls2_v0253.htm
    • Alucard
      Ta Grafika je v základu zcela průmerná, ale když si člověk stáhne ten duranteho mod(respekt této osobě) a to co jsi postoval, tak hra nabíra úplně jiný nádech a grafika je neskutečně atmosferická. Ten duranteho mod navíc přidáva Depth of Field, čili člověk už nemusí koukat na tu zpyčeně hnusnou vzdálenou rozplizlou texturu(omluva za sprosté slova, ale to je opravdu na facku ta vzdálená namalovaná textura),takže za mě v současném stavu je grafika naprosto perfektní a většina lokací vypadá perfektně, najde se pár lokací, které jsou tak od vývojářů tak odfláklé, že nepomůže ani všechny mody světa, ale těch je opravdu minimálně. Jinak port mi nepadá, běží plynule, ale mám takový růžový pásek, který mě občas pronásleduje, ale to vyřeší patch(doufám). Zvuky, atmosféra, hratelnost je pořád neskutečná, nakonec jsem si objednal origo.
      • michelangelocz
        PC verze je oproti ty PS3–kovy docela nekde jinde. A byt se obecne rika, ze moderska komunita je esenci serie The Elder Scrolls, tak za me je to moderska komunita prave kolem pocitacovych Dark Souls.

A muzes si bejt jistej, ze ruzny mody se uz vari – jeden jsem uz taky stihl vytvorit ☺ Druhej bude na vyrobu daleko narocnejsi. Tak alespon, ze podklady pro nej jsem uz ze hry vydoloval.
        • Alucard
          Jo tvůj mod jsem využil, můj dualshock se cítil v jedničce hned o fous lépe .)
          • michelangelocz
            Tak to mam radost ☺ Jako dalsi projekt mam v planu predelat HUD do vizualniho stylu blize k jednice, protoze ten novej barevnej a preplacanej me fakt nebavi. Pochopitelne tam budou i moje vlastni elemety, ktery musim teprve vytvorit, ale budou vychazet z meho "Pimped HUD" modu pro jednicku.
            • Alucard
              Souhlasím, ten nový interface se mi také nelíbí, navíc jsem čekal, že bude o kapánek menší. Takže se těším na tvoji práci a samozřejmě respekt před tebou.
  • Vrook
    Rád bych se tu poptal na Company of Heroes 2. Je to teď ve slevě na Steamu, tak bych rád věděl jestli to stojí za to. Metacritics user score (ne že bych ho bral nějak vážně) to má asi 1.9, ale přijde mi, že všechny ty negativní komentáře jsou od rusáků za to, že hra neglorifikuje sovětský vojáky, což je mi absolutní šumák. Jsem hříšník a jedničku jsem nehrál, takže ani porovnávání mi nic moc neřiká. Díky za případný poznatky a názory..
    • Vrook
      Díky všem za odpovědi. Vyzkoušim, ale nejspíš i koupim, je to za pár šupů.
    • První CoH je jedna z mých nejoblíbenějších her, z pohledu kampaně mě CoH 2 dost zklamala, v jedničce jsi měl většinou uplně volnou ruku a moh sis hrát vlastním tempem, ale dvojka tě (i když to taky jde hrát podle sebe) víc vede za ruku. Kvůli tomuto jsem kampaň ani nedohrál, takže bych doporučil spíš tu jedničku.
    • Tilwaen
      Mám za to, že tomu bylo hodně vyčítána jednak právě ta kampaň, druhak až přílišná podobnost s prvním dílem - což by Tobě, který jsi ho nehrál, nemuselo vůbec vadit - ba naopak to pro Tebe může být jakousi zárukou kvality, protože jednička kvalitní rozhodně je.

Navíc, pokud se nepletu, je teď na Steamu Free víkend - hru si zkusíš zadarmo a pokud si ji koupíš, dostaneš na ni slevu. Takže pro Tebe asi bude nejlepší to vyzkoušet a rozhodnout se na základě toho, Já bych to koupila.
    • Nový firmware pro PS4 (v1.7) vyjde 30. dubna a pravděpodobně přinese možnost přehrávání hudby ve formátu mp3.

