-
Elite:Dangerous
Elite bude podporovat Oculus Rift, radujme se, veselme se. -
Xbox One nebude podporovat HD DVD.
To si snad děláte srandu ? *15* *15* To je jako hlásat xbox one nebude podporovat diskety. Naprosto mrtvá technologie.. -
-
Tak optickym mediim v podobe blu ray a dvd obecne pomalu zvoni hrana. Na druhou stranu, v nekterych oblastech budou pouzivany zrejme jeste nejakej ten patek.
-
-
Uch No HD dvd ? To nevim , jak zvladnu . Pac ta absence uz byla u predelse generace konzoli a ted znovu opet . Takze se ho v konzolich asi nedockame nikdy . Ouuou. *9*
-
-
-
Jeden z fanoušků GTA V dokázal do hry dostat postavu Niko Bellica.
Já mám za to, že tam byl dostupný..V nějaké limit verzi..Já si třeba můžu do onlinu hodit postavu Johna Marstona z RDR -
-
Pokud se nemýlím, tak je tam dostupný jen jako "otec" při generování vlstní postavy.
-
-
Enslaved Premium edice vyjde i na PC
http://www.polygon.com/2013/10/8/4818784/enslaved-odyssey-to-the-west-re-release-rated-in-australia -
Pohoda :-) To už mam taky za sebou těch 8 hodin hraní každý den dneska sem rád když si zahraju na 2-3 hodky právě proto se bojim že až budu mít novej compjůůůtr :-D že to nebudu hrát nebo že bude až moc :-D konzole to není moje silná stránka nikdy sem to nechtěl protože si musíš kupovat hry,horší grafika (bejvávalo) a ty páčky na joysticku... :-D než stihnu zamířit tak je po mě :-D Jen díky roku 2010 co se zakázalo NHL tak sem musel koupit Playstation abych moch hrát ( ten nej. sport a to NHL nic víc než cca 200 filmu a fotek tam nemam( 2 měsíce na stavbě nelituju), a tak si dovolim říc (pro fan club) že NHL13 je lepší než 14 už jen ty bitky zkazily :-D jo a ted sem tam stáhnul s toho Pluska to Saints Row 3 jak psal Tilwaen a větší šílenost sem nehrál :-D :-D a ted by tam mělo bejt Sleeping Dogs což je slušná hra ale bez češtiny nehraju vůbec, a krom NHL a možná nějaký NFS tam neumim ovládat vůbec nic :-D Pučený CoD sem tam hrál 5 minut ovladač sem hodil na zeď :-D tak mam jen jeden :-D Cheaty sem dával jenom u GTA3,Vice city, a San Andreas a IV pěkně den co vyšla na Ruský stránky instalace 5 hodin plus stáhnutý servis pack 3 a ono se to sekalo a nizký detaily hrůza :-D tak sem skončil u toho gay v parku :-D a hry co prožívám klasika RPG všude lezu a z každym kecám :-D nejlepší je určitě Fallout 3, Assasin a Skyrim pro mě teda Oblivion zatim :-D a CoD s MoH (plus Batlfield) od tý doby co přestali dělat 2.svě. válku je to o ničem a když to vidim tak mi to příde stejný :-( no a o Mafii 2 a NFS nemluvim vubec na to máji všichni stejný názor
-
-
Rofl.. James Joyce 2: Electric boogaloo
-
Kamaráde, tohle není diskuzní fórum vhodné k vykecávání. Tohle tu nikoho nezajímá. Buď měj nějaký informačně hodnotný komentář k bleskovce či nějaké hře obecně, nebo sem takové zdi textu ani nepiš (když už musíš, používej alespoň odstavce - takto se to nedá číst).
-
Hezke pocteni, mrzi mne ze beres konzoly jen jako "nutnost". Navic tvuj cas je zjevne drahy , tak ani si bys moc nezahral... Si asi vice pcckar je mi to jasne. Kazdopadne si mohl reagovat, aby tady nebyl zbytecne vetsi chaos.
-
-
:-D :-D jo to máš pravdu sem tu po 1 a strácim se tak pardnon :-) Neberu konzoly jako nutnost ale to NHL :-D a bez PC si to nedokážu představit takže je to nutnost jako pro tebe konzole asi :-D
-
Uniká mi něco, nebo se dneska vesmír začal překlápět do singularity?
-
-
Need for Speed: Rivals nabídne mapu o rozloze 16x16 km.
To se snad překlápí celou dobu ne? -
-
Momentalne je to podle vseho spis naopak ne?
-
-
chápu singularitu jako bod, kdy se vesmír zase začne vracet do jednoho bodu.. ale je možné že se mýlím..
-
-
-
-
-
-
díkes
Paráda díky všem za info :-) Jinak to že nemam new PC za to mužem Maminka jelikož už sem veliký kluk, a mami dej! už neplatí *2* před 4 rokama mi koupila pc za cca 20 tisíc a to sem byl taky nejlepší kluk z vesnice jako tady Jack1947 znám to :-D Naposled za mě zaplatila pokutu 26 tisíc a řekla že poslední věc co za mě platila :-) a Ředitelka taky není :-) Win 7 nebo 8 je mi uplně buřt ale je jasný že vemu 8 když sou noví :-) a do tohodle pc dávat win7? lol :-D A Jacku já už těch her spustil celkem hodně a ještě víc sem jich udělal což málo kdo vydrží (ale o čas nejde) nevim jak dlouho hraješ ty a hlavně jak hraješ :-D jestli hraješ jako 50% lidi to znamená cheaty a mody a uroveň začátečník tak to vše vysvětluje :-) znám hrdiny CoD za 3-4 hodky ,Mafia 2 cca 5-6 hodin.
No nic díky za návrhy a du koukat na ty hry ten Splinter cell by moch jít :-) -
-
Na druhou stranu to jde vždy sdělit i asertivně, bez spekulativních narážek a vůbec. Nechovej se jako uražené špunt ;o) Btw. Windows 8 ber jen s dotykáčem. Neplatí vždy, že nové je nutně lepší. Bez dotykáče si z toho stejně uděláš modifikacemi zase sedmičky, hlavně pokud budeš mít na novém komplu SSD, tak i ta výhoda osmiček v rychlejším bootu pomalu odpadá.
-
Nebudu tvrdit ze jsem nejakej velkej pc hrac a pc taky nemam buhvijakou dobu , vice jsem konzolista uz od mladi . Hry myslim ze neparim na nejakou rychlost, zaroven nejsem maniak do vseho abych prolezl veskery kout atp... Hraju primarne na xboxu tam , bohuzel s cheaty nepochodis uz jich moc nevychazi a tak ti nezbyva nez si dat tu praci. Jestli si udelal spoustu her a nekasas se jenom tak urcite , mas (nejen) muj respekt. Ja jen plno her doparil. *15* 26 tisic hmm to se ani nedivim. ( jikam nenarazim.) Z vesnice uplne tak nejsem . Jo zkus je a preji hodne stesti, kdyz nechces win do starsiho pc tak si pockej az s novym no. *4* Xp je urcite vybornej system a nebyt win7 a nepodpory her tak bych ho urcite aktivne a primarne vyuzival az dodnes. *4*
-
-
Hry na XP
Zdárek mam dotaz :-) Už asi 10 měsícu mam krizi, v pc mam seznam her co chci hrát př.(Assasin 3,Far Cry3,Skyrim,CoD,NFS, Sleping dogs,MoH,Crysis atd.....) ale bohužel mam XP a new PC s win7-8 bude asi až na vánoce :-( Takhle dlouho sem bez novinek nikdy nebyl a proto hraju od Ledna WoT a jediný novinky co šly byli Dishonored (výborná) a Dead Island a dneska jestli bude fakčit tak i Roma 2 Total war :-) Tak bych rád zjistil jestli za ten necelí rok vyšlo něco co bych měl na 100% zkusit a hlavně aby to šlo na XP. Jediný co nehraju je fantasmagorie WoW,Lol atd... Díky za odp.Začína mi hrabat hraju jen tanky a euro truck 2, nedávno sem si stáhnul Farming simulátor a Popeláře :-D :-D Pomoc please *13* -
-
ve starým systému s novým hardwarem jsem naposledy hrál Tomb Raidera novýho a byla to super hra, zkus!
-
Raději než po novinkách bych se, být Tebou, spíš ohlédla trochu zpět, pokud máš třeba ještě nějaké herní resty.
Letos vyšlo namátkou třeba Deadpool, Saints Row IV (pokud jsi nehrál předchozí díl, tak ten stojí za to), ArmA III, Total War: Rome 2, Splinter Cell: Blacklist, Payday 2, Company of Heroes 2, Remember Me, Wargame: Airland Battle, Metro: Last Light, Dead Space 3, ...
Nevím, kolik z nich ještě podporuje DirectX 9, vím stoprocentně, že SR III určitě - a nová čtyřka vypadá prakticky stejně, tak by také mohla. U zbytku nevím, ale tipuji, že minimálně dobrá polovina z těchto her na XP asi nepofrčí - pokud by Tě něco z toho zaujalo, tak se mrkni na net a raději to zkontroluj, v tomto víc bez Googlu neporadím (a googlit se mi to nechce). -
-
Tak sem tady našel hry jen od prosince jich je 26 to by mělo být vše co mi chybí :-D a nejhorší je že to sou skoro všechno hry co hraju a mam rozjetý od začátku jediný 4 novinky: Watch dogs, True crime a ten Payday 2 který si mi připomněl :-) a Remember Me? jaky to je? :-) jinak SR III je dobrej blázinec :-D :-D best game Total war už stahuju :-D na Rome 2 potřeba Directx 11 :-) Tak mi zkus prosimtě napsat nějaký hry za poslední 2-3 roky co tě bavily, třeba si vyberu :-) jinak sem koukal na Call of Juarez the cartel 1 byla celkem dobrá ale tohle je v současnosti hral si to? :-)
-
-
Call of Juarez jsem nehrála, zatím doháním jiné herní resty *4* Remember Me také ne, ale byly na to zajímavé ohlasy.
Beztak tam není vše, ale pokud chceš zhruba vědět, co jsem hrála, tak se koukni sem. Jak tak na to koukám, měla bych to zase aktualizovat.
-
-
-
Až na vánoce? Kéž bych čekal na nový comp jenom do vánoc :D
-
-
tohle je určitě nějakej hodně sofistikovanej vtip, ale nepobral sem ho...
-
-
Tak jseš asi úplně blbej..
-
-
-
Ja spise nechapu jalk v dnesni dobe pc hrac , podotykam ze pc hrac protoze i kdyby nebyl tak jen XP je proste malo. Win7 neni nejlepsi system , do 8bych ani nesel ledva s dotykovym LCD. Interface se mi taky kdovijak hnusi. Win7 Sp 1. Kdyz az na vanoce takto vydrzis ne. Muzes stale hrat i indie hry prozatim (jestli holdujes tomuto zanru) . Nevim ale fakt ze XP uz bude brzo/je nepodporovan systm tzv raj hackeru nevidim duvod proc nemit i win7 a postupne na ni prejit. *4*
Minimalne herne bych se uz na XP nikdy nevratil. *3* -
-
Ty se taky musíš vyjádřit ke všemu co ? :) Tak hlavně že jsi mu nějakou tu hru poradil.
Vždyď píše, že nový Pc bude mít nejdříve na vánoce a hledá něco na XP na kterých zatím musí vydržet. PS: Windows 7 nejlepší systém je ;o) Tedy alespoň na mne zapůsobil za celou historii Windowsů tak, že už v Release Candidate verzi běželo všechno mnohem lépe, bez kritických porodnách bolestí, jako byly třeba u XP, nebo nedejbože Vist. K osmičkám se nevyjadřuji, nezkoušel jsem a nezajímají mně, tedy k nim nemám co říct ;o) Ono za ty roky už začalo platit pomalu i pravidlo, brát widle vždycky až každé druhé ;o) -
-
Tak sry, ale mne prijde jako archaicka zalezitost, samozrejmne pro nekoho je to neco i vic a ja mu to neberu. Vyjadrit ano, pac ja to nechapu mit jen Win xp jak uz jsem psal to fakt ne kor kdyz jeste nekdo tak aktivne hraje. Ja tolik na pc neparim a presto mam Win7, je to muj nazor.
Neporadil hru, podle mne jeste ich spusti spoustu a poradil indie ( aha ja zapomnel to nejsou hry, chudaci ti kluci co na tom tedy travily svuj volny cas prevazne.) To je prozatim asi tak vse. *4*
http://gamesystemrequirements.com/ Abych teda nebyl za uplnyho neznaboha. *3*
-
-
-
Rayman Legends :) jinak jsem chvíli hledal ideálně seznam her podporujících XP a hledá se těžko. Ideálně bych asi doporučil mrknout třeba na Steam shop ( http://store.steampowered.com/ ), u každé hry máš pak dole minimální požadavky, včetně OS a rovnou uvidíš, jestli tě hra zaujme a jestli na těch XP stopro pojede.
Edit: Z těch posledních třeba Outlast stojí za zahrání ;o) -
pokud hraješ WoT tak bych zkusil War Thunder, jinak vyšla výborný český mod do falouta2
-
-
Legends of Eisenwald právě dorazilo na steam šulínci.
-
PC a X360 verze první epizody The Wolf Among Us vyjde již tento pátek (11.10). PS3 verze dorazí o pár...
Zvedavy na to jsem zcela urcite, o to vic potesi ze to uz je skoro "pred prahem". *4* -
The Dark Mod standalone je venku!
Na co sakra čekáte?
http://www.thedarkmod.com/main/
Momentálně je stránka přetížená. A kdo by nevěděl, tak The Dark Mod je původně Doom 3 mód s hratelností původních dílů Thiefa. Teď ho vydali jako samostatnout hru. Představte si to jako Dishonored, ale dobrá hra. A nebo jako Thief 4, ale ne jenom chabá kopie Dishonored jako skutečnej Thief 4.
Tak jako tak, zahrajte si to. -
-
Koukám někdo neunesl, že to mají teď přetížené a dal ti mínus :)
Pro mne velmi hodnotné info, takže jsem dal pro změnu plus.
Teď už by jen mohlo opadnout to počáteční šílenství, taky bych si ro rád stáhnul.¨:) -
-
Je přetíženo, ale běží funkční torrent: http://forums.thedarkmod.com/topic/15105-torrent-for-20/page__p__321662#entry321662
-
Předpokládám, že spíš někdo neunesl, že jsem v jiných slovech označil Dishonored za špatnou hru.
-
-
To už mně vůbec nenapadlo :) Mně se třeba Dishonored líbil, ale daleko více se vracím třeba k Metro LL s tím, že úplně chápu, pokud to má někdo naopak. Spíše tady koukám zase řádíl nějaký randoom béčkový mínus komplex aka b-complex :D
Náhodou hodnotný příspěvek, hned se to později objevilo i jako článek. Enem ta sajta furt nějak nejede :) Ale šak zase není kam spěchat, ono to neuteče.
-
-
Mame zatim asi smulu *9* .
Btw. pak se chytl za srdce a vratil, na +2.
-
-