-
Sony bude nejspíš "monitorovat a nahrávat" hlasovou a textovou komunikaci na PSN.
A hlavně, že si všichni dělali srandu z Xboxu a jeho Kinectu...
http://www.playstationgang.com/sony-may-monitor-and-record-psn-voice-and-text-communications/ -
-
Jezis to je hruza hlavne ze na PC se to deje uz dlouho....
-
-
Tam uz se to bere , jako samozrejmost. Zato na konzolich, je to neco nevidaneho/neslychaneho. *4*
-
-
Něco o nahrávání / sledování komunikace bylo už minimálně na PS3. EULA to obsahovala. Nedávno se to psalo buď tady, nebo u JDho.
-
-
-
A je to klasivky tady... O sony opět začínají kolem data vydání vyplouvat zajímavé věci... hlavně že se kolem E3 tvářili jak největší milovníci všech hráčů :-D
-
-
Ne vsichni jsou tak perfektni, za horkou slupkou je jeste "stavnatejsi" obsah. *4*
-
-
No podívejme, Sony začali dělat něco, co Microsoft dělá už dost dlouho jak na XBL, tak na Skypu.
-
Jojo a PCčkáři se smějí oběma.
-
-
Mluv za sebe. Takové praktiky jednak na PC jsou a jednak to rozhodně není nic k smíchu.
-
-
-
Spor mezi přívětivci Xbox One a PS4 se rozhořel i v posledním dílu seriálu South Park.
Sranda je cist ty komentare pod tim videem, jak mnoho tech fanboyu vubec nepochopilo, ze si tvurci v tom videu delaji srandu prave z nich.
Jinak to video krasne reflektuje mistni i zahranicni diskuse na tema pc/konzole, xbox/ps apod.
*1* -
-
akorát si ty postavy vybírají špatný platformy, ani na jedné si (asi) nezahrají Stick of Truth
-
-
27. prosince 2013 získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly RESOGUN, Contrast, GRID 2, Guacamelee!,...
To bude listopadu ne prosince dle informaci na tomto webu : http://www.vg247.com/2013/11/13/european-playstation-plus-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/ -
-
jsou to hry pro prosinec, ale budou tam od konce listopadu. se mu to popletlo
-
Jojo, listopad to je, psali to i na ofic stránkách
-
-
Flower je nyní dostupné i na PSV. Pro spuštění na PS3/PS4/PSV vám postačí jediná zakoupená kopie.
Achjo, to plati jen pro US Store. V Evrope jeste neni. Proc si to nectete poradne? -
Tyhle speciální edice za hubičku solidně lámou vaz DLC businessu .V tomhle budu na temné straně herní scény , už proto že jsem proti DLC a speciálním předmětům v době vydání hry;/
-
-
dlc neni byznys, dlc je loupez za bilyho dne *6*
aspon me teda vetsina dlc pripada neadekvatni vuci porizovaci cene
-
-
kupon Batman
Tak zbývá nový Batman, za 300,-. AC4 už je pryč. Kdo chce, napište email.
Někdo se dole ptal, proč to prodávám, protože je mi to k ničemu, kupoval jsem teď 4 gpu a nevim co s tím. Co mi zůstane navíc, dám sem, když už si tu sem chodíme nadávat :) -
Zoufalci určitě pokud musí znepřístupnit už skoro třicet let starou hru . Nicméně práva jsou jejich a pokud si nechávají ujet retro business s vlastními ROM a nejsou schopni překročit stín vlastní minulosti (viz pokémoni) , pak se nelze divit že tak neštastně kolem sebe kopou .
-
27. prosince 2013 získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly RESOGUN, Contrast, GRID 2, Guacamelee!,...
Tak se mi zdá , že nákup PS+ předplatného je tím nejlepším kaufem, co dnes může majitel konzole od Sony udělat. Gird 2 jsem po pravdě nečekal . Škoda že si nelze pzvolit podobnou alternativu pro Steam s podobnými nabídkami na PC .... -
-
Já bych Grid 2 teda klidně čekal. Hádám, že to bude těžkej prodejní propadák a tak ze zoufalství berou jakoukoliv nabídku. Což se dalo čekat. No snad ten Contrast bude stát za něco, když už jsem ho předobjednal.
-
-
Grid 2 je náhodou po dlouhý době pořádná závodní hra, co to plácáš?... Davali tam i AC3, Far Cry 3, ani jedno nebyl prodejni propadak, je to proste uz znama služba
-
-
Jo, tak to když to hodláte srovnávat se simulátorem vznášedel, parníků a sáněk NFS, tak to potom jo. Ty už do závodních her nepočítám dávno, až na Shift odbočku. A proč Grid 2 - místo prohloubení stájovýho provozu v prvním dílu a nastavování vozidla - teplý fb fanoušci, jízdní model o ničem (aneb Franta rád jezdí bokem), osekaný pohledy a téměř nulový pokrok v modelu poškození oproti prvnímu dílu. A o prodejním propadáku můžu mluvit proto, že už se dal sehnat asi za 12 dolarů, chvíli po vydání a že se ho prodalo na startu o 1/3 méně než prvního dílu. Hry nejdou do slev tak rychle, když se dobře prodávají.
-
-
nejnižší cena Gridu 2, která byla trochu víc na očích, byla zhruba 15 eur. jinak se slevy u něj pohybují spíš u 20 eur a levněji ho tedy koupil málokdo. rychlost poklesu ceny je v porovnání s ostatními hrami vcelku normální.
-
Zakladni problem je ze si mel Grid 2 ukradenej a hral singl kterej je tupej, prava kariera a zabava je v multiplayeru
-
-
Multiplayer se pořád hraje, nevim jak na pirátsky platformě ale všude jinde praskaj servery návalem... A multiplayer ma regulerni karieru jako jednicka, nez budes hazet rozumy tak to zkus
-
Základní problém je, že hry nekradu, mám jich na Steamu asi 450 *1* Stačí vyzkoušet u známýho, nemusím vyhazovat prachy za kraviny když už te´d těch her mám tolik, že je do důchodu nedohraju. Pokud se tak orientují na multi, tak ani to jim moc nevyšlo, už to na Steamu prakticky nikdo nehraje.
-
-
-
-
GRID 2 nakope s přehledem všechny poslední NFS. Výborná hra.
-
-
-
Long Live The Queen hra
Taky vám ta hra strašně připomíná Princess Maker 2? Už jenom proto mě to dost zaujalo.
Odkaz na trailer - http://www.youtube.com/watch?v=IvmUuJVGcIM
Jestli si tohle náhodou přečte Lukáš Grygar, tak prosím o jeho názor na tuto hru. -
-
jo, každej říká, že je to podobný (a sorry, že nejsem Grygar :)
-
-
PS4 hru můžete začít hrát po méně než 45 sekundách od instalace.
Problém spíš bude, aby to člověk nedohrál do konce, ještě než se to v pozadí doinstaluje. -
-
Zalezi jak, co.
-