Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dinoshare

S dinoshare.cz je situace na trhu neudržitelná. :-(
    • Thorar
      Dost trapnej pokus o propagaci, další tuctovej share server, ničím vyjímečnej.
    • ucho
      krásný příklad parazitování na pirátství. jen mi moc není jasný, na čem momentálně rejžujou peníze. ale to asi přijde časem...
      osobně nemám nic proti pirátství, ale tohle slovíčkaření, že neodpovídají za nahraný obsah a že se nesmí uploadovat věci, co porušují autorský zákon, považuji za trapné. šlo by to totiž snadno omezit. jenže pak by jaksi moc lidí službu využívat nechtělo :)
      • rancor1223
        Počkej, počkej, jak bys to chtěl omezit? Omezit by to sice šlo, ale snadno opravdu ne.
        • ucho
          nutná registrace pro uploadery. pokud bude uploaderovi mazán nějaký závadný obsah, zamezit mu třeba na měsíc cokoli uploadnout. velmi snadno takhle odradíš lidi, kteří ti tam budou nahrávat nelegální obsah a zůstanou ti tam lidé, kteří to budou používat na nějaká vlastní data... (popřípadě ti tam zůstanou uploadeři, co ty nelegální data umí schovávat a nebudou snadno dohledatelný, což je ve finále taky dobře, protože to alespoň nebude na očích, což pak vede k různým nesmyslným bojům proti pirátství, které odnáší běžní lidé)
          • Jack1947
            Tohle ne ale tahle stara forma , sireni "nelgalniho obsahu jinak pojmenovanim... nutna registrace uploaderu spise odradi, zas jak na uloz.to kazdy nahrava co chce - boje s piratstvim tu jsou a vzdy budou , odnasi bezni lide hmm... Jenze Shareservery co jsem si donedavna myslel, prave byli vzdy urceny nebo respkt byli na sireni prave ilegalniho obsahu proto to snad vynaselo ja bych si to nijak predstavit nedokazal, prece ostatni se da sirit pokud to je jen pro ty vyvolene treba pres vlastni FTP server. Navic kdyz by to bylo takhle, zni mi to porad spise jako nejaka uzavrena komunita, to pozbyva na prvotnim smyslu oprav mne ci se mylim.
            • ucho
              pokud nechápeš text, na který chceš reagovat, tak na něj prosím nereaguj... tvé myšlení mi přijde trochu jednodušší...
      • Jack1947
        Vzdyt je to jak Uloz.to ,rs.com atp... Tenhle zpusob sireni nelegalniho" obsahu mi prijde ponekud archaicky a rad to moc nemam... Stejne tak nechapu vyssi poslani tohoto "prispevku".
        • Tilwaen
          Archaický? V čem?
          • Jack1947
            No kdyz jsme u stavani, to mi prave singalizuje ze je cas jit spat... *3* *15*
          • Jack1947
            Nevim, vim ze se to da rict i o torrentech, asi to nemam rad tak pro mne to je spise archaicke.
            I kdyz treba vim ze to je novejsi, ja to nerad.
            • Tilwaen
              Ach tak. Tak to potom chápu; pro mě je archaické třeba ranní vstávání *1*
    • A to má být nějaká forma propagace pirátství nebo co? *16*
  • Ashraf Ismail (šéf vývoje Assassin's Creed IV: Black Flag) by některý z budoucích dílů rád zasadil do...

*15* Hmmm a pročpak asi až teď po dobytí Ameriky ? Čekal až mu komunita ukáže artworky a nazná že Egypt by se k Princi perskému hodil víc ?
  • male.kace

steamgifts - sid-meiers-civilization-v

http://www.steamgifts.com/giveaway/fV6uN/sid-meiers-civilization-v
  • Raindrop

Tak uz sa rozbehol Kickstarter pre Raindrop
    http://www.kickstarter.com/projects/1847847657/raindrop-0
    • škoda že přešli pryč ze Source enginu
      • To jo, tie stare screeny vypadaju detailnejsie
      • rancor1223
        To je plus i mínus. Unity mi přijde v některých ohledech neskutečně omezené, ale snadné na vývoj. Ale Source je prostě starý.
        • U titanfallu si nikdo na stáří Source nestěžuje *1*
          • rancor1223
            To ne, ale to je taky trochu jiná liga, nemyslíš? EA dala za úpravy enginu mnohonásobně víc než kolik tihle chtějí na celou hru.
            • Odkedy je Respawn interne studio EA? Si mozu davat engine aky chcu a Respawn islo do Source preto, pretoze ludia z timu s nim maju skusenosti a dokaze udrzat 60FPS na X360 a PS3 (to ze to na PS3 neni ozname je irelevantne, proste je to schopny engine na konzole). A zacali na tom robit v 2010, neviem sa teraz k tomu tak na rychlo dopatrat, ale sa mi zda ze EA s "frostbite for everyone" vyrukovalo neskor
            • To mi od EA pořád moc nesedí, proč Respawnu neposkytnuli svůj Frostbite kterej teď serou uplně všude, proč radši zaplatili za licenci za Source od svých přímých rivalů Valve...
          • No kdyby celej source nevzali a nepředělali, tak by ta poznámka i měla smysl.
  • Pilgrim66

The Mandate

http://www.kickstarter.com/projects/1964463742/the-mandate?ref=card

Postnul jsem ji ten článek z Games.cz a dali z nej citaci na hlavni stranku.

PS: Ma tam bejt creation
    • Podle rychlosti růstu příspěvků to asi neklapne.
      • Pilgrim66
        Tak po zacatecnim "behu na projekt" vzdycky prijde pomalejsi faze. Jinak si tedka najali agenturu aby jim zarizovala promo, tak uvidime.
    • DeDy
      Tahle scifi mě zaujala ze všech nejvíce. Snad se vše povede.
  • michaliuz18

Pokročilé umělé inteligence nepřátelských skupin si v Call of Duty: Ghosts užijete nejen na Xbox One...

jak si moc veria, tak jak pokrocila v crysis 2 *6* alebo elizabeth v infinite... ktora sa motala v kruhu a nevedela co skorej zo sebou kde spravit interakciu, len sa motala v kuse to alyx z HL ma lepsiu orientaciu v prostredi
    smutne ze 10 rokov stara hra ma pokrocilejsiu AI nez dnesne hry
    • A nebyla náhodou ta ta HL kočka scriptovaná? Té bych rozhodně žádnou AI nepřisuzoval.
      • michaliuz18
        ale prdlajs kazda npc je skriptovana ale alyx mala aspon svoj styl a dobre podane animacie, nemusela sa tocit v kruhu a zavadzat jak elizabeth, v com sa líši od eliz ze ona mala interakciu bezne po okoli oprela sa o stenu isla si kupit cukrovu vatu ale to si musel chvilu stat a sledovat ju lebo ked si uz isel dalej tak ona blba bola priputana k tebe musela ta stale nasledovat a furt chodila dopredu dozadu jak sibnuta vadilo mi to ze tam skace jak opica ale na druhu stranu nebyt nej .. hru ani nedohram nudil by som sa
        • MickeyMutant
          Já tyhle dilemata řeším zásadně podle poprsí. Když má hezčí kozy, tak je lepší NPC.
          • michaliuz18
            skor sa zobud do reality a nezi s vymyslenymi kozami ale s realnymi ,mne to je v hrach uplne jedno, niektore su pekne ine nie, ine zas nahe a HD ako v metre LL , co je len plus ze sa nehanbia troska zautocit na hracove city
            • Jack1947
              On spis nikdo necekal ze budes reagovat ale to je fuk... ZZz... *3*
        • Jack1947
          Tak jestli ti vadi, skriptovane postavy ktere skaci "jak opica", tak to mas dost zle no. *3*
      • Mimo pevne dane sceny scriptovana nebyla a v tech momentech se povetsinou chovala celkem schopne.
        Vetsina partaku v jinych hrach jsou podstatne horsi.
  • GTA V Panel NYC by IGN

http://www.youtube.com/watch?v=LUQOQxfU9a0
  • Pokročilé umělé inteligence nepřátelských skupin si v Call of Duty: Ghosts užijete nejen na Xbox One...

Pro tedy nebyla lepší umělá inteligence v BO:2 nebo MW ?
    • Ještě asi neuměli pořádně zapracovat aimbot a wallhack pro boty *1*
      • Měli si vzít ponaučení z CSka, tam tě boti mydlili přes zeď bez špetky soudnosti.
        • Jack1947
          Spise chces rict, ze meli by si vzit priklad kdy jeste se dalo zabijet pres zed. *4*
          • Kecáš opět nesmysly za každou cenu. V CoD serii jsou materiály průstřelné (jen v rozumné a uvěřitelné míře).
            • Jack1947
              To je mozne, jeste je otazka co si pod timto pojmem, predstavit. *7*(nevimja to paril v mp uz to je dlouho, treba si tolik nepamatuji.)
          • A kdy se nedalo?
            • Jack1947
              S prichodem mas serie COD? Respkt dit si to vem takove zjednoduseni a od MW2 uz to bylo celkem nakroceno do tehle hroznych vod.
  • Keyz

Viscera Cleanup Detail: Shadow Warrior - Official Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=0jZigh3F740#t=46

*15*
    • frag.ment
      Huhuhehe :-D Asi si toho Shadowa budu muset pořídít, ale škoda že není na PS3, na PC už moc nehraju.
    • holec89
      dokonaly :D
  • Pokročilé umělé inteligence nepřátelských skupin si v Call of Duty: Ghosts užijete nejen na Xbox One...

Stejně to nebude dobré ani na sehrání týmu z clanu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit