Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dinoshare

Jak dlouho to ještě vydržíme?

www.dinoshare.cz
    • Tilwaen
      Dávám bolševikovi týden. Maximálně dva.
    • Do doby než tě zabanujou?
    • Miserius
      Tak týden
    • Jack1947
      Uz to je trapny, doufam ze moc dlouho nevydrzite. Dete uz k certu. *16*
  • Seznam změn v Batlefield 4

Stuck on loading screen. Wow, tato otravna chyba ma prenasledovala uz v BF3, ale ziadne strachy, teraz si veria ze to konecne opravia *1*
  • Tilwaen

Thief upustil od XP systému (zkušenostních bodů).

V EM dostávají rozum? *8*

Ale je pravdou, že vzhledem k příběhu, který pro Thiefa chystají, jsou tam XP za zabíjení naprosto mimo mísu.

Tohle není malý spoiler, tak si kdyžtak nekazte zážitek:
    Jen ve zkratce - Garrett přibere učednici Erin (další WTF krok od EM - vždy to byl přeci totální loner), která v sobě při kradení mj. objeví zálibu v zabíjení. Což se jemu nelíbí a jejich cesty se rozejdou.

Garrett se v minulých dílech snažil zabíjet co nejméně, protože je přeci Master Thief, který zabíjet nepotřebuje, a dělalo to dobře jeho egu. V této hře z něj vývojáři podle dosavadních informací dělají "ufňukánka", který zabíjet nechce právě kvůli Erin, protože si vyčítá její pozdější "smrt". Aneb jak zabít fungující herní charakter...
  • Miserius

Porovnání 60, 30 a 20 fps ve hře F1 2013.

Jo, takle v porovnání je to fakt dosti znát...
    • Cosi
      Výraznějšího rozdílu jsem si všiml až ve zpomaleném záběru. Ano 20 fps bylo už i v normální rychlosti divné ale 30 fps dostačující.
      • C-BEAM
        rozdiel medzi 30 a 60 je v závodných hrách obrovský, pri prechádzaní zákrut je to cítiť najviac. Niektoré staršie hry som kedysi hrával na 120hz crt pri 120 fps a tá plynulosť je niečo hrozne príjemné pre oči.
        • Jack1947
          Pravda u zavodnich her je kazde FPS podstatne. Kazdy zasek muze mit fatalni dusledky. *3*
          • ucho
            je potřeba rozlišovat mezi uzamknutým fps, kdy hra výkonově zvládá víc a má dobré odezvy, a nízkým fps, které je omezeno výkonem HW a odezvy lagují, tedy se to i naprd ovládá.
            • a ty pro zmenu nechapes, ze 30fps je zalostne malo (i stabilnich)

treba v hl jsem hraval se 100fps, ale kdyz jsem k tomu nekde sednul a byl tam vsync se 60hz monitorem (takze mi to forclo 60fps ve hre) , tak to bylo o dost horsi (prestoze pro ten engine byl hw kosmickej, schopnej davat stovky fps), a se 30 to uz je lepsi si to rovnou hodit
            • ucho
              n: motáš tady strašně moc věcí dohromady. a dohadovat se chceš jen proto, že jsi nepochopil to, co jsem napsal...
            • "výkon využijou na grafiku", takze bud mas detaily/efekty (grafiku) nebo vykon (fps nebo tvoje "skryty" fps), ty odvaznejsi z nas tomu rikaj neprima umera

z nejakyho duvodu se dohodli na 30fps locku, takze to jede 30, kdyby tam byl nakej prebytecnej vykon, tak pridaj par efektu, ale zadnej "skrytej" vykon tam nenechavaj, tomu neveri krome beznadejnych konzolistu nikdo