Řídit se nějakým hodnocením jiných nemá moc smysl. Ale kromě slevy by to mělo být tento víkend zdarma, tak si to vyzkoušej.
    • Pilgrim66
      Ja si to koupil kdyz to vyslo a bavi/lo me to. Rusaci brecej protoze ta kampan je nevydava v uplne lichotivym svetle (po pravu).
      • Alucard
        Ano, ruští hrdinové asi zapomněli, že si chtěli společně s Hitlerem rozdělit Evropu a na cestu světla se vydali až Hitler zaútočil na Rusko. Myslím, že i štěpení Ukrajiny můžeme považovat za mírnou paralelu. Rusko je pořád stejné.
        • a američani jsou svatý hrdinové, kteří zachraňujou svět 2x týdně....... *7*
          • Alucard
            To si četl na novinkách? Bez Ameriky a EU by bylo na světě mnohem hůře než s USA a EU za zadkem. Protiváha je dobrá věc. Stačí se podívat na Německo po válce. Západní= podpora USA, východ= podpora Rusko. Západní Německo se stalo po pár letech znovu velmoci a celé Německo doteď těží z rozvinutého průmyslu západního Německa natož na východě byla bída s nouzí Buďme rádi za protiváhu nebo by tu po většině Evropě byl rozlezlý Rus.
            • novinky lol :D presvedcovat te tu nebudu, to by si musel chtit verit necemu jinemu nez oficialni verzi ... nezapomen na to ze historii pisou vitezove ......
              "Buďme rádi za protiváhu" proto jsem rad ze aspon rusko oponuje zapadni propagande :) (nejsou jedini, ale ted jsou nejhlasitejsi)
              nerikam ze jsou rusaci ty "dobry", v historii najdes spinu na vsechny narody ... na nektere vic, na nektere min.... S minulosti nic neudelas, ale muzes se z ni poucit.
  • Nový firmware pro PS4 (v1.7) vyjde 30. dubna a pravděpodobně přinese možnost přehrávání hudby ve formátu mp3.

To už je jako ten nextgen teda nebo jak, pořád to nechápu :D
    • Keyz
      Ono to ani NextGen být nemůže. Když to nic extra nepřinese. Jen to je to další nový výrobek.

Tedy dá se to označit jako další generace ale nemáš v tom tu velkou změnu.
      Jako NexGen počítám kvantové počítače jestli tedy někdy nahradí stávající a bude to fungovat jak má. To bude pokrok. A ne nové krabička za jinou krabičku, které využívá HW který je zde roky.
    • MickeyMutant
      MP3 - Taste the future since 1995. Now also on next-gen.
  • Veskoslav

BF 4 Special Edition:)

http://i.nyx.cz/files/00/00/11/79/1179175_0fb5b06a2bc0c3817397.jpg?name=putin.jpg
  • Pokud si předobjednáte The Witcher 3 na GOG, získáte neuvěřitelně úžasné bonusy. Co přesně to bude si vývojáři zatím nechali pro sebe.

Tak to je neuvěřitelně úžasné! *14* *5*
    • ucho
      Ano, úžasná bleskovka. Co asi tak můžou lidé k předobjednávce dostat. Witchera 1 a 2 počítám...
      • Veskoslav
        Knížku, DVD o tvorbě, soundtrack, medailon, měšec mincí, mapu atd. Je toho spousta, co můžeš dostat *7* Navíc edice od Zaklínače patří k těm nejlepším i ty "základní". Nemusí totiž objednávka přes GoG nutně znamenat pouze digitální kopii hry:)
        • ucho
          ano, s těmi věcmi počítám, ale nepředpokládám, že o to budou ochuzeni lidé, kteří nepředobjednají... tedy pro předobjednávku to musí být něco extra, co nepůjde získat potom, jinak to není nic extra...
          • Veskoslav
            No o to jde. Počítám, že to bude jako u Z1 a Z2,kdy se medailon a spol těžko sháněli. Sám sice mám "obyčejnou" edici Z1 a Z2 (kniha, DVD atd.) ale u W3 počítám, že bude nějaká speciální. Třeba to, že získáš "vstupenku" třeba do studia.
            • Veskoslav
              Neřekl bych pasé;) Co ty víš, co to bude za nabídku:) Digitální distribuce nemusí nutně znamenat absenci fyzických předmětů. Já počkám na další info:)
            • ucho
              Řeč je podle bleskovky o předobjednávce na GOGu, tedy jakékoli fyzické předměty jsou pasé...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit