-
Podpoříte na Kickstarteru tvorbu dokumentární série, která chce zmapovat historii videoher?
ne -
-
tolik prace a pritom takova blbost
-
-
Nový AC4 trailer
http://youtu.be/aJWqVsQbmP8 -
Witcher EE na GOG.com
pokud ještě někdo nemáte prvního Zaklínače, tady je klíč na GOG:
K5AJ-M4SP-CAX8-KPRP
zadává se na gog.com/gift -
-
Dík, bude se hodit! *3*
-
-
Britský žebříček prodejnosti 41. týdne roku 2013: 1. GTA V, 2. FIFA 14, , 3. Pokemon X, 4. Pokemon...
Tak ted uz mam konecne klid. *3* -
-
Myslíš kvůli těm pokémonům?
-
-
Ne, kvuli GTA V. *15*
-
-
-
http://www.swtor.com/join-the-battle-rewards
Jinak, jestli někdo uvažuje o reaktivaci či akltivaci nového účtu, tak se dostanou nějaké dárky pro nové i stávající hráče. -
-
Mě by zajímalo, jestli se už dá hrát příběh postavy v tý free verzi bez problémů. Platit si to znovu nehodlám, chtěl bych si jen proexpit některý postavy kvůli příběhu, ale pamatuju si, že když poprvý spustili to f2p, tak jsem tam neměl bez mikrotransakcí ani dostatečně místa na actionbarech, tak jsem to honem odinstaloval, páč jsem málem omdlel vzteky.. Čili je to teď už ok, nebo to je furt debilní?
-
-
Pokud vím tak je to pořád stejné. Action bary jsou stále omezené na 2 což je snesitelné tak do 15-20 lvl. Já si za 100Kč koupil nějakej balíček věcí, tim pádem jsem dostal Prefered Status (ten kdo někdy něco koupil) a byl jsem spokojen (4 action bary,...). Na příběh a občasné PvE to bohatě stačí.
-
-
Action jsou pro bývalé předplatitele 4 (dříve byly 3) nebo druhá možnost, jak píšeš ty. Ale lepší si je to ověřit hned na začátku při spuštění, jak tvoříš své "menu".
-
-
Ses tady proste hrozne "Popularni". *3*
-
A to i když jsem byl předplatitelem před tou destrukcí hry zavedením f2p? Páč naposledy jsem měl ten action bar jen jeden nebo dva, no prostě málo. *15*
-
-
No jestli jsi dal někdo až takovou práci, tak to klobou dolů:-D
-
Ano, pokud jsi byl předplatitel před přechodem na F2P dostal jsi automaticky Prefered Status.
Primárně je dokonce zapnutý jen jeden. Druhý se dá zapnout v nastavení UI a další se přidají až když něco koupíš.
Veskoslav: Koukám, že si na tebe někdo napsal bota *1* -
To si ale musíš zapnout ty ostatní:) Primárně jsou totiž aktivní právě jenom dva.
-
-
-
-
-
no ono ani GW ani swtor neni zadnej zazrak swtor je dobrej tak na to abych si zahral pribeh co me na swtor ale tak strasne stvalo jinak bych si to mozna nekdy znovu zahral bylo to ze cestovani po planetach bylo to peklo clovek jel na speederu 30 metru a pokazde se musel zastavit abych vymlatil skupinu nepratel ze zacatku fajn ale po 2 postave me to uz otravovalo kdyz se jim clovek chtel nejak vyhnout tak zjistil ze si nemuze protoze vedle stoji dalsi skupina
-
-
Stačí jezdit po těch tlustých cestách, tam jim je naprosté minimum. Navíc jsou to většinou nejrychlejší spojení mezi úkoly.
-
-
Ta hra mě na jistý čas výborně zabavila, byla skvělá, ale návrat do ní už ne. Zaplatil jsem si nedávno dva měsíce, byl v ní asi 3 hodiny a vrátil se do GW a k čekání na Shadowrun Online/Pathfinder Online/TESO.
-
-
Já to mám zase opačně:) GW jsem byl a jsem zpátky u SW. Tak hodinku denně maximálně a stačí. Osobně se těším a nevím co čekat od těch leteckých soubojů, ale na to je ještě čas:)
-
-
Mě v SW chybí ten živoucí svět co je v GW2, ta hra si žije vlastním životem, nejsou to jen statické potvory na mapě, pořád se tam něco děje. Kdyby tohle dokázalo i SW kde zase miluju ten SW svět(setting) a příběh tak maj u mě vyhráno *1* Takhle jsem si dojel příběhy pár postav (naprosto skvělé) a nějak nebyla chuť pokračovat.
-
-
Mě se třeba v SW líbí to, že můžu zabíjet důležitá NPC, kdy se rozhodnu jak s nima naložím. Sice většinou je zabiji, protože my temní Sithové nemáme slitování, ale občas i někoho zachráním. Ale je pravda, že svět by mohl být poněkud živější.
-
-
-
-
-
David Cage (Quantic Dream): The Dark Sorcerer znázorňuje tu nejnižší kvalitu, kterou můžete od PS4 dostat.
Necekane... Rikal to uz v Unoru. -
Ring Runner (GOG, Desura, časem Steam)
https://indiegamestand.com/
dnes tu máme pěkný kousek.
jestli to někomu stačí na desuru, tak zde je klíč: I32I4-R7CG6-1KUN7-3ZVAE-5CK10 -
Shadow Warrior
Slibuji, že už nebudu zabíjet ty sladké králíčky, protože ten démonický králík, co se občas pak objeví, to je průůser.
Děláte si prdel, že slovo průůser je zakázané? -
-
To sis vsiml az ted ? Sak , demokracie ustoupila a vratil se Komunismus a toto je jedna z jeho soucasti. *15*
-
-
Tohle už ale musíš dělat schválně.
-
-
Součástí komunismu je průůser. Náhodou, alespoň malou, i když prapodivnou myšlenku teď má *1*
-
-
-
-
registracia a hry zadarmo
Naozaj sa najde niekto, kto ochotne a dobrovolne ponukne svoje telefone cislo, adresu a dalsie dolezite udaje, len kvoli tomu aby dostal hru zadarmo ? -
-
jen ať se lidé registrují, aspoň se to začne víc a víc používat a z diskuzí ubyde trotlů, protože se svou odhalenou identitou už si v ní nebudou léčit své komplexy...
-
-
To tu pak budem jen vazny ? Proto jsem prece jenom nechodime ne nebo ano. Aha trotlu ja myslel trollu. Trolls never dies. *4*
-
-
Mezi trotlem a trollem je ve zdejsich vodach hodne tenka hranice. *1*
-
-
Stale ale je. *3*
-
-
Občas ne
-
-
-
-
-
Proc by ne, ja myslim ze nekdo ponukne jen kvuli tomu aby mel hru gratis, kterou uz mohl mit davno z Levelu, tedy kdyby byl chytry. *4* *3*
-
-
FRONTIERS - Explore ● Discover ● Survive
Rozesílá prvních 50 kopií uzavřené Alfa verze. Gratuluji všem co ji získají.
http://explore-frontiers.com/?cat=7