-
gta in air
http://youtu.be/u8CrYiSJum4 -
Najděte rozdíly mezi PC, Xbox One, PS4 a současnou generací konzolí na screenech z Assassin's Creed...
Takováhle srovnání mám rád. Je to paradox, ale díky novým konzolím se klade větší důraz na PC. -
-
Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. Takze zatim nemuzu soudit.
-
-
... tak piš, až budeš!
-
-
A tos cekal 4hodiny, na to aby jsi mi napsal odpoved . lol . Jinak samozrejmne jak jsem cekal nic zasadniho, navic to ani neni moc poznat/videt par efektu navic a detailu OLD GEn je porad dobrej aj tak. *4*
-
-
-
-
Hearthstone
Ronox, hlídej si Xzone (fb a twitter) behem chvilky bude zase soutěž o klíče do bety Hearthstone (pokud to teda uz nemáš)... Ja měl štígro *14* -
-
Díky za info, vím o tom, ale svůj už jsem dostal. Další pro kámoše jsem sehnal z druhý ruky free. Napiš mi bnet id a můžem dát match.
-
-
Zmeny v PS+ pre PS4
"Odložený Driveclub nahradila štýlová hra Contrast"
Paráda, na Contrast sa teším už dobre dlho.... *14* -
Steam
Ahoj prosím vás co je vůbec ten Steam zač? Znám ho dlouho mam ho od CoD 2 nebo BO v PC.
Ale včera a dneska sem stahoval 2. teď 3. hru a pokaždé tam byl ten steam,3 cracky na jednu hru a pokaždé jiný Fatal error....:-D Tak sem pak našel rar od známe firmy a hned to šlapalo :-)
To se jako snaží chránit hry? Tvl :-D vždyť je toho všude mraky...Jako to má dneska každá originalka?jakto? Takže někdo to muže v klidu dát na net ,Já si to stáhnu nainstaluju a spustit to už nemůžu protože Steam? Nebo ten Steam už by to měl zakázat vůbec dělit na ty rary atd?To nikdy nebylo pána boha, v budoucnu to bude všude? Já jen abych volil Pirátskou stranu, zlatý cd-key
*7* -
-
Jsem zvedavej co budes delat, az zjistis ze Piratska strana neni o pirateni. *1*
-
-
Tos nemel, ted nejen zes mu zkazil iluze, idealy, ale co hur prestane verit v politickou vec. *9*
-
-
A když vás ta politika zajíma dokonce koukám že i na Slovensku to řeší víc jak tady. Já sem v životě nevolil ani nebudu. Ale kdybych měl tu odvahu tak du volit Komunisty ale nechápu proč si každý myslí že když vyhrajou že to bude stejný jako dřív :-D :-D Přísná vláda,fronty na banány a maso,zákaz za hranice, soudruhu, obchod jen s východem, a zavírat demokraty a atd. :-D Lidi máte 21 století bez SSSR!!! to je rozdíl něco jako u Číny a KLDR kde ten režim je uplně jiný :-) Až bude strana co bude slibovat cizincům vstup jen na Vízo max pobyt 14dní což umožní mraky pracovních míst což je hlavní problém (krom 1km dálnice za několik miliard) a kriminalita bude taky níž :-D :-D Komunisty nemá nikdo rád ale přes tak budou na 2-3 místě a Cikány už vubec nikdo nemá rád a Dělnická strana je kde? :-D Jo aha on by tu byl jinak Fašismus :-D On je totiž rozdíl být venku s Cikánem teď nebo před 30 rokama hold jiná generace do 20 let Komouše taky nikdo nebude volit pro to dělají program pro mládež místo reklam na volby :-)
-
-
-
Zajimavej trolling, zda se ale ze stale tomu neco chybi... jen nevim co by to tak mohlo byt. *7*
-
Bože, chraň tuto zemi, protože jestli takové tele jako tento má volební právo, tak to s náma špatně skončí.
-
-
zase, zatial sa nemate cim chvalit(ti, co volebne pravo mate), vyzera to u vas na super kombo cssd + komousov :)
-
-
Mi povídej....
-
"Revoluce".
