-
Obrazem (Var ric/Cassandra): Modely hlavních postav ze hry Dragon Age: Inquisition
Vzhled hlavní postavy Cassandry? To je Vtip? No děss a hrůza, takovej "babochlap" no to snad nemůžou myslet vážně. -
-
to preto, aby lesbicky sex s nou vyzeral takpovediac heterosexualne ;)
-
-
Elder Scrolls: Pekelné město a Pán duší – knižní recenze
Tak nejdřiv cenzura a teď nefunkční stránka??Trapné!!! -
-
Nebul všude. Jsi s tím trapnej.
-
-
ubožáčku když si to necháš líbit
-
-
Když se člověk nechová jako naprostý hovado, nikdo ho mazat nebude. Nikdy se to tu nestalo.
A pokud nejsi schopen pochopit, že po výmazu nevhodného příspěvku zmizí celé vlákno, je mi tě dokonce líto... -
Pracuje se na oficiální češtině do League of Legends.
Když systém okrádá lidi o jejich svobody, peníze, životy, tak lidi mlčí a bojí se. Když jde o diskuse na herním webu, rostou jim křídla a teď je ten správný čas bránit svoje práva.
-
-
-
-
Nefunkcni komentare
Nemuzu se dostat ke komentarum k te knizni recenzi, hazi to status 500. Zajimava chyba. -
-
Na chybovém kód 500 není nic zajímavého http://cs.wikipedia.org/wiki/Stavové_kódy_HTTP
Ale třeba na Youtube se k tomu zobrazuje ještě test, že na opravu vyslali oddíl cvičených opic. -
-
Tady zřejmě na opravu používají stejný tým *1*. Je to tam už minimálně od 8 ráno. Škoda, rád bych se tam podíval. Tuším 'zajímavé' čtenivo *15*
-
-
Ta diskuze musí vypadat, když to hází chybu :)
-
-
Thief
1 den a 7 hodin, pojďmeeeeeeeeee ! :) -
-
joooooooooo
-
-
28.2.2014
-
-
-
Ehmm...
Člověk se aspoň po ránu trochu pobaví. Jsem zvědav na oficiální vyjádření pana S.
Až doteď jsem netušil, že není steelbook jako steelbook. Debata se povedla :-)
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-02-22-ukazky-oceloveho-baleni-thiefa -
-
Koukám a nějak nechápu však je to plech ne ? tak o co jim jde ?
-
-
Ano je to plech! I kdyby to byl proužek alobalu, hlavní je držet hubu a nepřemýšlet. To by mohlo být zákonem ustanovené motto téhle země. *11*
-
-
Fakt promiň, že se v životě nezabývám pro mě nepodstatnými kravinami a není pro mě nějaká přiblblá krabička otázkou života a smrti. A promiň, že jsem netušil, že steelbook má nějaké určité specifikace.. *7*
-
-
A jsme u jádra pudla. Když je to nepodstatná kravina pro tebe tak co se do toho montuješ kór když o tom víš totální ho*no? Hele já sice kupuju jedině digitál, protože mi do domu tenhle bordel (pro idioty - ano pro mě je to zbytečný bordel, to neznamená, že to platí pro všechny .. gratuluji k té geniální dedukci) prostě nesmí ale z toho příspěvku jsem jasně pochopil, že prodávají něco co nesplňuje kvalitou označení produktu. (Co je na tom nepochopitelného?) Já važně nevím co tak milujete na nákupech šuntů z megaobchoďáku a ještě cpát druhým, že je vám to vlastně u řitě a nezajímá vás to!
edit: Ty vole, že já se namáhám s házením perel sviním. Prodám vám BMW, vlastně je to žigul ale to nevadí vždyť je to přece auto ne?! O nic nejde! *3* -
-
Steelbook že je bordel??? Otevřel jsi mi oči, už nikdy si žádnou "lepší" edici neobjednám, od teď už jen digitál *7*
-
Nevim jseš nějakej divnej, já se jen ptal a ty na mě hned takhle úplně nesmyslně navážíš a osočuješ a ještě něco plácáš o nakupování šmejdů z obchoďáku. Chápu taky mi není zrovna nejlépe po včerejšku a jsem taky nevyspalej, ale nemusíš být tak arogantní a nepříjemnej přeji krasný den..
-
-
-
-
Původně bylo ve článku psáno steelbook, obchod to jako steelbook prodával a ještě teď to na obchodě vedou jako steelbook.
Zde odkaz, kde se člověk dozví co je a co není steelbook: http://collectorsedition.org/forums/showthread.php?t=12066 -
-
Distributor hry si to marketingově přeje označovat jako steelbook (pravděpodobně proto, že je to mnohem známější pojem než "metalpak" a funkce je prakticky stejná). Obchod s tím nic nenadělá, pokud je to součást smlouvy.
-
-
Jde o to, že steelbook je ochranná známka. To je jako by si prodával smartphony s androidem, nebo win8, a říkal jim iPhone, protože je funkce stejná a značka iPhone je atraktivnější.
-
-
-
-
Mě by zajímal ten smazanej komentář Schovance :-)
-
-
To mě taky. Rád bych věděl, jestli si ho smazal sám, nebo mu ho odstranil glosátor. Jsem zvědav jestli pan vrchní strážce kvalitní herní žurnalistiky o tomto něco twítne :D
Ejhle, již je článek opraven (9:30). Nyní je slovo 'steelbok' nahrazeno 'plechovým balením'.
-
-
-
Dynamite Jack Steam: 6PJJ0-RX7KQ-R2BYJ
-
-
:D
jéééé díky, chytil sem Jacka, díky moc :)
-
-
Rekoil Steam: 422WE-RGA84-KQ5WE
-
Far cry 3
chtěl bych jenom upozornit ty, co ještě nehráli far cry 3, že aktuálně je za necelých 5 eur na steamu (nejnižší cena co kdy byla, zatim vždycky byl za 7,49) -
S otázkama jdi víš kam.
"Jinak se sluší dodat, že MGS5 alespoň na obou nových konzolích poběží v 60 fps. Na Xboxu 360 a Playstation 3 bude běhat v 30 fps a buďme za to rádi. Nejvyšší kvalitu pak hra přinese jednoznačně na PC platformě, kde nebude hardwarově limitována sice slušným, přesto však nesrovnatelně horším APU, které obě konzole mají v nitru (o chystané PC verzi hovoří zdroj, ač MGS je tradičně hlavně konzolová série)."
Normálně bych asi řekl dobrý, ale jestli to fakt člověk dohraje za 4 hodiny ... -
-
Na prvním playstationu bylo možný dohrát Metal Gear Solid do 4 hodin (možno kolem 3, nevím přesně - a možná si to pletu se silent hillem 3 :P). Dvojka je velmi krátká. Trojka se dá také dohrát velmi rychle, ale také ji člověk může hrát 10 hodin (filmečky nepočítaje). Jde jen o to, jak moc člověk chce šmejdit všude možně.
Když jsem hrál (a stále nedohrál) Human Revolution, tak mi steam ukazoval přes 20 odehraných hodin a dle kámoše, jsem se nedohrabal ani do půlky hry...
Dead Space 3 jsem napoprvý hrál 25 hodin, kdežto spousta lidí to asi profrčí mnohem rychleji... a přeskočí spousty věci.
Počítám, že podobný to bude i zde. Také si myslím, že to bude dohrát vícekrát a bude možný stále objevovat nové věci, jak je u metal gear solid série dobrým zvykem...
-
-
Víkendové otázky pane "anonyma"
Docela mi chybí, jak pro nás kolega vždycky vymýšlel otázky a pak se diskutovalo. Já mám návrh na dnešní otázku.
Zasáhla Vás nějaké scéna ve hře? Spíše v pozici smutku či výčitek?
Já osobně mám dvě scény.
1. Z ME3, když člověk má vztah s Tali, nesplní všechny mise na domovské planetě Kvarianů a následně dá Gethům reaperské vylepšení. A nedokáže zachránit Tali.
2. Scéna z Spec Ops: The Line, kdy odpálíte na domnělé nepřátelé raketu s bílým fosforem. Problém je ten, že zjistíte, že se jedná o spojenecké vojáky a uprchlíky a následně najdete uhořelou matku s dítětem v náruči.
Těch scén ve hrách bude dost, ale tyto dvě se mi tak nějak usadili v paměti. A jak jste na tom Vy? -
-
Z poslední doby mě dost zasáhlo Chains of Satinav a jak jsem se musel coby Geron vypořádat s osudem Nuri. To byl samej smutek a výčitky.
-
Ne, protože jsem ještě nenarazil na hru která by neměla předvídatelný příběh bez klišé..
-
V ME3 jich pár bylo a bylo mi líto Ethana skoro celej Heavy Rain *2*
-
-
No to jo, a ten jeho osud... *13*
obesenim v cele -
-
To jsem naštěstí neměl, u mě končil štastnej
-
-
Ma chyba, jsem nedaval pozor nakonci
v tom horicim baraku, nevylezl jsem a zustal jsem tam s madison... takze asi tak
coz me mrzelo jedina scena ktera zmeni dej a ja to tak podelam. *10* -
-
Jo, ja myslel jako jedina scena ve hre na konci co ovlivni dej. ... jinak verim ze tech koncu tam je spousta.
Coz me docela i stve pac, jsem vetsinou jednal podle sveho nejlepsiho vedomi, svedomi.
Narozdil treba od Beyond kde me defakto osud a pocinani moc nezajimal a hra me nevtahla tolik co, prave Velky dest. -
No jedina to rozhodne neni, je tam 19 naprosto odlišných konců...
Muže Ethan i Madison prezit ale neprezije syn třeba takze se pak Ethan zastreli na hrbitove, nebo Madison uhori ale zachranis syna takze zijes jen s klukem atd...
-
-
-
-
-
Heh to je dobrý, to co máš v bodě jedna jako nejsmutnější v ME je pro mě jedna ze šťastnejch chvilek. Já quariany bytostně nesnášel a z tohohle jsem měl fakt radost. Vážně někdo měl rád ty vesmírný cikány? *15*
S tim Spec Ops souhlasim. Za sebe bych přidal Bioshock a slavnou scénu "A man chooses, a slave obeys". To bylo hodně emotivní, pro mě jedna z top scén.
Ještě k tomu Mass Effectu, tam mě mrzela snad jedině smrtkapitána Kirraheho, jedinej mimozemšťan kterej mi nějak přirostl k srdci. -
-
Ale i tak jsou obě rozhodnutí špatná, protože je i další, kdy zachráníš obě rasy. Navíc kdyby Quariani byli jako cikáni, tak by jsme byli nejvyspělejší zemí Evropy:-D Technologicky nejvíc pokročilá rasa v galaxii, s největší flotilou v galaxii. Ani Turiané neměli větší. U nich byl problém ztráta planety a to bohužel vyžadovalo žít takový život jaký žili. Ale z historie víme, že tato rasa předčila všechny ostatní v technologiích a ve schopnostech inženýrů.
-
-
No mě otázky už došly, proto jsem přestal. Samozřejmě ale nemusím být jediný, kdo je pokládá. :)
Jinak na tvou otázku mám jen jednu odpověď, protože ze všech her, co jsem kdy hrál, mě dokázala rozesmutnit jen jedna hra, a sicetřetí Uncharted a scéna, kde zastřelí Sullyho. Sice se pak zjistilo, že vlastně neumřel, ale i tak v ten moment zastřelení to bylo dost smutný. -
Možná by to chtělo napsat spoiler alert dřív, než to sem naplno vpálit.
Každopádně pro mě to byla smrt Ghosta v MW2. -
-
Tak obě hry už jsou více, jak dva roky staré, ale budiž, upraveno.
-
-