-
Valve Game 3
Tak trademark na HL3 byl odstraněn, místo toho tu máme http://i.imgur.com/dR5STN4.png
Edit: A mimochodem ten původní zápis neprošel schvalovacím procesem, nejspíš proto zmizel. -
Vývojáři Transistor nechystají vydat hru na jinou platformu než PC a PS3.
...PS4, ne PS3 :). -
-
Když člověk 1350x napíše při psaní bleskovky PS3, tak mu to tam potom lítá už tak nějak samo:)
Díky za upozornění - opraveno. -
ta čtverka jim dělá problémy, i v novým levelu je dvakrát 3 místo 4
-
-
Odhalené hardwarové požadavky Watch Dogs nebyly oficiální, skutečná specifikace se odhalí brzy a bude...
Jak kdybych to neříkal -
-
Jj, kdo si opravdu myslel, že minimum ke spuštění (čili i low detaily) je čtyřjádro, musí být padlý na hlavu ...
-
-
Odhalené hardwarové požadavky Watch Dogs nebyly oficiální, skutečná specifikace se odhalí brzy a bude...
Tak kolik lidí jim asi zrušilo předobjednávky, že na to tak rychle reagujou? *1* -
CD Projekt RED se dohodl s vydavatelstvím Dark Horse nanějaké spolupráci. Že by komiksový Zaklínač?...
Dark Horse dělá celkem dost comixy podle externích licencí. -
Assassin's Creed IV Black Flag
ve skutecnosti nebude vyzadovat pro SPUSTENI 64b OS, pouze Ubisoft bude poskytovat ofic. podporu pouze pro 64b. Asi jste pozadavky neprecetli poradne. -
Po dva dny si můžete na steamu zdarma zahrát XCOM: Enemy Unknown.
-
Na steamu se mi objevilo War of the ikings v herní knihovně, přitom jsem si hru vůbec nekupoval a v historii nákupů taky nic nemám(že by mi to někdo dal nebo tak). Někdo něco podobného? (napadlo mě že má co dočinění s paradox humble bundlem, ale nic jsem na netu nenašel)
-
-
if you participated in the War of the Vikings Alpha before today, or you happen to own War of the Roses: Kingmaker, you get to briefly play the Early Access version for free! This free sample lasts through October 4, 2013. After that (or before that, if you’re so inclined) you can buy War of the Vikings in Early Access here with 10% off for the first month if you own War of the Roses.
-
-
Bioshock 2 Minerva na steamu
Bioshock 2 komplet předělán an steam včetně podpory ovladače , achivementu i multiplayeru. Pro lidi co už BS2 vlastní dokonce zdarma DLC Minervas Den
http://store.steampowered.com/news/11567/ -
-
Navíc odstranili GFWL, takže jsem se konečně dostal přes main menu.
-
-
Kdo hraje SW ToR
Tak poslední patch (docela gigantický) přidal celou novou planetu pro 55 a novou linii příběhu:) Docela potěšilo. -
-
Ten patch je vlastně ten datadisk, který dali zdarma, ne?
-
-
Ne, to je Makeb, to je něco jiného. A zdarma ho mají pouze předplatitelé, ale to je tak měsíc zpátky, kdy byl ten patch.
-
-
Aha, tak super *1*
-
-
-