-
Nostalgia Power
http://www.youtube.com/watch?v=BoD0KNEdXnY
No a schválně. Kdo z vás, co tu dobu aktivně zažili vynechal byť jednu z těch her? A to mám pocit, že jsou tam snad všechny, co jsem tehdá pařil jako harant :) PS: už vím, co si poskládám k vánocům :) Enem ty EMS, XMS, nějak už povypadávaly z paměti :D -
-
To se dělá, zabít jinému člověku více jak hodinu času? *15*
-
To video je dost dlhe na to, aby som ho pozeral v praci, tak si to necham na doma.
Zacinal som na Didaktik M a potom som skocil rovno na 486 DX2, 80MHz :)
Diky za tip, uz sa tesim na slzy nostalgie :) -
-
Taky jsem na to koukal jak na doják :) No už jen kvůli tomu autentickému pocitu mám chuť někde zbastlit staré komponenty, splašit nějakou 14ku 15ku monitor a dát si ty klasiky znovu v absolutně původní podobě. (vím DosBox, ale to není ono) :) Jinak jsem rád, že přišlo někomu to video také vhod ;o)
-
-
-
Co nás čeká a nemine v období od 2.7. do 15.7. 2013 na XBLM? Podívejte se!
Hlavně se dá teď koupit Borderlands 2, AC 3, Far Cry 3 a Max Payne 3 za 199. Sleva platí jen do zítra, tak kdo má zájem ať neváhá :) -
Yves Guillemot (Ubisoft Quebec): Jsem přesvědčen, že druhá obrazovka pro videohry má buducnost.
Těhle keců už mam dost... To vždy jeden Jarmil někde něco plácne (něco má budoucnost, kam se budou hry ubírat, kolik se toho prodá, jaký bude mít rano lejno) a protože někdy někde byl členem nějakýho týmu co udělal neco slusnyho, hned nas tim bude polovina webu krmit... Nehledě na to, že to zatim ani jednomu z těhle Nostradámu nevyšlo... -
Analytická firma EEDAR: X360 titul, ke kterému při vydání vyjde trailer se prodává 2x lépe než X360...
Za sebe musím říct, že jsem si na X360 pár her čistě na základě dojmů z dema pořídil a u několika dalších demo znatelně ke koupi přispělo. Naopak v těch případech, kdy jsem demo jen vyzkoušel a dál se o hru nezajímal, bych si ji většinou stejně nekoupil ani bez toho dema. Ale je fakt, že nejsem asi zrovna ten správný zákazník, o kterého vydavatelé stojí, když třeba u takové Forza Horizon i po tom zahrání dema, které mě dost bavilo, čekám až cenovka sleze tak na 15 liber. -
FTL na GoGu za $2.49. *3*
-
-
Na oficiální stránce FTL za stejnou cenu mají Steam klíč.
-
-
tak ted doufam ze nebude u LEVELu pac sem rychle nakoupil aji pro kamose (stihl jsem to jen tak tak, kdyz se refreshnul stranku bylo to pryc) :D
-
-
-
Jedno zajímavý info ohledně GTA V, který jsem předtím nikde nečetl, ale R* se chystají vydat oficiální gameplay video ještě než hra vyjde. To se snad předtím u žádnýho GTA nestalo, ne?
viz http://bit.ly/120EBFH -
-
No asi bych sem měl dokopat a konečně začít hrát, mám rozehráno několik pecek na PS3, ale ono se člověku přes léto nějak moc nechce, teda aspoň já to tak mám. Zahrádky, pivka, holky v sukýnkách.. A ono už je GTA V vlastně za rohem. Ajaj.. Snad stihnu dohrát aspoň to Last of Us, teď bude prodlouženej víkend a třeba bude pršet, tak to musím dát :-)
-
Dávám si facku, měl bych se naučit číst...
-
-
Gameplay trailer prej GTA postihne poprvý (všichni v diskuzi na R* stránkách z toho jančej). Nicméně se spekuluje, že předvedou jen to rychlí přepínání mezi postavami, novej cover systém a novej jízdní model. Něco jako videa k třetímu Max Paynovi, který byly odhaleny před vydáním a vysvětlovaly se v nich herní mechaniky atd.
-
-
MP3 trailery byly výborný, žral jsem každej *14*
-
-
-
-
ma nekdo zajem o invite do:
http://www.infinitywarsgame.com/
takova corabie, ale zda s emi lepsi :) kdyztak se zaregistrujte an strance a reknete mi username a poslu :) chce to udelat cesky clan -
Analytická firma EEDAR: X360 titul, ke kterému při vydání vyjde trailer se prodává 2x lépe než X360...
Takže trailery navnadí a uvedou v omyl 50% lidí, co kupují hry. Trestuhodné. -
-
Počet stažení Tekken Revolution překročil milionový milník, při této příležitosti se rozjela speciální...
Smutné, pokud si někdo kupuje hry podle traileru.
-
-
Ve švédském obchodu CDON byly spatřeny PS4 tituly Demon's Souls 2, Dragon Rising 3, Titanfall a Evolve.
Hmmm předobjednávky ... http://www.alza.cz/playstation-4/18854416.htm *7*
PS4 11 990, - vs Xbox One 12 989, - *16* -
-
tedy
Demon's Souls 2? To je nějaký divný. -
-
Jasnej preklep, chybi tam totiz Dark Souls 2. Cimzto padem leaknuti dalsiho Souls titulu neni na poradu dne :)
-
-
http://cdon.se/spel/dark_souls_2-23500894
Dark Souls 2 tam je.
Navíc Shuhei Yoshida se nedavno vyjádřil, že by chěl další díl Demons Souls. Takže to není tak úplně jasný -
-
To je ale PS3 verze. Ja si praveze myslel, ze Dark Souls 2 se chysta i na PS4, ale po mensim googleni koukam, ze je potvrzena jen soucasna generace, tudiz scenar leaknuti je opet ve hre :) Ja bych se urcite nezlobil. Paklize se druhe Dark Souls nepovede, mohl bych se tesit na potomka prvorozeneho Souls - Demon Souls.
-
-
Křížovka: Nemyslim že je dobrý vystřílet všechny esa. Je tu taky TGS a GC. Navíc třeba neměli zatim co ukázat. Hra bude určitě v brzký fázi vývoje.
Navíc bych se dost divil, kdyby to oznámili dřív než vyjde Dark Souls II. Mohli by si tim možná uškodit.
Každopádně jestli na tom opravdu dělaj, tak se zbláznim radostí. Lepší PS4 exklusivitu si těžko představit. -
No
Moc tomu nevěřím. Demon's Souls bylo úspěšný a kdyby chystali další díl na novou platformu jako tahák, tak by se s tím asi pochlubili na E3.
-
-
-
-
-
Alza je ale predrazena, nie?
-
Zajímavé cenové kouzlení. PS4 vyjde o nějakých 20 % dráž, než je doporučená cena a rozdíl v doporučené ceně PS4 a Xbox1 činící 100 € je v korunkách 999,-.
Cena her se mi naopak zdá celkem nízká. Neříkali, že budou hry na novou generaci dražší? -
-
Zadna ceska doporucena ceny neni.
-
-
Česká není, ale je ta "evropská" €399,- PS4 a €499,- za Xbox1. Ta cena by měla už mít zohledněné DPH a náklady na záruku, takže konečná "česká" cena by se zas tolik lišit nemusela. Uvidíme.
-
-
nikdo z prodejců u nás ještě neví za kolik to budou prodávat
-
-
Pravdu díš, teď koukám, že na Xzone mají varování, že cena ještě není pro ČR stanovená a netuší kolik to vlastně bude stát. Snad to záměrně trochu přestřelili a konečná cena bude menší.
-
-
-
-
Zlatí členové XBL programu dnes získali zdarma ke stažení Defense Grid: The Awakening.
Uživatelé PS+ zase dostanou tenhle měsíc Battlefield 3, takže asi tak... *5* -
-
A Saint Row 3 *5*
-
-
a Payday
-
-