Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.

Evropský sud *1*
    • Třeba je to slovák, ale i tak tam má chybu :D
  • Miroo_7

Evropský sud rozhodl...

Bleskařův dnešní highlight :D :D
  • Keyz

Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.

http://fotka.pixmac.cz/4/dreveny-sud-sud-addiction-pixmac-fotka-83290683.jpg

Změnil jsem obrázek aby nevyvolával flame a lépe sedl k nadpisu.

*3*
  • ucho

Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.

tak už o těchhle věcech rozhoduje nějaký sud, to jsme to dopracovali s tou EU :)
  • Magister_Peditum
    Tak ještě neuplynuly ani tři dny a WH mají 119% požadované částky, a měsíc mají ještě před sebou. Myslím, že by ten milion mohli nasbírat.
    • Jack1947
      Ja jim preju, Ceska Herni scena potrebuje zase vstat a byt na vysluni a ted maji moznost ( stejne jako to udelal bajny ptak Fénix z vlastniho popela).
    • Keyz
      Snad dají konečně nové cíle, aby lidi měli motivaci co posílat dál.
    • To je moc..myslím že 600K bude reálných..pokud by nasbírali milion tak je to snad nejúspěšnější projekt na kick staru.
      • Magister_Peditum
        No, je jasné, že to už bude stoupat pomaleji, ale když vezmu, že jim bude stačit, aby každý den přibilo pouhých 25 tisíc (už ne 150 jako první dva dny), tak i kdyby to ten milion nebyl, tak se tomu bude hodně přibližovat. A ano, je to hodně o tom, jak budou svou kampaň dále podporovat.
      • Miserius
        ?? Co třeba Ouya s 8.5 miliony dolaru? Nebo pokud chceš hru např Project Eternity - 3.9 miliony
        • *povzdech* nejmenoval jsem se tu odborníkem na to jestli vybere nejvíce nebo ne nemám přehled o tomhle tom. Jen se mě zdá že málo který projekt vybere takovou výši to je celé :)
          • Magister_Peditum
            Málo který projekt taky vybere požadovanou sumu (ve statisících) během 36h. *3*
            • A proto říkám že to bude jeden s největších uspěchá na kickstaru vůbec:) nevěděl jsem kolik které další vybrali.
  • Might and Magic X

Lidi nevíte kde sehnat za dobrou cenu třeba Delux Edition ??
    • ucho
      na GMG po aplikování voucheru je cena 400,-. UPLAY verze.
      • děkuji
  • Ano,těch komentářů bylo 6 *1* http://minus.com/i/dwTtFBuwqonT
  • Keyz

Nový update od WH

http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts/728309
    • By mě zajímalo, kdo mu ty ručně vyráběný meče udělá. Už teď jich bude dělat 57 kusů *1*
      Taky by mě zajímalo, jak to budou posílat do zahraničí, kde to bude nelegální.
      • Tohle je poslední věc která by mě trápila v Čr je hromada lidí co dělá meče (dělám historický šerm už docela dlouho) a bez problému ti udělají i deset za den (neboť hodně částí jako hlavice, příčka atd mají v zásobách).
        • Deset za den? To nemyslíš vážně.
          • Smrtelně. Vím o čem mluvím jestli si myslíš že někdo ti bude od nuly kovat meč tak na to zapomeň dle mého prostě se domluví s někým kdo už má zavedený podnik a cena jednoho bud cca 2500-3500 + množstevní sleva. Ono když už máš vše uděláné a v zásobě tak to jen nasadíš, zatavíš a máš to :)
            • Ono jen to rytí pro každýho zvlášť zabere dost času, ale budiž. Osobně jsem zvědavej na ty bastard swordy (ale kupovat to rozhodně nebudu *2* )
        • Keyz
          Hlavně, to možná lidi překvapí jak takový historický meč byl celkem velký a těžký. Borci museli mít opravu výdrž.
          • Nebyl těžký pokud se bavíme o jednoročním meči mezi 14 a 15 století, tak jeho váha i s dochovaných nálezu byla kolem 1.2-1.5 Kg ...samozřejmě záleželo délka čepele, jakou měl hrušku atd. Můj třeba má právě 1,2 jednoroční s délkou 90.
  • 10 euro = 20 dolarů