-
-
-
Asi to bude jen naivní děcko, ale pokud je tohle trolling, tak by se všichni trollové v čele s GGG, Trisskou, jejdaskem, Jindrou a podobně měli krčet v koutě a stydět se. Takhle se to dělá *1*
-
ROFL Ty patris do PRVNI LINIE *1*
-
Muheheee
-
Velevážení velevážení
Pohleďte zde prosím Blboun nejpaný ...velice rozšířený druhy s iq mrtvého osla... -
Ano, Piráti první den ve funkcích zavedou stahování her na Steamu pro ČR zdarma. *15* *15* ... mentále.
-
-
Ani nemusi, neco takoveho uz davno je "SmartSteam" se to jmenuje. *3* Je to pro vsechny.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=XFcqGGMPc3k :-|
-
-
-
Jedinej kdo ti to dělí na ty rary jsou ty tvoje groupy co to uploadujou. Warez groupa vypustí ven crack a jak to další groupa/user uploadne je na nich. Ten crack resp steam_api nebo jak to je, je náhražka za online aktivaci Steamu. Steam jako takovej za nic nemůže. Je to online distribuční síť s hromadou featur a ne jenom online obchodem. Já skončil s pirátěním v době, kdy to chtělo hromadu další kravin místo jednoduchýho cracku. Teď jsem spokojenej. Zadám cd klíč, steam hru stáhne, nainstaluje a já už jen spustím a hraju.
-
-
*1* Ach jo že sem vůbec lezu :-) Můj koment se Nelíbí 34 lidem (11th_Doctor dík za norm. koment ) a těch nadávek je nějak moc ne? :-D Ano sem demen* protože ten steam sem vůbec neznal a je to pro mě novinka jako pro vás před 2,4 nebo 8 lety buch ví kdy, tak sem se chtěl JEN zeptat.Když jste ten Steam viděly po prví tak ste taky byli takhle chytrý a drsný? :-D Ještě že máme ten Google už to chápu , pro novou hru nikam nemusíš stačí si jí stáhnout na Steamu a je to hlavně pro multiplayer :-) No jelikož moje poslední koupená Originálka je Serious Sam a celý život hry stahuji z netu zadarmo. A hlavně multiplayer nehraju. Takže výsledek je to že to tady byla ztráta času ale zase sem pobavil :-D Aspoň že podporujete finančně steam, hru i vývojáře :-) Jen tak dál, díky vám se ty hry co se stahují zadarmo na tom netu vydrží déle :-D Už by mě jen zajímalo jak? a co? to má těch 100 vydatelů ve smlouvě ze stea(mem) :-)
-
-
Tezko ti to vysvetlit, kdyz postradas samotny morální základy...
Ale kdyz uz teda, pomoci klíče aktivujes hru na Steamu což je program kterej ti ukládá všechny tvoje takle aktivovaný hry a kdykoliv si je mužes stáhnout a zahrát...
-
-
A odstranili GFWL a Securom.
-
Na steamu 75% sleva na oba díly Batmana a to už se vyplatí!! :)
-
Az budete nadavat na nase politiky
Tak si vzpomente ze porad muze byt o moc hur - http://www.gamespot.com/articles/ps4-costs-1-850-in-brazil/1100-6415637 -
-
no nevím, ale mám pocit, že tím jen zabijou místní prodeje a lidi si to budou nechávat dovážet ze zahraničí... popřípadě ideální podpora černého trhu :)
-
-
Diablo 3: Reaper of Souls bude na BlizzConu hratelný na Playstationu 4
*5* -
-
Jestli je to pravda tak super (nechapu za co mas minus? *15*) *5*
-
-
Tak možná jde jen o styl jeho vyjadřování tady. Mně ty jeho bojový výkřiky a smajlíci nevadí, ale někomu to v žaludku asi leží no *1*
-
-
Je to god of war *1* vyjadruje se trvde a nekompromisne! *5*
-
-
Přesně. Nejsem tu od toho, abych tu rozjížděl nějaký kamaráčofty.
-
-
Ach jo a ja jsem se chtel kamaradit :(
-
-
-
-
Je to pravda. Těch mínusů si nevšímej. *4*
-
-
-
Naughty Dog nemá v plánu portovat hru The Last of Us na PS4. V brzké době přibudou do hry singleplayerové...
hodilo by se dodat, že trofeje pro DLC