takze jsme zpatky u toho, ze 30fps je na akcnejsi hry malo
            • ucho
              n: jsi trochu mimo. nikde jsem netvrdil, že ten lock je tam z plezíru... čteš moc věcí mezi řádky ;)
            • tak tvoje inteligence ma asi drobny vypadky, kdyz chvili tvrdis, ze je tam lock z pleziru (kdyby to umelo vic jak, tak to locknou treba na tech 60), vzapeti, ze vykon navic se meni v dechberouci grafiku (jakej vykon, kdyz to umi sotva 30, viz gta v a jeho dropy), mas asi pocit, ze ty krabicky jsou kouzelny *8*
            • ucho
              když už to budou zamykat na 30, tak k tomu budou muset mít důvod, tedy by to na 100 nejelo, výkon využijou na grafiku. řada her pojede na 60, stejně jako pár výjimek teď na ps3, jen jich bude zřejmě víc... já nevím, proč se vždy najde někdo, kdo má narážky na konzole. tohle je obecný problém, který se týká naprosto všech her na všechny platformy. konzole však v tomhle mají výhodu, protože je to jeden HW, takže si to můžou dovolit ušít na míru výkonu toho HW. nic víc v tom není... ale holt ne každému byla dána do vínku inteligence. přeji dobrou noc ;)
            • zamykaj to na 30, ale umi to 100, a next gen nejsou pc, tak jeste nakou konzolistickou pohadku, jinak dnes neusnu *5*
          • Cosi
            Spíš je problém když vám FPS skáče, než když máte plynulých 30 po celou dobu.
      • Miserius
        Jo, 30 je dostacujici (behem hrani si toho nevsimnu), ale je to takle znat v porovnani...
        • Konzolista co nikdy nepoznal víc než 30fps :)
          • nemá to cenu...přehlídl jsem, že to psal Predator
          • God-of-War
            Blb se zas hlasi a dela ze sebe vola. *1*
            • Jazz
              To vidíme. *6*
          • tak urcite, filmy maj 24/25 fps, a bystry konzolista pracuje s tou informaci jednoznacne, 30 fps je vic nez u filmu, vsechno je v poradku, aspon 60 fps pro akcnejsi druhy her je jen kryptofasistickej zvast pc-ckaru *5*
            • sice to nejde srovnavat, ale verit, ze nekdo schovava vykon za min fps, aby byla lepsi odezva, no tak to asi nepotrebuje dalsi komentar, tomu veri jen spolek pratel ucho *6*
            • Hanzales
              Ucho: já to vzal tak nějak z praktického hlediska ;o) Ale níže jsi to popsal o dost lépe (uzamknuté FPS s rezervami) Je to jak říkáš. Popsal jsem spíše zkušenost z většiny simulátorů, kde když ty detaily přepísknu (třeba pCars) a jede to byť stabilně 35 fps, jsou celkově odezvy volantu dost bída, i když je obraz na oko plynulý. Volant ve hře začne plynule a bez lagu reagovat až tak od 45-50 fps, ale samozřejmě záleží na té či oné hře. Čím více pak FPS, tím lze očekávat rychlejší a detailnější odezvy volantu. Dodnes mi tkví v paměti Grid1, koukal jsem na intro (60fps) a říkal si, kež by tak plynule jela i ta hra. A ona na těch zamčených 60 fps fakt jela a ten efekt byl k nezaplacení.
              Ono třeba u těch stříleček to dělá taky rozdíl, ale mám pocit, že právě u toho ježdění s volantem jdou cítit ty rozdíly nejvíce. Mnohdy stačí při v-syncu vypnout "render frames ahead" na monitoru vypnout post-process a dělá to neskutečný rozdíl.
            • ucho
              Hanzales: nelze srovnávat fps hry s odezvami hry. tedy srovnávat se to dá, když to někdo blbě naprogramuje, ale v současnosti snad tolik matláků není...
            • Hanzales
              Sledovat obraz a hrát hru je rozdíl. Stručně řečeno, zkus si zahrát na volantu nějakou závodní hru, která má ingame volant 1:1 a zjistíš, že pro plynulé odezvy té hry je potřeba aspoň těch 50 FPS. Nejde ani tak o plynulost obrazu ale celkově o odezvy v řízení a reakce.
            • rancor1223
              48FPS jsem bohužel zatím neviděl.
              A já vysloveně proti 24FPS ve filmech nic nemám, ale na akční filmy je to dnes už málo. O hrách nemluvě, tam 24FPS pro mě hraničí s nehratelností (záleží ale samozřejmě na hře).
            • Miserius
              Moje pointa byla, ze na filmy 24 bohate staci, nic o hrách
            • nevidel, ale srovnavat hranej film a pocitacovou grafiku asi uplne nejde (jak si to napsal, tak jsem si precet jeden clanek a tam taky pisou, ze sceny s lidma a skutecnyma vecma to spis kazi, ale digitalni upravy spis vylepsuje)

a hlavne, mne neslo o vnimani obrazu, ale o plynulost/sviznost hry, 30 fps je proste tak na tahovky a adventury (pri rychlejsich pohybech je to tragedie)
            • Miserius
              A viděl jsi Hobita 48fps? To zas vypada jako nejaka telenovela z Novy
            • rancor1223
              Taky je těch 24FPS u filmu zatraceně málo. Některé akční scény vypadají příšerně. Zvlášť v poslední době, kdy mi přijde, že se všechna akce ve filmech zrychluje.
              Schválně co budou konzolisti říkat na to, až jejich krabičkám začne docházet šťáva a budou se muset vrátit na těch 30FPS.
          • Miserius
            Sni dál, chlapče
  • C-BEAM

Thief upustil od XP systému (zkušenostních bodů).

keď čítam reakcie autorov mám pocit, že iba teraz spoznávajú o čom thief vlastne je *1* *7*
  • Mafia 2 na PS3

Nema o to nejakej prazak zajem? Bylo by to za odvoz.
    • frag.ment
      Čau, jak jako za odvoz? Já bych to bral i když mám Mafii na PC, ale nikdy sem ji nedohrál, páč mě už nebaví vysedávat před monitorem, když u toho lapím celej den v práci..
      • Jako ze mi napises na drasta@tiscali.cz nejakej svuj kontakt at se domluvime a prijedes si pro ni a ja ti ji dam.
        • frag.ment
          OK, už ti píšu na e-mail.. přemýšlím, že bych ti taky něco za to přivezl.. Piješ červené nebo bíle? ;-) Když už jen tak rozdáváš hry... :-)
          • To opravdu neni nutne ja moc nepiju a Mafia 2 je navic uz dneska letitou hrou. Ja to uz dohral davno na PC a PS3 jsem dostal s tim tak si rikam ze by treba nekomu udelala radost :D
  • michelangelo

nejaky klice me se nehodici, tudiz k rozdani

M A F I A II -greenmangaming
    94RAC-WI55P-II42☻ –smajlik nahrad druhym pismenem z inicial mafianskeho bosse (lisaka), ktery byl zavrazden a zil v letech 1867–1930

H O M E F R O N T -steam (z LEVELu)
    09Q65-X568F-98IX☻ –smajlik nahrad prvnim pismenem posledniho slova v (originalnim) nazvu novely, kterou napsal John Milius a Raymond Benson
    • Wau, novej způsob rozdávání klíčů. Takhle by se to mělo dělat... respekt. \m/
      • Rozdavani klicu je vzdycky sympaticke, ale ta pripojena hadanka k tomu je o nicem, muzes stejne zkouset postupne jedno pismenko po druhem dokud se netrefis
        • Ale alespoň proto něco udělá, taky jsou lidi který pros tě žijí s tím že kdo první přijde je to jeho, tady je alespoň snaha aby si to ten dotyčný zasloužil
          • to mas pravdu :)
    • Vrook
      Chtěl jsem Homefront, ale je pryč, tak to nezkoušejte. Každopádně díkes anyway. *3*
      edit: nebo sem to posral ňák *15* *15*
      edit2: ne, neposral, je pryč
    • Co nás čeká a nemine v nejnovější (16.10.2013) aktualizaci PS Store?

Giuseppe Morello děkuje za Mafii.
  • Seznam všech 55 skladeb, které se objeví v Rocksmith 2014.

Chcou za to něco přes litr a dají tam jen 55 skladeb a navíc většina stojí za prd.. Snad budou custom songy
  • existuje nejake mmo, viac zamerane na pvp, bud zapadofantasy(nie LOTRO), popripade zapadofantasy zmiesane s niecim.. cyberpunk, scifi...
    • Dark age of camelot ma skvele pvp je to asi taky prvni ktere melo RVR
      Everquest 2 obsahuje taky celkem pekne pvp ale je free to play
      urcite potom stoji za zminku Darkfall kde navic kdyz umres prijdes i o veci co mas u sebe
      stejne to funguje i u Anarchy online ale to je uz hodne dlouha doba co jsem to hral naposledy kdyz ted o tom pisu myslim ze hra mela dostat novou grafiku
      napsal bych i world of warcraft ale to me zpousta lidi ukamenuje x) nicmene u aren jsem byl schopen zabit celej den
      • jeste muzes zkusit Ultimu online
        • ultima uz je velke retro :)
          ale popozeram po tych ostatnych, dik
          *4*
  • froztik

The Stanley Parable

Dneska vychází *5*
    http://store.steampowered.com/app/221910/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit