Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BookerDeWitt

Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

Tahle "novinka" mě opravdu zklamala. Teď dokonce váhám, jestli do hry vůbec jít. Next gen jak prase! *9*
    • 6x6 je malo aj na minuly nextgen :(
  • frag.ment

Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

To teda není moc, čekal jsem větší řežbu..
    • Kozy
      Vidíš to, pro mě je to třeba první důvod proč se o Titanfall zajímat, dlouho už se volá po nějaký taktičtější střílečce a 6v6 zní fajn. Akorát se nemůžu přenést přes to, že boj v titánovi vypadá jako normální fps, čekal jsem spíš něco ve stylu Hawkena.
      • BookerDeWitt
        Jasně, taky nemám rád na bojišti 32-64 hráčů na jednou, ale 8 vs 8 se mi zdá jako idealní. Prostě klasika, ani moc, ani málo.

Edit: Taky to samozřejmě bude záležet na velikosti map, ale přesto jsem doufal v 8 vs 8.
    • BookerDeWitt
      Je to velké zklamání...
  • AMD Mantle prý bude až o 45% rychlejší než DirectX. Nyní ho podporuje pět velkých vývojářů a dvacet...

AMD by mělo víc makat a míň kecat. Myšlenky a plány mají dobré, ale realita je realita.
  • ESO beta

Tak mi dorazil invite na víkendový stress test. Ale abych pravdu řekl, nečekám už od toho vůbec nic *4*
  • ucho

AMD Mantle prý bude až o 45% rychlejší než DirectX. Nyní ho podporuje pět velkých vývojářů a dvacet...

"more than 20 games in development"
    • Tak to jsem vazne zvedavej. Ale moc tomu neverim.
  • RUST

Uz hral nekdo hru RUST ? Jake to je ? :)
  • ucho

Majitelé současné verze hry Tomb Raider nedostanou možnost upgradovat hru na Definitive Edition.

no tak hodně štěstí s prodejem... :)
    • No jak by taky tu možnost dostali, když definitive bude pouze na XB1 a PS4 konzole, což bylo mimochodem jasně oznámeno.
      • Asi nevíš o čem je řeč :)
        • Tak mi to vysvětli, ty rozumbrado.
          • Třeba u Assassins Creed 4 a Battlefieldu jsi měl možnost pořídit X1/PS4 verzi za nějakejch 10 dolarů pokud už jsi vlastnil kopii pro X360/PS3
            • Miserius
              Jojo, a ted diky digitalnim slevam se dalo poridit tyhle hry za 7 stovek + upgrade a byl jsi na tisicovce za PS4 hry (AC, Battl atd...)
            • Další neznalost. Bylo oznámeno, že tuto možnost podporovat nebudou.
    • Já bych spíš rád věděl, jestli bude možnost upgradu AC IV: BF na Gold verzi. Zatím to tak bohužel moc nevypadá. *10*
  • Zdá se mi to , nebo se právě všichni v redakci jmenují Aleš Smutný ? Ten člověk musí mít teda bedra takhle držet Games nad vodou .... *9*
    • ringmancz
      novinkáři se střídají, se podívej na starší články že je vždycky várka od jednoho a potom od dalšího
    • Thorar
      "Vy jste taky pan Gogo? My všichni jsme Gogo" *1* naáhodou se tam mihla i Redakce a Ondřej Švára :-)
  • Spekulace: Dvě nové Pokemon hry se (prozatím) jmenují Pokemon Plus a Pokemon Minus.

a ta "crystal" verze bude =
  • oktavius66

Katsuhiro Harada by se rád pustil do vývoje nového Tekkena nejen pro PS4, ale i pro Xbox One a PC.

No o tom ať radši ani nepřemýšlí... Tekken byl vždy PS titul a bude PS titul. Takže žádný Xbox. Pro mě za mě PC ještě budiž, protože by se to tam stejně objevilo přes emulátory a jiné hračky...
    • Jack1947
      Hehe, coz jsem si mozna myslel taky ale to je na Mrkvacich co oni budou chtit aby byl i jejich titul. Exkluzivitra se holt musi dobre zaplatit. Hate je bezvyznamny.
    • lol

lol
    • Nebo co? Napises mu rozzureni email o tom ze si to neprejes?
    • Pěkně stupidní názor. Já jsem rozhodně proti prasáckým exkluzivitám. Jen to proti sobě štve lidi a hlavně tě to nutí kupovat jejich hw. Nevidíš jak na tom společnosti vydělávají na lidech? Kdo si chce zahrát těch několik her navíc, tak si jak pitomec musí k PC koupit ještě škatule PS a Xbox.

Nechápu, proč by si nemohli všichni zahrát všechno na všem. Řeči typu "Xbox je lepší je tam Halo nebo PS je lepší je tam Uncharted" jsou vážně dost hloupé.
      • Tak oni hlavně jdou vývojáři proti sobě, když vydaji jenom pro jednu platformu tak neprodaj tolik kusů jako kdy to vydaj pro všechny
        • ZvacA
          Nefandím taky exkluzivitám, ale tohle není zase takovou podmínkou a už několikrát se potvrdilo, že i když se vydalo a něčeho prodalo na všechno, pořád bylo evidentní jaká platforma finančně nejvíc zatáhla, a která mohla, ale přesto nenaplnila předpoklady. Selsky se sice stále přičmrndává do kasy za nějakou tu koupi mimo jednu "základní" platformu, ale ne vždy je to otázka návratových miliónů prodaných kopií z každé strany. Na druhou stranu, že exkluzivní srandičky jedné platformy znají negativní následky z potopení potenciálních prodejů, zvlášť když se to chytne ne moc rozšířené nebo ne moc vděčné platformy, to známe samozřejmě taky - viz. Resident evil a nebo Crysis.
        • Miserius
          Ach jo... Jenže maj třikrát tolik peněz od Sony/Microsoftu právě díky tomu že to dělaj jen pro jejich konzole
          • To nemají od MSONY, ale v důsledku od konzolistů, kteří to zaplatí (skoro všichni víme, proč jsou konzolové hry o tolik dražší), je to takový paradox :) oni tě donutí zaplatit jejich škatuli a pak tě ještě nutí platit za to, že na té škatuli můžeš hrát hry, které jsou pouze pro tu škatuli :D
            • kennyB: tak to je FPS tam potřebuješ spíš myš, než páčku
            • Ronox
              Miserius: Naughty Dog patří Sony stejně jako SCE Santa Monica Studio.
            • kennyB
              salem: Takže arma je strategie??? *8*
            • kennyB: těm exkluzivitám se říká strategie protože nejdou hrát na konzolích
            • kennyB
              Tak moment, ty jsi tu svou pc škatuli nezaplatil??? Ty jsi nezaplatil ani jednu pc exkluzivní hru??? *8*
            • Miserius
              Prosimtě nevymýšlej si tady kraviny... Např. Sony platí Naughty Dog při/za vývoji Last of Us, naprosto běžná věc... nehledě na to že TLOU trhalo prodejní rekordy
              Btw To ze me "donuti" zaplatit konzoli a potom "donutí" zaplatit hry? To myslis vazne? To uz jsi tak zdegenerovanej pirátěnim ze ti prijde divny za něco platit?
          • dobře tak ať to dělaj jako třeba ty titulky který to za půlroku vydaj na PC
      • Miserius
        Jakej by pak ale byl duvod koupit slabší konzole?
    • Ronox
      Dyť je tekken i na hračky od Nintenda a taky Xbox 360.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit