-
World in conflict
Zadara na Uplay -
Součástí listopadové nabídky bezplatných her v PlayStation Plus programu asijského trhu je Ratchet & Clank a Knack.
listopadových patrně ne. a k čemu je tady uvádět, co mají Japonci? -
-
Abys mohl závidět.
-
-
jako že tam dají Knacka čekám už rok, nový Ratchet a Clank by pak bylo hodně fajn. prostě hry, které si zaslouží být v takové službě. ta Kung fu panda je proti tomu výsměch. ale tak nezávidím jim to. spíš nechápu, proč je potřeba vymýšlet pro Japonce (nebo pro ostatní) jinou sadu her. no a taky je pravděpodobné, že se časem toho Knacka a Ratcheta dočkáme i my.
-
-
To doufám, že ne. Ratcheta už mám.
-
-
tak už to bývá, že dají, co někdo člověk má. Knacka už dávali v akci několikrát za nějakých 150,-. zahrál bych, ale s koupí odolávám, protože je to prostě velkej adept do PS+ :)
Ratchet zjevně taky.
-
-
-
-
-
Petice za zrušení licence na značku Star Wars pro EA
https://www.change.org/p/lucasfilm-revoke-ea-s-star-wars-license -
-
už jen pár podpisů a o tu licenci přijdou
-
Myslíš, že v licenční smlouvě je napsáno, že když x lidí podepíše online petici, tak se smlouva může vypovědět? Něco mi člověče říká, že to tam spíš nebude... *4*
-
-
JJ bohužel Dworkin má spíše pravdu...
-
Je sranda,jak si chudáci myslí, že tím něčeho dosáhnou *15*
-
-
Ale možná tam bude, že jim tu licenci můžou sebrat, když s ní budou zacházet jak s kusem hadru...
-
-
Což nezacházejí. Značka neztrácí na hodnotě a o peníze jde až v první řadě.
-
-
-
už jenom kvůli KOTORu 3 od Obsidianu.
-
-
Tak na to udělat Kickstarter, tak je za dvě minuty hotovo :)
-
-
podepsáno...stejně jako tehdy za petici proti lootboxum díky tý petici se to ted projednává u belgickýho soudu
-
-
petice byla možná tak jedna z příčin, ale rozhodně ne ta jediná
-
-
-
Zítra vychází pro Xbox One a PS4 verzi The Sims 4 DLC Luxury Party Stuff a Cool Kitchen Stuff. (+ video)
Ok, čas si pořídit konzoli *1* -
-
Co by taky jeden neudělal pro Cool Kitchen Stuff, že jo? *1*
-
-
The Kitchen is rises, Batman
-
-
-
Final Fantasy XV - prosincový update
Tak konečně do hry přidali možnost přepínat mezi postavama : https://www.youtube.com/watch?v=pYnz21URw9w -
-
Po roce a něco... Palec hore!
-
-
Pozdě, ale přece :)
-
-
-
Tekken 7 je s počtem 1,9 milionu zpráv nejčastěji tweetovanou hrou roku 2017.
Na to že tam nemají ani základní postavy tak úspěch Mokujin Lei, Anna a Julia , jsou to snad postavy který tam byly už od prvních dílů. -
Grim Dawn
nevite o nejaky hre jako Grim Dawn akorat s tim rozdilem, ze tam bude na mape vyznaceny kam mam jit? + s normalni spravou ukolu, Takze nebudu jak ***** behat hodinu po mape a doufat, ze jdu spravne....? -
Koukám na komerční sdělení a teda říkat monitoru s TN panelem "prémiový" je docela LOL. Nebo že by to bylo kvůli těm epesním křidýlkům na bocích? *4*
-
-
144 hertzovy tn za dvacku je hracuv vlhky sen
-
-
Já myslím, že hráč neřeší, jestli má cihla v CS naprosto přesně vyobrazenou tu či onu barvu cihly. Chce co možná nejrychlejší odezvu, co nejostřejší obraz při pohybu atp. a tady bohužel TN stále vede.
Pak jsou kompromisy s lepším podáním barev, ale horší odezvou, pak jsou monitory na práci s fotkama a pak jsou extrémně drahé hračky, které zvládají obojí pořádně. -
-
Tak těm hračkám ať si klidně říkají prémiové. Ale ne tomuhle nesmyslu s plastovýma okenicema. :)
-
-
-
No vidíš... jeden z mála důvodů proč tam neběží diskuse *3*
-
-
U inzerce snad az na par vyjimek nikdy diskuze nebezela.
-
-
Naopak dříve běžela, jenže jak zjistily že si každý nadává a inkognito/anonmové vyměnují haty na konzole/pc. Tak je radši vypli a už je zapínají jen u některých ( méně pobuřujicích výrobků)
-
-
-
-
Playerunknown's Battlegrounds poběží na Xbox One X při 60 fps.
Nope...
https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/936579121320099844 -
-
Takze optimalizace nezvetsila kouzelne vykon hw na dvojnasobek?
-
-
Natřískanej Humble na prosinec
https://www.humblebundle.com/monthly/
Recenze v Levelu na The Long Dark mě nalákala, takže asi beru. Quantum Brake je blbost a Dawn of War III není můj šálek kávy, ale nekupte to, když je to tak výhodný! Plus budou další indie hry. -
-
tak jestli to chceš jen kvůli jedné hře, už to tak výhodné není :)
-
-
to je pravda, ale pořád to vyjde o něco levněji, než si The Long Dark koupit ve slevě, navíc z těch indie her, co potom přidají, mě vždycky minimálně jedna zajímá. a když nic jinýho, tak si udělám malou radost a přispěju k tomu pár korun na dobrou věc
-
-
jako jo, humble monthly má pro hráče dobrou hodnotu. jen se obávám, že vzhledem k těm třem hrám to ostatní už budou jen nějaké hříčky.
-
-
z poslední doby bych spíš řekl, že to tak není a dávají větší hry i potom, viz třeba 2 měsíce zpátky, kdy bylo nejdřív TESO a Quake a potom ještě Resi 5 a Shadow Tactics. Nebo Dirt Rally + Inside a potom Undertale, This is the Police a další
-
-
tak to je věc názoru. TESO a Quake jsou onlinovky, které jdou mimo mě. Resi 5 je starší titul, který se už rozdával všude možně. ale jo, za 12 dolarů parádní věc a nejméně dvě hry si tam člověk většinou najde. další má jako bonus k vyzkoušení.
jinak ty hry jde pak většinou od někoho celkem levně odkoupit na stránkách, kde lidé prodávají klíče.
-
-
-
-
-