-
Shuhei Yoshida: Nativní rozlišení 1080p vám umomžní být přesnějším a lepším hráčem.
Tak určitě -
-
A pak si nasadíte Oculuse a v prokládaném režimu zahájíte ten nejbáječnější pixelhunting svého života ;)
-
-
Shuhei Yoshida: Nativní rozlišení 1080p vám umomžní být přesnějším a lepším hráčem.
lol -
-
a taky fps
a taky odezva
a taky inputlag
a taky kl+myš (a taky záleží jaká) vs w.e
a taky IQ
a taky zkušenosti
.......
-
-
Byla vydána mobilní Playstation aplikace pro iOS a Android zařízení.
Nasiel niekto v AppStore tu aplikaciu? Ja ju neviem najst a link ma odkaze na prazdnu stranku v AppStore :/ -
-
Zatím to není pro EU trh. Flashka tím ztrácí trochu smysl.
-
-
Aha, diky. Zmiatlo ma, ze mi AppStore nic nehlasil. Obvykle napise, ze aplikacia nie je dostupna a teraz to vypadalo, ze sa aj snazi nieco nahravat...
-
-
-
Český Dex na kickstarteru!
http://www.kickstarter.com/projects/dreadlocks/dex-cyberpunk-2d-rpg -
-
Přidal jsem se.
-
-
Level
Level vraj predal 8369 kusov 233! Gratulácia! :)
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-12-trendy-v-prodeji-hernich-asopis-se-v-zari-obratily -
-
Krásná JDho násobilka, zajímalo by mě, jestli do výpočtu zahrnul náklady na výrobu a covermount steam klíčů jedné hry vs. 5 plnejch her a ještě master dvd.
-
Divím se, že to ještě těch pár lidí z nostalgie kupuje..
-
-
Njn, tak holt nekdo si rad pocte ... skoda mluvit oni casopisy byly vzdy o plnych hrach, obsah byl az na druhem miste... *7*
-
-
^ aneb cílovka score *7* *7* *7*
-
Možná tak pro Tebe.
-
Když jsem si to ještě před pár lety kupoval, tak jsem snad nikdy žádnou plnou hru z časopisu nenainstaloval.. Vždy to byli nějaké staré blbiny nebo hry, které jsem už hrál.
-
-
-
To je bída, dříve to byly desetitisíce. Ještěže to tu pár lidí dotuje příspěvkama :)
-
-
Ahoj kdy bude recenze na nejlepší střílečku roku 2013 Call of Duty : Ghosts ?
-
-
Když už víš, že je nejlepší střílečkou roku, tak na co potřebuješ recenzi?
-
-
Někdo preferuje hentai, někdo bdsm a někdo číselné hodnocení.
-
-
Dneska, cool down. *3*
-
-
Jestli k tomu všemu Aleš postne pozitivní recenzi na Battlefield 4, tak to bude hatu že žumpa přeteče *1* Vůbec mu to, chudákovi, nezávidím. A nepůjde jen o bugy.
-
-
Jo, Recenzent ten tvrdou práci má...
-
-
-
-
Digital Foundry vs Dead Rising 3
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-dead-rising-3 ... NEXT-GEN!!!! -
-
No, on az vyjde ten "postupny update" tak zadrzeny vykon uz bude minulosti. *4*
-
Zdržím se komentáře, dobře? :)
-
To je fakt trapný... Na současných konzolích tohle občas respektuju protože to jsou starý mašinky... Ale tohle... Nejdřív machrujou jak padnem na huby z toho výkonu a dopadne to takle...
-
-
Kdo potřebuje plynulost, když se může koukat na tu super grafiku!
-
-
Příští generaci prosím raytraceovanou prezentaci v powerpointu
-
taky jsem pro, at se konzole specializujou na comics, to by jim jit mohlo *5*
-
-
z těch záběrů nemám pocit, že je to problém čistě nízkého výkonu konzole, v některých scénách, kde by člověk taky očekával drop, to 30 zvládalo.
-
-
zupa, na 20fps to pada jenom nepravidelne *5*
-
-
teda, kdyz zrovna nepouzivate plamenomet, ten ma asi lock na tech 20 *1*
-
-
Je to zvlášní .. asi čeká XO ještě nějaký update, který teda uvolní nějaký výkon, protože tohle přece nemůžou myslet vážně ne? Ještě se kasaj jak DR3 nestíhala stará 360ka a že je MS zasvětil do XO pod dohodou, že bude vydavatel a teď tahle mizérie. To říkám furt, že si na ty pravý, vychytaný hry na nový konzole počkáme tak dva roky.
-
-
-
-
Video: Battlefield 4 na pěti monitorech s rozlišením 1080p vedle sebe.
Máte ten nadpis blbě, je to 1920p. -
Video: Battlefield 4 na pěti monitorech s rozlišením 1080p vedle sebe.
Mě přijde na těchle propojení monitorů strašně rušiví ty předěly mezi jednotlivými obrazovkami. To samý u eyefinity, asi bych s tím hrát nedokázal, když už bych musel mít hru v celým zorným poli, počkám radši na oculus než tohle. -
-
Jj, az ve 3D to bude zajimavejsi, lepsi. *3*
-
Mě stačí velká telka (100cm a více) a žádný takový hovadinky řešit nemusím. Chápu, že je tam větší zorné pole, ale myslím, že při hraní se člověk stejně nejvíc soustřední na prostřední monitor.
-
učite bude oculus lepším a lacnejším riešením a navyše 3D ale na tie predeli u viacero obrazoviek si človek zvykne, po čase ich už moc nevnímaš... i keď toto už je docela extrém.
-
-
Dragon Age: Inquisition gameplay
Shaky cam záznam hraní pre-alpha verze Dragon Age: Inqusition na Digiexpo 2013.
Asi mu to tam dlouho nevydrží.
http://www.youtube.com/watch?v=f8xJMWRI-cA -
-
Mix Witchera a TES smíchaný s nudnou klišovostí a WOW efekty/momenty moderního Biowaru? To bude žrádlo. (edit: nemyšleno jako kompliment)
-