-
10 Indie her, kterým by jste měli věnovat pozornost:)
http://www.youtube.com/watch?v=iLyemGqHg3E&fb_action_ids=10203351108327464&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B599200600158385%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
A pro zdejší lovce "pixelů" se Indie hra=/=retro grafika atd. -
Take on Helicopters
Zajímavá sleva. Třeba to někoho zaujme.
http://store.steampowered.com/sub/13794/?snr=1_4_4__106_4 -
-
Si kuř :) Ty Hindy jsem chtěl dokoupit časem, za tuhle cenu to je zadarmo a už jsou u mně :)
-
-
Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze hry Thief.
Dík, taky už je mám v knihovně *4*
-
-
-
Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze hry Thief.
Tak Xbox One to je král hnoje. -
-
Až z podivem jak škaredě to vypadá, starý UE3 .. mazec.
-
-
Reaper Of Souls
Zdravím místní komunitu. Chtěl bych pořídít datadisk v collectors verzi ale půlvodní diablo 3 nevlastním. Musím do košíku přihodit i to nebo můžu hrát bez původní hry? Díky za odpověďi. -
-
Nejedná se o standalone datadisk, takže budeš muset přikoupit i původní hru.
-
-
Díky
-
-
-
Zdar.Když už je na steamu to pujčování účtu,rád bych věděl,jak to vlastně udělat.Včera jsem si potvrdil autorizaci tlačítkem v nastavení,ale jak vyberu ,komu pujčim účet/ za účelem hraní/ na to nemohu přijít.Děkuji za odpověď.
-
-
musis se prihlasit pod svym uctem na tom konkretnim pc a tam ho taky autorizovat *5*
-
-
ROA Blade of destiny
Remake jedné z nejlepších rpg sérií je teď za pěkných 5 euro, hra je vydatně opatchovaná, už to není ten paskvil co vyslali do světa narychlo http://www.gamersgate.com/DD-ROABOD/realms-of-arkania-blade-of-destiny-revised -
-
Tak jukni na tohle ...ROA + 8dalších za 2, 99€
http://www.bundlestars.com/all-bundles/fusion-bundle/ *1* -
-
Já věděl, že jsem to před pár dny viděl ještě levněji v nějakém bundlu. Ale ani za ty 3 € mě to neláká. I když nemusím hypermoderní grafiku, celé se mi to zdá nějaké ošklivé.
-
-
Ta revised verze už je o dost lepší i graficky, nejsou to orgie, ale je to už hratelné.
-
-
Koupil sem a zkusil ROA..nastartoval sem a tvořím hrdinu..v tom telefon..vyskočil sem do windows (potřeboval jsem nějáké info) a vyřídil telefonát..a pak sem se za boha nedeostal zpět...ani nešel ROA ukončit...musel sem se odhlásit a znovu přihlásit do Win....První zkušenost nic moc :) (Win 8.1.)
-
-
Jo to se mi taky stalo, vypnul jsem to přes správce úloh. Stačí nemít zaškrtnuté "run game in background"
-
-
-
-
wow *8*
-
-
-
Horror Story
Pár lidí co sem chodí, tak chodí i na můj youtube channel a chtěl bych sem hodit i jednu novinku, kterou na českým youtube snad nikdo nedělá...
http://youtu.be/0m0v5IFz8wk
Kdo nechce klikat, ať nekliká, nechci tomu budovat špatnou reputaci *3* -
-
Je to skvělé, dobrá práce *3*
-
Technická:
"Dnes vám přináším první experiment, před nějakou dobou jsem sliboval, že bych chtěl dělat nějaká mluvená videa, buď o zajímavých místech, nebo o nevysvětlitelných zádahách"
Já klikám jak blbec a obrázek na videu je pořád stejný. Tedy je to audio a obrázek a ne video :) -
-
Dobře *1* Pokud to bereš tak puntičkářsky, tak je to jen audio s obrázkem, opraveno *3*
-
-
Za to se tedy na ten výtvor mrknu a kladně to ohodnotím *3*
Ale "zádahách" jsi neopravil. -
-
Budu rád za každou odezvu, díky. ;)
-
-
Nějaké kecy k obsahu nepovím nevyznám v hororech :)
Je ti dobře rozumět i když mluvíš rychleji. To je super. Hromada šílenců, tam něco kváká ani nevíš co a není sranda to vychytat jestliže jsi netrénoval od mala. Za mě pozitivní. Navíc snaha něco sám tvořit je opravu dobrá. Dost lidí na to nemá jak se říká koule.
Snad si najdeš nějakou pravidelnou základu fandů.
-
-
-
-
-
-
GOG
http://www.youtube.com/watch?v=XfSrjPANNf8 -
Neoficiálně: Členové Xbox Live Gold programu získají v březnu 2014 zdarma Civilization Revolution.
Tak to Major Nelson potvrdil a ta druhá hra je Dungeon Defenders. Ach jo. *9* -
The Elder Scrolls Online Beta
tvl tak stahuju dvacet giga jak blb, v půlce instalace to hodí chybu a voala stahuje zase od začátku. Tak to si můžou nabouchat, dvakrát to stahovat nebudu. Stalo se někomu něco podobnýho? -
-
No já jsem tomu chtěl dát ještě víkend, abych na to neplival neoprávněně. Chtěl jsem si nainstalovat z nového IP. No ochrana accountu se dá pochopit, chtělo to po mě kód, co poslali na emil. Potud vše OK. Kód dorazil v pořádku, ovšem v jejich formuláři se tvářil jako špatný. S mírným skřípěním zubů jsem si nechal poslat nový. A co nevidím, ten samý kód. Nefunkční. Tak si bláhově říkám, nebudu sv*ně a nahlásím jim to, ať si to opraví. Dám si práci s emilem, ve kterém jak pro retardované jedince popíšu problém. Odpověď přišla za minutu. "Sakra to je fofr", říkám si. Pak jsem ovšem začal číst... No nebudu to snad ani komentovat, ale místo toho, aby se mě začali ptát na problém a snažili se dopátrat podstaty, chtěli po mě přihlašovací údaje a podobné srágory, aby mě mohli ručně pustit. Na to jim sere bílej tesák. Je to banda totálně neschopnejch jelimanů a tím u mě tato hra skončila. A rozloučím se jejich heslem: Helping you is our passion! *7*
-
-
Vcera jsem se do TESO taky chtel podivat. Ale uz po druhy jsem zapomel heslo. A v tomhle pripade uz ho ani nemuzu resetovat, protoze resetovaci formular se od posledne zkomplikoval o kontrolni otazku, jejiz odpoved si nepamatuju uz tuplem. Jejich skoda, vnimal jsem se jako jeden z mala, kdo na tu hru neplive siru. Na druhou stranu sance, ze bych zrovna ja zacal hrat nejaky MMO je az usmevne mala. To radeji knihu, nebo rovnou EVE :)
-
-
Tak EVE a knížku můžeš jet klidně zaráz. *3*
-
-
-
V diskuzi ke klicum psal x (nebo jak se jmenuje) ze to chce vic jak 30gb... ze hra to poxcita nak spatne tedy 60gb ale tomu se mi nechce verit.
-
-
Vývojáři hry Routine zvažují její PS4 port.
moje složka TESO má 60 GB, jsou tam složky Elder scrolls online a Elder scrolls online EU :), obě maj okolo 25 GB -
-
Eu je k nicemu na dnesni BETA vikend, takze zrejme zaskrtl ze chce obe ( respkt. zapomel v nastaveni odskrtnout jen tu us).
-
-
-