Na www.g2a.com probíhá zajímavá akce: za 9,99 euro si lze koupit 20 dolarů do Steam peněženky (což vám poté Steam přepočte na 14,65 euro). Čili zisk 4,66 euro. Podle mě jedna z nejvýhodnějších akcí, jaká se vůbec může nabídnout. *15*
    • ucho
      prodávají to za 14,6 euro...
      • Tak ještě jednou pro ty, kteří si nevšimli velkého nápisu na hlavní stránce, přikládám přímý odkaz: https://www.g2a.com/weeklysale
        • ucho
          hm, zajímavý. já šel na ten giftcard přes jejich search a tam to bylo za tu normální cenu.
          jinak teda díky za info. sice už přes rok si na steamu vystačím s penězmi získanými za prodej karet (už to bude snad kolem 50 eur), ale tohle se neztratí.
      • Já tedy vidím také 9,99éček za gift card.
  • ucho
    Všimli jste si, že bonusweb je první web, kde si všimli toho, že Kingdom Come už ty peníze vybralo? tedy všimli = napsali článek? :) tady to nestojí ani za usmolenou bleskovku :D
    • Jack1947
      Ucha ( i kdyz me nevidi) nebrat uplne vazne je to clovek co jak nema super presne informace a realne podlozene a nema je v "cas" je hned ohen na strese. Takze brat takove typy s nutnou porci rezervy ( zalohou k tomu). *3*
    • Veskoslav
      No jelikož až po tom, co jsme psali na redakci, že je nějaký projekt na KS, tak asi dvě hodiny potom se uráčili nějaký ten článek sesmolit. Tady mezitím bylo asi 10 článků, které se tomu věnovaly+LEVEL.
      • ucho
        vůbec nechápu, jak to souvisí s tím, že tady o tom teď není ani písmenko :)
        • Veskoslav
          Protože osobně si myslím, že bude shrnutí informací. Teď se navíc přidaly další dva balíčky na podporu v hodnotě 3000 a 5000. Takže ono by to muselo být neustále aktualizované.
          • Keyz
            Tvl ty dvě poslední ceny mají zajímavý bonusy pro lidi co chtějí dát pořádný prachy.

Ten meč by mohli darovat do soutěže *5*
            • Veskoslav
              Ta poslední Svatý je brutální. Jinak přidali 3 balíčky, ještě jednou "King" balíček.
    • Spíš se nechovaj jak šílenci a neinformují o každé blbosti hned. :) Ne že by to byla blbost, ale mnohem zajímavější bude dnes později (snad) článek o tom, že hra je zafinancovaná, ale lidi můžou dál házet prachy, aby se dosáhlo toho a toho stretch goalu. :-)
      • ucho
        vzhledem k tomu, o jakých blbostech se informuje třeba v těch bleskovkách...
    • Keyz
      Ještě EG to měl rychle. Zde se to asi bere jako jasná věc, že to nestojí ani za informaci.
      • ucho
        to doufám ne, protože to by nebyla známka profesionality. každý čtenář může využívat web jinak. je vcelku jasné, že všichni lidé tyto věci bedlivě nesledují a jsou závislí na tom, co se objeví v bleskovkách nebo nových článcích... EG nečtu, nějak si vystačím s Games.cz, ale co se týče tohoto článku, tentokrát EG ukázal, jak by se to mělo dělat...
        • ringmancz
          myslíš tak, že nejdřív tu hru poplivou a když se doví více, tak ji vynesou do nebe a píšou o ní x-krát denně?

lol, to mě pos.., teď jsem si EG otevřel a vybafne tam na mě tohle: "Bude muset Level kvůli poklesu prodejů zdražovat? Prý má mnohem nižší náklady než pod Burdou."
          Level je levnější na výrobu a proto bude muset zdražit, to dává smysl...

a dneska mají ohlásit stretch goal, třeba čekají games na to. taky bych to spojil do jedné zprávy, než potom přidávat další/aktualizovat
          • ucho
            no mluvil jsem konkrétně jen o tomto článku, o ničem jiném. na EG se jinak dívat nechodím, protože je to brak a celkově to tam zavání amatérismem, který spíš přechází v trapnost, když si člověk uvědomí souvislosti (viz třeba "exkluzivní" článek o Kingdom Come, o kterém se tak obsáhle psalo všude. Doskočil si asi neuvědomuje význam slova "exkluzivní"). takže s games.cz jsem spokojen, jen by to chtělo v jistých částech trochu víc máknout...
            • ucho
              to se mi nezdá, že je ta rychlost zaskočila. jestli neměli nic připravené, je to chyba. rozhodně by s dalším updatem dnes neměli otálet, zbytečně se obírají o peníze, tu kampaň je potřeba živit. co se týče čekání na to, ono by stačilo bohatě dát update do článku informující o kampani a šoupnout ho opět nahoru, to je celé...
            • Keyz
              Věřím, že čekají na ohlášení novým cílů od WH. Pak by to dalo smysl to spojit do jednoho.

Co jsem koukal, tak moc nestíhají reagovat na dotazy na KS i na jejich FB. Někdo, tam psal, že nemají ani na KS odkaz na FB. Asi je ta rychlost zaskočila pořádně.
    • Pokud někdo chce rozjet herní server na kvalitní úrovni má jedinečnou možnost. Protože všechna konkurence je jen otázkou výběru horšího zla.
    • Miserius
      Bonuswebu zase trvalo den než si všimli že vubec na Kickstarteru je *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit