Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nejde příspěvek v diskusi úplně smazat? *7*
    • Jack1947
      Jestli ses registroval a hupl do inkognita jen proto aby jsi to až ted zjistil tak teda gratulace, cenu blbce bys měl jistou ( škoda že nerozdávají).
      • jamar28
        Ne, ale psal jsem koment o Seven pár minut před tím, než tady o tom vyšel článek. Tak jsem ho dal tam a odsud chtěl smazat, jenže to nejde. Ani nevím, proč to je inkognito. K čemu vůbec ta funkce je? Jako odhlášení, jen aby se člověk nemusel odhlašovat?
        • Jack1947
          Jo to si ty tak sry já jen že vidím nick a inkognito, jn nechápu kdybych chtěl psát anonymně tak bych přece zaškrtl psát jak anonym *7* jo nedá no... smolík musíš to přepsat jiným komentem ale na druhou stranu neznám diskuse ksde by to šlo snad někde na foru jde mazat... jenže tady jsme na diskusích které jsou jak u kaýdého zpravodajského serveru myslím kvalitou zpracování( no i o té úrovni by se dalo dlouze polemizovat noo..)
  • Kravicka

PS3 Emulator oznameni

https://rpcs3.net/
    • Jack1947
      Já už bych čekal třeba nějakou early verzi PS4... nu to si ještě počkáme nejdřív ho asi budou muset prolomoit ,ale láká mě zkusit WIuu když je tam pár her co bych si rád zahrál
    • ringmancz
      ještě pár framů navíc a bude to jak na skutečným PS3
    • Draken69CZ
      No wow *15*
      https://www.youtube.com/watch?v=q-ApI7L-Slk
      • Ten pocit, kdyz se k necemu vyjadrujes, ale nerozumis tomu...
  • owny

Playerunknown's Battlegrounds poběží na Xbox One X při 60 fps.

Nikde nevidím při jakém rozlišení, takže to nemá žádnou informační hodnotu.
    • MickeyMutant
      60 FPS na Xboxu je pokrok při jakémkoliv rozlišení.

EDIT: V tamní diskuzi se nakonec ustálil názor, že je to zřejmě součet FPS z Xbox One X (40 FPS) a Xbox One (20 FPS).
      • Jack1947
        Minimálně 3,5k *3*
  • jamar28

Zájemci si již nyní mohou koupit licenci na virtuální pozemek ve světě hry Star Citizen. Pozemek o rozlože 4 kilometry čtvereční vyjde na 50 $ (= 1070 Kč).

Nejsou to 4 km2 ale 4 x 4 km takže 16 km2. Viz https://robertsspaceindustries.com/comm-link//16278-UEE-Land-Claim-Licenses
    • To mas celkem fuk... posledni dobou... no spis poslednich par let... na mne vyvoj celeho Star Citizenu zacina pusobit jako "letadlo" ve smyslu ze misto vyvoje a vydani hry vyvijej zpusoby za co fiktivniho jeste se da utratit nehorazna castka v cene normalni AAA hry do hry ktera kdo vi jestli kdy vubec bude... a jestli jo, tak po nakupu hry za 60 ecek bude potreba si jeste tak za 200 nakoupit zakladni vybavu aby clovek nezacinal s holou riti... oznameni a zacatek vyvoje SC se mi libil... ted uz je mi to fakt ukradeny a moje prachy to neuvidi... *7*
    • Opakujte po mne:
      EA je zla!
      Chris Roberts je vizionar!
    • MickeyMutant
      Jsem si říkal, že je to nějak drahý.
      • jamar28
        Za 100 dolarů máš dokonce 8 x 8 km.
        • můžu to pak rozparcelovat že bych si vidělal? :D
          • Ano, ale abys naopak neprodělal. Snad ti jde matematika líp než čeština.
            • SalemCZ
              8x8 je 4x4x4 logika ne :D
        • MickeyMutant
          No neber to!
  • ucho

Zájemci si již nyní mohou koupit licenci na virtuální pozemek ve světě hry Star Citizen. Pozemek o rozlože 4 kilometry čtvereční vyjde na 50 $ (= 1070 Kč).

takhle se vydělávají peníze :D
    ale teda "rozlože"... :)
    • Mart9
      Neskutečná drzost vývojářů. A taky demence těch, kteří si to koupí.
      • Johnny
        proč? nemusíš si to kupovat. A kdo chce tak at si to koupi. Lidi kupujou naprosto zbytečnější pýýčoviny. Třeba loot boxy v Csku a podobně
    • madPav3L
      To vypadá jak když jim začínají docházet prachy...
      • ucho
        vzhledem k tomu, kolik peněz vybrali, musí mít dost peněz na 10 velkých her. jako být to nějaký omezený prostor, tak věřím, že by těm pozemkům mohla růst cena. ale když čtu toto:
        "Due to the billions of square kilometres of available land over many planets and moons and of course as new Star Systems are introduced and explored, all players will have the ability to find and claim new “hot spots” throughout the lifetime of the game."
        tak ty miliardy čtverečních kilometrů asi jen tak nerozprodají.
      • Jack1947
        Jn je třeba nějak pumpnout aby ta hra vůbec kdy vyšla *3*
  • SalemCZ

Na dva dny zdarma na HB

THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED
    https://www.humblebundle.com/store/the-bureau-xcom-declassified
    • Jack1947
      Že bych to nakonec i dohrál tentokrát ? ale moc mě to nebavilo tehdy... ta hra byla taková těžkopádná.
    • Mart9
      To je ta Mafia 2 s ufounama? To si zdarma nechám líbit.
  • SalemCZ

Nápuk DLC

Nepřehání to nějaký firmy s těmi DLC?

http://store.steampowered.com/bundle/5306/Platinum_Edition_Bundle/
    http://store.steampowered.com/bundle/3095/Europa_Universalis_IV_Collection/
  • Black Mirror - první dojmy(ps4)

Tak zatím tam mám nahráno, asi kolem 3 hodin(jsem na začátku 2 kapitoly), ale není to vůbec špatné. Ano, z technologické stránky to není nic extra, animace obličejů v rozhovorech jsou...kdejaké jen bych neřekl dobré a v některých místech (zejména exteriéru) to po grafické stránce vypadá nic moc, ale v interiéru si troufám říct, že to vypadá perfektně. Jinak se hra sem tam na vteřinku zasekne, ale je to jen chvílema. Příběhově je to jinak víceméně jako v prvním dílu, hlavní hrdina se vrací na zámek, kvůli tomu aby ho převzal, protože mu umřel otec a postupně se začne dozvídat o rodinném prokletí. To je tak jediná společná nebo spíš podobná věc, jinak si jde příběh(alespoň zatím) svou cestou. Dabing postav je také celkem obstojný, ale někdo by mohl nesouhlasit, takže...je to jen můj názor. Hratelnostně bych to přirovnal k Syberii 3, takže...ano, je to takové konzolové, proto bych doporučoval hráčům na PC spíš hrát s gamepadem. V některých momentech jsem přímo nadával, protože postava nešla přesně tím směrem, kterým jsem chtěl (občas jsem způsobil, že se mi na místě otáčela pořád dokola jak jsem kvidlal levou páčkou), ale to bych dal za vinu spíš kameře, která není pevně uchopená někde v rohu místnosti, ale která se pohybuje závisle na postavě(jako třeba v Syberii3), ale jinak se dá na to celkem rychle zvyknout. Pak tu samozřejmě nechybí ani sbírání předmětů, dokumentů a dokonce útržků fotografií, které slouží jako takový sběratelský obsah. Jako poslední o čem se tu zmíním, jsou hádanky. Za ty 3 hodiny jsem musel řešit asi 2 nebo 3(a to se jednalo spíš o zjištění, který znak představuje jaké číslo, aby jste mohli utvořit kombinaci, mačkání barevných tlačítek v řadě jak jdou po sobě a očíslování polic), s tím že nebyly ale nějak extra těžký, ale to se snad postupem hraní změní(na ty vidiny, kterýma hl. hrdina trpí jsem ještě nenarazil, respektive narazil jsem na 1, ale ta byla součástí filmečku, ne jako hádanka). Jako fanoušek série (zejména prvního dílu) jsem se po oznámení hrozně těšil, po nedávném gameplay traileru jsem byl trošku nervózní z toho jak to dopadne, ale zatím z toho co jsem nahrál jsem spokojen a velice příjemně překvapen a už teď se těším, až vypadnu z práce a budu moct pokračovat v prozkoumávání. ( Je dost možné, že jsem něco zapomněl zmínit, ale to se stává).
    • Jack1947
      Není to špatné ale je to dost promrhanej potenciál, a podstatně horší než původní díly teda jestli to lze jako další díl označit.
      • Jo, souhlasím. Ale mohlo to být podstatně horší a to jako že opravdu horší. Já bych to nazýval spíš jako restart nebo reboot(nebo jak se tomu říká).
        • Jack1947
          Přesně je to spíše Reboot, sice posel s,mrti moc neznám ale je to jiná hra no.

Což paradoxně moc hráčům neznalích originálu moc vadit nemusí.
          • Jak jsem napsal, jediný co to má společného je smrt otce, prokletí a ten zámek. Jinak jsou všechny postavy jiný. Nemusí no, jak jsem řekl, jsem na začátku kapitoly 2, ale už teď si myslím, že z toho udělají trilogii. Takže pro neznalé prvních 3 dílů, je to fajn
  • Games TV

Games TV uz nevychazi?
    • SalemCZ
      včera ve Fight Clubu říkal Petr že byl Lukáš nemocný.
    • Lukáš tuším na Twitteru někomu odpovídal, že GTV má pauzičku.
      • Tilwaen
        Nevím, za co máš ty downvoty, protože to skutečně Lukáš napsal.
        • MickeyMutant
          Netahej sem relevantní odkazy. Tahle nepěkná praxe tě okamžitě diskvalifikuje z každé normální internetové diskuze.
  • https://youtu.be/rwvgSf8jqFA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit