Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clancy

http://xman.idnes.cz/spisovatel-tom-clancy-06i-/xman-styl.aspx?c=A131009_140258_xman-styl_fro
  • Miserius

Zaprvé nikoho neurážím, to s páčkovačema je fakt, pouze hloupý konzolista bude tvrdit opak (ti normální to přiznají, že kl+myš je prostě nejlepší). A zadruhé, že se mi změnil nick jsem napsal dobrovolně. Tak se zase uklidni, vem si páčky do ruky a běž se třeba snažit někoho trefit v GTA 5 :)
    • Predatore nedelej ze sebe hlupaka. Dekuju
    • Miserius
      Predatore, ty jsi normalne psychicky labilní... Tvoje zaostalý názory, pubertální výjevy a urážky na úrovni řidiče traktoru... Nestydíš se aspoň trochu? Jedinej kdo tady mele poslední měsíc/dva kraviny jsi ty...
      Mimochodem páčkovač/páčky neni nic urážlivýho, používáš to tak často, že si myslim že nás tim chces asi urazit *1*
      Takže se prostě uklidni a věnuj se něčemu užitečnýmu, ať nejsou diskuze tvuj vrchol dne...
      • God-of-War
        Predator je duševně narušený blb.
      • Ty nechápeš nic z toho co píšu, což mě vůbec, ale vůbec nepřekvapuje :) Typický zaslepený konzolista.
        • Miserius
          Když mnou tak pohrdáš, tak proč mě pořád řešíš? Miluješ mě?
          • Jen ze slušnosti reaguju na tvé žvásty podpořené pluskama od pitomců typu God of War :)
            • Miserius
              Ze slušnosti *1* ze slušnosti tu založís vláknu který ma akorát urazit a prosadit tvojí...
    • Zalezi na druhu her. Nektere hry se na gamepadu hraji vetsine lidem lepe. FPS a rts (ten je na konzolich skoro neexistujici zanr) se hraje lepe s mysi.
      Ja osobne u fps, pokud mam na vyber, sahnu po pc verzi (lepsi ovladani, zpravidla lepsi vizual). Ale nektere hry na pc proste nejsou, tak je muze clovek bud ozelet, nebo si tu konzoli koupit. Ja volim tu druhou variantu.
      Ale tohle premerovani pindiku mezi pc hraci a konzolisty je detinske.
      *1* Na druhou stranu to produkuje takove exoty jako GGG, Jejdasek a God of War, ze se clovek aspon pobavi. *3*
    • Snažíš se tu působit chytře, jak jsi multiplatformní (kampak že nás pomalu ale jistě vede multikulti?), ale nedokážeš přiznat zásadní a zcela zjevné věci, proto jsi pro mě jen další hloupý konzolista, byť náznaky rozumu od tebe občas vidím :) Měl jsem Xbox, doteď na něm občas hraju třeba Mortala, dřív jsme hrávali na PSku Tekkena apod, ale hrát na tom nějakou doomovku apod., když to můžu hrát na pc, to bych musel být padlý na hlavu.

Nicméně já se tomu nedivím, když vidím jak jsou někteří hráči jednodušší (tržby CoD apod.), tak mě nepřekvapuje, že spoustě znich takové sračkoidní ovládání (páčkovač) postačuje.
      • ROFL .. multiplatformnost a multikulti je fakt téměř to samý no. *15*
        Víš co je hlavně prd*l? Ty tu téměř každej den fanaticky bojuješ za nějaký "principy hraní na PC", za myš s klávesnicí a podobný pičárny, ale nikoho z konzolistů jsem tu, až na pár trolů, který poznáš z první věty, neviděl bojovat za konzole nebo za gamepady..
        Nehodlám generalizovat tak jako ty, na takovou úroveň neklesnu, ale kdybych měl bejt stejnej trotl a koukat se na to tvejma očima, tak by mi prostě nevyplynulo nic jinýho, než že jsou, soudě podle tvýho projevu, PCčkáři jen fanatický závistivý a rozmazlený děcka, kterejm konzolisti vzali pár exkluzivitek nebo bůhvíco, takže dobrá práce s budováním pověsti..
        Kdybys byl opravdu tak spokojenej s PC a s myší a klávesnicí, tak tu téměř každej den nepíšeš podobný srance. Třeba od konzolistů tu slyšim fakt jen zřídkaco.. jakto? Žeby seděli na gauči s gamepady v rukou, užívali si hru a neřešili takový stupidní hovadiny, který tu řešíš ty?
        • Heh, u konzolistů je totiž =. IQ=gamepad=bojovnost=w.e

Tvůj příspěvek je dost jednoduchý. A plusy jen ukazují omezenost většiny návštěvníků tohoto webu, která je známa širokodaleko :)
          • Můj příspevěk je jednoduchej a tvoje "rovnice" je královskej argument nevyvratitelnosti, kterej jsi hledal 5 milionů let ve čtyřiceti osmi různejch galaxiích nejen našeho vesmíru, ne?
      • Co multiplatformismus a multikulturalismus, ale multivitamíny to je svinstvo!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Ronox
        Nepopírám, že klávesnice a myš je nejlepší, ale stejně si kolikrát radši vezmu gamepad. Na Giana Sisters, Mortal Kombat atd mi prostě víc vyhovuje. Nemluvě o závodních hrách, kde nemám na klávesnici citlivost tlačítek. Prostě jsou hry a zároveň chvíle kdy si radši vezmu ovladač. Například, když jsem rozvalenej v gauči a hraju něco přes projektor, tak by mi to bylo dost nepříjemný, ale co ať tu napíšu jakejkoliv subjektivní názor, tak pro tebe budu "multikulti" hlupák.
        • Však jasně, Mortal a třeba auta jsou na páčkovači trochu lepší. Ale většina her, respektive co lidi hrají na konzolích, je stejně z první nebo 3tí osoby a tam je prostě páčkovač hnůj. Mimo to, co je za problém si k pc koupit páčkovač za pár stovek? :)

Jediná, opravdu jediná výhoda konzolí je podle mě v těch pár exkluzivitách, to je vše.
          • Navíc v exkluzivitách, jak tu to dítě nademnou píše, hry typu Halo, GoW apod., což jsou opět hry z 1/3 osoby, které jsou na páčkovači příšerné.

Konzole jsou většinou pro děti. Jde to vidět i tady na games.cz, protože ty děcka doma mají nějaký šunt pc, nemají prachy na lepší a maminka většinou nedá, tak mají konzoli a chvástají se, jak je to super.

Znám hodně, opravdu hodně hráčů a drtivá většina (naprosto) má pc.
            • Jack1947
              Delat takhle ze sebe debila... navic myslim ze uz vetsi bejt nemuzes, hodis neco o "exprofi" hrani a ani nenapises co a jak. Ses proste v haji , je mi lito ale je to tak. *7*
            • Jazz
              Běž na zing, tam jich je mnohem víc a nebudeš schopen se bránit, protože tě utlučou behěm prvních 10 sekund, co se jen zmíníš o páčk...

O zdejší komunitě se dá říct, že je zvětšiny tvořena 'pc gaming master race' *3*
            • Ronox
              Hele všechno je to o cílovce. Já když byl prťavej tak jsem měl famicom, segu a pak psx. Pak když jsem byl starší přišlo první PC a díky tomu jsem vynechal generaci konzolí PS2/Xbox. Teď v době, kdy už makám primárně hraju na PC singly/mmo a ostatní si kolikrát radši zahraju v pohodlí gauče na tom tvým páčkovači. Dřív okolo mě taky byla drtivá většina PC hráčů a teď už většina taky přechází na konzole pomalu. Je to prostě příjemnější v tom obejváku nemluvě o local MP, který z PC her už krásně mizí. Všechno má svoje pro a proti jak PC tak i konzole, ale takhle odsuzovat lidi jako ty bych si nikdy nedovolil. Nikdy nevíš co a proč. Nevíš jestli tomu děcku rodiče dali na výběr jen ps3 nebo xko. A i kdyby to bylo čistě na výběru, tak tobě může být u zádele proč si to vybral, ale rozhodně to není faktor, který by měl ovlivňovat jestli ten člověk je deme*t nebo ne. Každej ať si hraje na čem chce. Hlavně, že se u toho baví a splní to, co po hrách vyžadujem. Relax.
            • Tushan
              možná jsou příšerné ale je to jedina možnost kde se dají zahrát tak už nebreč ty rozbitej kolovrátku *15*
      • Tushan
        ježiš to je zase blabol
        žencky jsou hloupy protože se nejvíc prodává 50 odstínu hnědky
        konzolisti jsou hloupy protože je nejprodavanější cod
        a lidi obecně jsou tuplem blbý protože nejprodávanější jsou rohlíky ikdyž lepší je chleba
        a Já ted tebe hodím do jednoho pytle taky co ty na to ? PCčkáři jsou elitářštní závistiví pozéři
        *7*
        • To by v první řadě museli mít co závidět. Navíc konzoli si snad kdykoliv můžu koupit taky. Pochopím ještě lidi, kteří to mají kvůli těm pár exkluzivitám, budiž, ale nepochopím blázny co vykřikují, že konzole, potažmo gamepad je lepší. A každý normální člověk ví, že páčkovač (zejména u FPS apod.) je obrovský problém, tedy aspoň pro člověka, který si chce kvalitně zahrát.
        • Tushan
          btw takove halo si na pc zahrát nemůžeš takže ti nic jineho nezbývá a to same gears of war, killzone atd atd....... ( vynechme prosím blabolení o kvalitě o to tu ted nejde) je spousta only konzole stříleček takže jedine co ti zbyde je pačkovač a ano pokud mam multiplatform a mam na to dostatecne pc tak je lepší mít pc verzi z k+m o to se tu nikdo nepře
    • Tushan
      nejsem žadnej konzolista (už ne) ale on si to gta aspon muže zahrát tak nebud takovy uplakany děcko a nezávid
  • K instalaci God of War: Ascension budete potřebovat 80GB volného místa na disku.

Protože optimalizace je pro slabochy?
    • Tushan
      prostě retardi co na to jineho říct *7*
      • Tushan
        uplně jsem si vzpoměl na demo baldurs gate 1 ktere mělo 600 mega a ja uplně že WTF se snad posra... *1* ale to byla doba kdy pc mělo standartne 10 GB a ti bohatší měli užasnejch 20 *1*
  • God-of-War

Nejvíc PS 4 Reklama!

http://www.youtube.com/watch?v=s0d9d-cdxhk

GREATNESS AWAITS
    • Hodne povedene. Jen ta posledni pasaz az prilis pripomina jednu hranou reklamu na Halo Reach.
    • frag.ment

Microsoft údajně začal banovat hráče GTA Online, kteří si díky exploitu přišli na pěkné jmění.

Jo, tak to je povedený :-)
  • Minianketa nVidia vs AMD

Jelikož redakce se k ničemu nemá, napadlo mě udělat aspoň tady malou minianketku, kterou kartu máte v PC? O nic nejde, třeba já se rozhoduju podle poměru výkon/cena, během tohoto měsíce jsem měl jak nVidii, tak AMD, teď nemám nic, protože čekám na nové Radeony. Takže prosím klikejte, díky.

nVidia (zelení) - plus

AMD (červení) - minus
    • Pilgrim66
      Mám AMD a zařekl jsem se, že už to znovu nekoupím, i když jsem je furt bránil, ale pak jsem koukal na R9ky a zase jsi sem nejistej... *1*

Jinak my s kamosem vtipkujem ze AMD a nVidia jsou jak Amerika a Rusko za studeny valky.

Amici (nVidia) jsou propracovanejsi, ale drazsi
      Zatimco Rusaci (AMD) jde na to brutalni silou, ale jsou levnejsi

*1*
      • "Propracovanější" megaobludnej čip vs "brutální síla nepropracovaného" malého čipu... přirovnání jak ho*na k nutele.
      • nekromant33
        nVidia není dokonalá, ale potom co si už půl roku nemůžu aktualizovat ovladače, protože po jejich nainstalování se mi systém nabootuje tak, že nefunguje displej (u notebooku) a nejsem sám, těch fór je hodně, ale nikdo kromě downgradu ovladačů řešení nenašel. Jestli si budu v budoucnu koupím něco tak jedině s nVidií, ty rozdíly mezi těma řadama zas tak velký nejsou a už jen kvůli takový tý pomyslný symbioze nVidia - Intel. Když si to tak beru naposled jsem byl spokojen s grafikou když jsem měl nVidii GeForce 4600 někdy deset let nazpátek
  • V noci jsem pařil CoD na páčkovači a udělal jsem headshot za běhu ve výskoku. A pak jsem se celý mokrý probudil.
    • v CoD jde skákat? hustý! :D
      • já nevím, já to nehraju, původně tam místo mýho nicku měl být jiný, ale hodilo mi to chybu s ip a automaticky se tam při refreshi vrátil můj nick, který jsem zapoměl změnit :) fail.
        • Miserius
          No ty si teda trapák *2* *7*
          • God-of-War
            Je to neskutečnej blb. *15*
            • Jack1947
              Kaslete na nej, ukazkovej pripad idiota a tech na svete chodi spousta. *4*
          • potrefený majitel konzole se ozval
            • Miserius
              A co jako že jsem majitel konzolí? Pro mě je potrefenej každej kdo jezdí na skůtru ale nefakuju je na ulici *1* To ty se tady snažiš pod jinym nickem urážet ostatní a ještě si zapomeneš změnit jméno...
  • RimWorld - sci-fi colony sim

Pro fanoušky sci-fi colony simulatoru, inspirace z Dwarf Fortress, Firefly, FTL, a Dune. Graficky podobny Prison Architectu , me osobne to ihned zaujalo a tesim se :) ceknite to tady: http://www.kickstarter.com/projects/tynansylvester/rimworld
  • Členové PS Plus programu získají 23. října zdarma Metal Gear Rising: Revengeance, Remember Me, Oddworld...

*8* ... Teda nic z toho zrovna nebodovalo , ale i tak na zahrání skoro zdarma docela nálož (Tak kdy se s podobně horkýma novinkama pochlapí už i Level ;D )
  • Jack1947

Telltale se nám chystá tento měsíc sdělit velkou novinu týkající se The Walking Dead: Season Two.

No, to jsem zvedavy co to bude za novinku *8* *7* .
    • Menší offtopic: Teď sem koukal na jejich fb stránky a první sezóna má vyjít v prosinci i na Ouyu, takže bude už snad na všech myslitelných platformách,krom tedy vy víte čeho.
    • Telltale se nám chystá tento měsíc sdělit velkou novinu týkající se The Walking Dead: Season Two.

Novinka.
  • Jack1947

V srpnu pařilo na X360 téměř o 50% více amerických online hráčů než na PS3.

Wew, to mu se rika rana , jak blesk z cisteho nebe ( ja pocital s tim ze PS3 je oblibenejsi...) *8*
    Hmm, kdyz to rika Mrkvac takto asi bude urcite "pravda". *3*
    • Lurok
      Spis nechapu k cemu ta bleskovka je
    • Miserius
      V USA Xbox naprosto valcuje PS3
      • Jack1947
        Nechce se mi moc verit, jestli mas nejakej link ? I kdyz kdyz si vezmu USA, no i tak bych se na to rad mrkl.
        • ucho
          zjistíš to velmi snadno pomocí googlu za použití hesel ps3 x360 usa sales a podobně... a ano, v americe vyhrává xbox360, ps3 to ale dotahuje jinde a celosvětově jsou již vyrovnaní, řekl bych...
          • Jack1947
            http://www.vgchartz.com/article/250980/playstation-3-lifetime-sales-overtakes-the-xbox-360/

Pravda a diky za info. Cumim jak... *7*
            • Jack1947
              Jo, takto pak mnohe vysvetluje. *4*
            • Miserius
              Protože amíci na tom dělaj všechno jen ne hraní... Spousta lidí to tam ma jen na filmy/pořady atd...
              Však víš: Tývý, tývý tývý, tývý tývý... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit