Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SOMA Systems

koho tu před nedávnem zaujalo to virální video s počítačem, co strašil tu paní, vězte, že na stránkách http://somasystems.org je další video...
    • cha, tak to asi moc lidí nezaujalo :D
      • cha, tak to asi moc lidí vidělo dva dny zpět http://games.tiscali.cz/video/chystany-horor-od-autoru-amnesia-predvadi-dalsi-video-64220 ...
        • cha, tak jsem slepej jak patrona :D a to by člověk řekl, že když sem lezu několikrát denně, nic mi neujde... holt asi opotřebení materiálu ;) dík za korekci
  • Watch Dogs má na WiiU vypadat lépe než na současné generaci konzolí

Sere pes tak na Predatora -- Wii U ma velky potencial
    • Jo asi jako 10 let staré končící konzole, ale s hroznou nabídkou her. Promiň, ale koupil jsi šunt, pokud teda rád nehraješ badminton před televizí.
      • Za 1 rok na trhu je nabídka her dost v pohodě. A pokud nemáš ani páru o tom, co za hry na WiiU je tak raději mlč ty teoretiku. Jinak ale nerozumím proč lidi chtějí na WiiU hry jako GTA, AC, Watch Dogs atd. To si zahraju na PC,PS3,Xbox dneska snad i telefonu...
        • na telefonu aha, víc už radši nepiš.

Jo WiiU je trošku specifická konzole, ale psát o ní, že má obrovský potenciál a ještě v souvislosti s Watch Dogs? ehm.. borec to má evidentně jako jediné herní zařízení doma, takže je trošku zvláštní řešit takové hry na takové konzoli a ještě plácat o potenciálu :D
          • Jak píšu. Řešit tento druh her na konzoli, která je evidentně zaměřená jinam je nesmysl. Jinak s tím telefonem bych opravdu nebyl tak opatrný..je to trend cpát ruzné fičury ke hrám do telefonů takže... spíš to poukazuje na ten počet možností kde si multiplatformní titul mohu zahrát. Kdo si koupí Nintendo konzoli a čeká na tom mainstream tituly tak by měl otevřít očka...ale to víme oba.
      • Ronox
        Ikdyž WiiU ještě nevlastním, tak Wii ano a ikdyž ty hry maj špatnou grafiku, tak to dohání neskutečně zábavnou hratelností. Na WiiU jsem zatím hrál ZombiU, Luigigo a Zeldu a znova se mi to potvrzuje, ale zároveň chápu, že kdybych měl mít jen jednu konzoli, tak to WiiU asi nebude, ale jako doplněk? Parádní věc. Navíc Wii mi dalo možnost si oživit paměť skvělýma titulama na Gamecube a Super Nintendo.
  • ringmancz

GTA V 7x v Guinnesově knize rekordů

http://www.guinnessworldrecords.com/news/2013/10/confirmed-grand-theft-auto-breaks-six-sales-world-records-51900/

1. Best-selling action-adventure videogame in 24 hours
    2. Best-selling videogame in 24 hours
    3. Fastest entertainment property to gross $1 billion
    4. Fastest videogame to gross $1 billion
    5. Highest grossing videogame in 24 hours
    6. Highest revenue generated by an entertainment product in 24 hours
    7. Most viewed trailer for an action-adventure videogame
    • Jack1947
      Myslim ze zcela zaslouzene. *3*
  • Watch Dogs má na WiiU vypadat lépe než na současné generaci konzolí.

prej se vyvojari naucili pracovat s GPU a tak WII U je rychlejsi nez stavajici konzole.Parada uz se tesim
    • Mno, na WiUU s prominutím se*e pes ... ale když se dívám na ty obrázky (nepochybně PC verze), tak to vypadá opravdu hodně dobře, až by člověk věřil, že to vážně těch 6GB RAM využije :)

Nějak se na tu hru zase začínám víc a víc těšit, ale není to kvůli grafice, spíš z těch malých střípků co se objevují, naláká to víc, než půl hodinové gameplaye někde na YT .. někdy je méně více, žejo.
    • Jack1947
      Ja ti nevim, urcite by to bylo prekvapeni ale nak moc bych nato nevsazel. I kdyz... *7*

No vida, pak ze to nejde dneska , ani zadnej minusovej fanda a nikdo nehejtuje. Lepsi to myslim uz ani bejt nemuze, proste beautiful day. *4*
  • ringmancz
    tak jsem si všiml, že PS+ už má i měsíční předplatný. 180 Kč na PS Store, což je nevýhodný, za dva měsíce si rovnou můžete koupit čtvrtletní
  • Miserius

Wolf Among Us

11. rijna
  • Radioaktivni_surikata

PC betavere Battlefield 4 se dočkala 61 MB patche.

A docela pomohl. Snímkování se zlepšilo o 5 - 10 fps a jede to plynuleji. Až zoptimalizujou ještě ovladače, protože kvůli lagům jedu na WHQL verzi, která ještě s BF 4 nepočítala, tak to bude pohodička.
    • rancor1223
      Jen jestli se ti to jenom nezdá, protože ten patch vůbec framerate neřeší. Jen to opravuje nějaké pády a hlavně má zkrátit ty šílené nahrávací časy. (zdroj: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065214325961401/1/)
      • command42
        veru nezda lebo tiez je to poznatelne plynulejsie...predtym to trhalo cele a fps dost klesala :) teraze je to uz docela ze slusne a predtym mi to moc tiez nepadalo a teraz uz vobec
      • Radioaktivni_surikata
        Nezdá, mám to měřený frapsem. Vím, že v tom prašným ostrůvku jsem měl u silnice 35 fps a vím to proto, že mě to neskutečně štvalo. To už je u mě za hranicí únosnosti, blbě se v tom míří. Teď tam mám snímků 40 - 45, aniž bych měnil cokoliv v systému. Odehrál jsem teď jedno kolo ze zvědavosti, takže to buď byla nějaká divná náhoda, nebo to fakt o něco zvedá snímkování. Naopak loading je naprosto stejnej. A že se vyresetovalo grafický nastavení jsem si samozřejmě všimnul a dal ho do původního stavu :D
        • trolo

Podívejte se, jak by vypadal rozdíl mezi rozlišení 720p a 900p v Battlefield 4.

stal sa zazrak
        • Z tvých komentářů jde soudit že jsi zaslepený fanboy EA,tahle hra je s.it a každý normální hráč to vidí hned po prvním hraním.
  • Hanzales

:)

http://www.youtube.com/watch?v=2Tvy_Pbe5NA&feature=youtu.be
  • rancor1223

Druhá série The Walking Dead je za dveřmi.

Už aby to bylo. Wolf Among Us bude taky brzo. Nemůžu se dočkat!
    • Miserius
      Vypadá to že tenhle týden, to by bylo supr...
      • Jack1947

Druhá série The Walking Dead je za dveřmi.

Tesim se mooc. *3* *4*
        • ja taky,konecne hra která nevyzaduje premejsleni ani vlasni hrani! super
  • PC betavere Battlefield 4 se dočkala 61 MB patche.

Tak, neviem ako vám, ale mne ten patch rozhodne vylepšil hru. Nezaznamenal som žiadne framedrops, pred tým to bolo o držku. Zostava: AMD X6 1075T 3,75 Ghz, 8 GB ram, 7970 OC.
    Nečakal som, že DICE vypustí patch na Betu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit