Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mark Rubin (Infinit Ward): Mnoho hráčů Call of Duty nepatří do skupiny hardcore hráčů, dokonce ani hráčů.

Tak hardcore nebo nějaký vyšší level, to je snad jasný. Ale to s těma hráčama, pokud to nehrají hráči, tak teda kdo ? (když se odprostím od dětí, tuposti, že to bez větších potíží s autohealem dojede i konzolista:) ...
    • Jack1947
      Nejses nahodou v tom "profik" ze nad tim tak badas. *15*
    • Miserius
      Clovek co zapne za rok akorat CoD a karty v práci asi moc hrac neni
  • Mark Rubin (Infinit Ward): Mnoho hráčů Call of Duty nepatří do skupiny hardcore hráčů, dokonce ani hráčů.

Já myslím, že většina se nevejde ani do kategorie Homo sapiens sapiens.
    • Jack1947
      To jim dobliklo az ted, ze o tu hru nikdo nestoji ? *7* A Sp se hraje jen na zahnani nudy... ty jsou naky ztrouchnively cc. *6*
  • froztik

The Stanley Parable

Tak musím říct, že po 3 hodinách byla ta investice do hry jedna z nejlepších za poslední dobu. Vřele doporučuju ! *5*
    • rancor1223
      Já jsem byl o koupi přesvědčen po "8" *1*. Geniální demo!
      • Hanzales
        ndu to taky prubnout, už jsem o tom dříve něco zahlédl :)
    • Kozy
      Akorát jsem dohrál demo, a musim říct že nic tak divnýho a originálního jsem dlouho neviděl, tu hru si jednou pořídím. Určitě zkuste.
  • Phil Gaskell (Ripstone): PS4 je tiché jako myška s silné jako jev.

To doufám....
    Na PS3 se nedá hrát, když vedle vás někdo spí, protože ten randál z mechaniky ho zaručeně probudí.
  • MAFIA 2 A CIVILIZATION 5 ZDARMA

CVG a GMG potichu obnovili hry zdarma za hlasování v Golden Joysticks. Hlasovat možno ještě asi dva dny.

Edit: Aby nedocházelo ke zmatkům, tak znovu upozorňuji, že až odhlasujete a na GMG se pokusíte vyzvednout hru, dostanete odkaz, který s největší pravděpodobností bude hlásit, že jste ještě nehlasovali. Nepanikařte, protože to je v pořádku, kontrola hlasování probíhá nárazově, takže na GMG hned nemusí vědět, že jste hlasovali. Když na odkaz kliknete znovu po nějakých 18-24 hodinách, už bude vše, jak má a vám přijde email s klíčem.
    • díky za tip :) maifii 2 sem dohral civ 5 jsem hral nej chvilku ale rad si ji zase zahraju legalne :D
    • Jack1947
      Mafia 2 ble, jednou a dost. Civ tomuto neholduji takze pro mne nic. *3*
      • Vrook
        Mě nikdy Civ nezajímal, ale šel jsem do něk místo mafie spolu s bratrancem, abychom měli co hrát přes co-op, páč von streamuje. Jsou skoro dvě a já už prostě musim spát, ač bych nejradši hrál dál. Civ5 je fakt skvělá hra. Doporučuju...
        • Tilwaen
          Je to hodně návykové, jakmile jednou člověk pochopí mechanismy *4*
    • Jak poznám že mi to pošlou? přišla mi registrace a pak děkování za hlasování, ale nikde nic o nějaký hře
      • Tady
        https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/
    • Tak jsem odhlasoval, potom jsem se musel zaregistrovat. Potom mi poslali hru na email a po kliknutí mi píšou že hru dostanu až když odhlasuju. A protože už jsem hlasoval tak mě to znovu hlasovat nepustí a hru taky nedostanu. Tak mám asi smůlu :D
      • počkej tak 1-3 dny a klíč ti dorazí, chvíli trvá, než to systém zpracuje
        • Tak jsem hlasoval a nic o hře mi teda nepřišlo, Mafii bych si rád zahrál znova, navíc i legálně. *1*
          • Jo je to tam trošku zmateně udělaný :)
        • Aha tak si holt počkám no
          • Do 24 hodin bude odkaz funkční.
  • Kravicka

Phil Gaskell (Ripstone): PS4 je tiché jako myška s silné jako jev.

Tady je nekdo nalitej.
  • hznk89

Infinity Ward si chce s pomocí nových Call of Duty převzít zpět titul nejprodávanější novinky, který...

Budu držet pěsti....Rockstarum
  • Phil Gaskell (Ripstone): PS4 je tiché jako myška s silné jako jev.

Silne jevy mam nejradsi!
    • Jack1947
      Jevy jsou vzdycky velmi silne. *15*
  • God-of-War

Phil Gaskell (Ripstone): PS4 je tiché jako myška s silné jako jev.

*14*
    • Z toho dneska nebudes spat, vid?
  • Jack1947

Herní ovladač Delta Six pro fanoušky FPS her bude dostupný pro PC, PS3, X360 a pravděpodobně i next-gen.

Waw, kdybych si neprecetl clanek v bleskovce , respkt nerozklikl rekl bych obycejnej herni ovladac. Ted jeste k jakejm hram to bude a jestli to bude fungovat presne tak jak tam pisi. *4*
    • Herní ovladač Delta Six pro fanoušky FPS her bude dostupný pro PC, PS3, X360 a pravděpodobně i next-gen.

bude to jenom k jedný hře a to CoD, stojí za tím Activision
      • Jack1947
        To at si strci, tam kam slunce nesviti. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit