Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gta in air

http://youtu.be/u8CrYiSJum4
  • Najděte rozdíly mezi PC, Xbox One, PS4 a současnou generací konzolí na screenech z Assassin's Creed...

Takováhle srovnání mám rád. Je to paradox, ale díky novým konzolím se klade větší důraz na PC.
    • Jack1947
      Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. Takze zatim nemuzu soudit.
      • ... tak piš, až budeš!
        • Jack1947
          A tos cekal 4hodiny, na to aby jsi mi napsal odpoved . lol . Jinak samozrejmne jak jsem cekal nic zasadniho, navic to ani neni moc poznat/videt par efektu navic a detailu OLD GEn je porad dobrej aj tak. *4*
  • Miserius

Hearthstone

Ronox, hlídej si Xzone (fb a twitter) behem chvilky bude zase soutěž o klíče do bety Hearthstone (pokud to teda uz nemáš)... Ja měl štígro *14*
    • Ronox
      Díky za info, vím o tom, ale svůj už jsem dostal. Další pro kámoše jsem sehnal z druhý ruky free. Napiš mi bnet id a můžem dát match.
  • Ferdis2

Zmeny v PS+ pre PS4

"Odložený Driveclub nahradila štýlová hra Contrast"
    Paráda, na Contrast sa teším už dobre dlho.... *14*
  • Steam

Ahoj prosím vás co je vůbec ten Steam zač? Znám ho dlouho mam ho od CoD 2 nebo BO v PC.
    Ale včera a dneska sem stahoval 2. teď 3. hru a pokaždé tam byl ten steam,3 cracky na jednu hru a pokaždé jiný Fatal error....:-D Tak sem pak našel rar od známe firmy a hned to šlapalo :-)
    To se jako snaží chránit hry? Tvl :-D vždyť je toho všude mraky...Jako to má dneska každá originalka?jakto? Takže někdo to muže v klidu dát na net ,Já si to stáhnu nainstaluju a spustit to už nemůžu protože Steam? Nebo ten Steam už by to měl zakázat vůbec dělit na ty rary atd?To nikdy nebylo pána boha, v budoucnu to bude všude? Já jen abych volil Pirátskou stranu, zlatý cd-key
    *7*
    • Kravicka
      Jsem zvedavej co budes delat, az zjistis ze Piratska strana neni o pirateni. *1*
      • Jack1947
        Tos nemel, ted nejen zes mu zkazil iluze, idealy, ale co hur prestane verit v politickou vec. *9*
        • A když vás ta politika zajíma dokonce koukám že i na Slovensku to řeší víc jak tady. Já sem v životě nevolil ani nebudu. Ale kdybych měl tu odvahu tak du volit Komunisty ale nechápu proč si každý myslí že když vyhrajou že to bude stejný jako dřív :-D :-D Přísná vláda,fronty na banány a maso,zákaz za hranice, soudruhu, obchod jen s východem, a zavírat demokraty a atd. :-D Lidi máte 21 století bez SSSR!!! to je rozdíl něco jako u Číny a KLDR kde ten režim je uplně jiný :-) Až bude strana co bude slibovat cizincům vstup jen na Vízo max pobyt 14dní což umožní mraky pracovních míst což je hlavní problém (krom 1km dálnice za několik miliard) a kriminalita bude taky níž :-D :-D Komunisty nemá nikdo rád ale přes tak budou na 2-3 místě a Cikány už vubec nikdo nemá rád a Dělnická strana je kde? :-D Jo aha on by tu byl jinak Fašismus :-D On je totiž rozdíl být venku s Cikánem teď nebo před 30 rokama hold jiná generace do 20 let Komouše taky nikdo nebude volit pro to dělají program pro mládež místo reklam na volby :-)
    • Jack1947
      Zajimavej trolling, zda se ale ze stale tomu neco chybi... jen nevim co by to tak mohlo byt. *7*
    • Bože, chraň tuto zemi, protože jestli takové tele jako tento má volební právo, tak to s náma špatně skončí.
      • zase, zatial sa nemate cim chvalit(ti, co volebne pravo mate), vyzera to u vas na super kombo cssd + komousov :)
        • Mi povídej....
        • Jack1947
          "Revoluce".
    • x_ander
      Asi to bude jen naivní děcko, ale pokud je tohle trolling, tak by se všichni trollové v čele s GGG, Trisskou, jejdaskem, Jindrou a podobně měli krčet v koutě a stydět se. Takhle se to dělá *1*
    • residentevilfans
      ROFL Ty patris do PRVNI LINIE *1*
    • Inquisitor
      Muheheee
    • Drakens

Velevážení velevážení

Pohleďte zde prosím Blboun nejpaný ...velice rozšířený druhy s iq mrtvého osla...
    • Ano, Piráti první den ve funkcích zavedou stahování her na Steamu pro ČR zdarma. *15* *15* ... mentále.
      • Jack1947
        Ani nemusi, neco takoveho uz davno je "SmartSteam" se to jmenuje. *3* Je to pro vsechny.
        • Vrook
          http://www.youtube.com/watch?v=XFcqGGMPc3k :-|
    • Ronox
      Jedinej kdo ti to dělí na ty rary jsou ty tvoje groupy co to uploadujou. Warez groupa vypustí ven crack a jak to další groupa/user uploadne je na nich. Ten crack resp steam_api nebo jak to je, je náhražka za online aktivaci Steamu. Steam jako takovej za nic nemůže. Je to online distribuční síť s hromadou featur a ne jenom online obchodem. Já skončil s pirátěním v době, kdy to chtělo hromadu další kravin místo jednoduchýho cracku. Teď jsem spokojenej. Zadám cd klíč, steam hru stáhne, nainstaluje a já už jen spustím a hraju.
      • *1* Ach jo že sem vůbec lezu :-) Můj koment se Nelíbí 34 lidem (11th_Doctor dík za norm. koment ) a těch nadávek je nějak moc ne? :-D Ano sem demen* protože ten steam sem vůbec neznal a je to pro mě novinka jako pro vás před 2,4 nebo 8 lety buch ví kdy, tak sem se chtěl JEN zeptat.Když jste ten Steam viděly po prví tak ste taky byli takhle chytrý a drsný? :-D Ještě že máme ten Google už to chápu , pro novou hru nikam nemusíš stačí si jí stáhnout na Steamu a je to hlavně pro multiplayer :-) No jelikož moje poslední koupená Originálka je Serious Sam a celý život hry stahuji z netu zadarmo. A hlavně multiplayer nehraju. Takže výsledek je to že to tady byla ztráta času ale zase sem pobavil :-D Aspoň že podporujete finančně steam, hru i vývojáře :-) Jen tak dál, díky vám se ty hry co se stahují zadarmo na tom netu vydrží déle :-D Už by mě jen zajímalo jak? a co? to má těch 100 vydatelů ve smlouvě ze stea(mem) :-)
    • Miserius
      Tezko ti to vysvetlit, kdyz postradas samotny morální základy...
      Ale kdyz uz teda, pomoci klíče aktivujes hru na Steamu což je program kterej ti ukládá všechny tvoje takle aktivovaný hry a kdykoliv si je mužes stáhnout a zahrát...
  • A odstranili GFWL a Securom.
  • Inquisitor
    Na steamu 75% sleva na oba díly Batmana a to už se vyplatí!! :)
  • Az budete nadavat na nase politiky

Tak si vzpomente ze porad muze byt o moc hur - http://www.gamespot.com/articles/ps4-costs-1-850-in-brazil/1100-6415637
    • ucho
      no nevím, ale mám pocit, že tím jen zabijou místní prodeje a lidi si to budou nechávat dovážet ze zahraničí... popřípadě ideální podpora černého trhu :)
  • God-of-War

Diablo 3: Reaper of Souls bude na BlizzConu hratelný na Playstationu 4

*5*
    • residentevilfans
      Jestli je to pravda tak super (nechapu za co mas minus? *15*) *5*
      • Ronox
        Tak možná jde jen o styl jeho vyjadřování tady. Mně ty jeho bojový výkřiky a smajlíci nevadí, ale někomu to v žaludku asi leží no *1*
        • residentevilfans
          Je to god of war *1* vyjadruje se trvde a nekompromisne! *5*
          • God-of-War
            Přesně. Nejsem tu od toho, abych tu rozjížděl nějaký kamaráčofty.
            • Ach jo a ja jsem se chtel kamaradit :(
      • God-of-War
        Je to pravda. Těch mínusů si nevšímej. *4*
  • ringmancz

Naughty Dog nemá v plánu portovat hru The Last of Us na PS4. V brzké době přibudou do hry singleplayerové...

hodilo by se dodat, že trofeje pro DLC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit