-
Markus “Notch” Persson je podle magazínu Time druhým nejvlivnějším člověkem planety.
Tak za A je to zase výsledek nějakýho stupidního hlasování čtenářů, takže naprosto nezajímavá, nic neříkající informace.
A za B jsem nikdy nechápal označení "nejvlivnější" bez dalšího upřesnění. To jako, že má vliv na co? Na průběh korejskýho konfliktu, na prezidenta Ugandy, na to jak se lidi oblíkaj, na to, jestli z nebe prší žáby?
Prostě kombinace dvou nesmyslů bohužel nedává smysl, ale tvoří ještě větší nesmysl. *7* -
-
asi to bude "nejoblíbenější"...
-
-
No právě. Nebo nejznámější pro ten segment lidí, který v tý anketě hlasovali.. aka ostatní neznám, ale znám Notche, tak mu dám hlas. Prostě průzkumy jsou demence.. a paradoxně jsou hrozně subjektivní.. jakmile o něčem takovym hlasuje banda neinformovanejch čtenářů a lajků, místo aby žurnalista zhodnotil fakta a vydedukoval z nich alespoň pravděpodobnej závěr, tak je to prostě ztráta času číst i psát o tom..
-
-
Vliv má na všechny ty děcka co hrají MC a ze kterých vyrostou Notcho-fanatici *2*
-
No jo no. Jelikož jde o online anketu, tak se není vůbec čemu divit, že se mezi miliony Minecraft hráčů našlo 156,694 těch, co pro Notche hlasovali.
Ono vlastně o nic nejde. Přiložený článek je dost všeříkající o tom, jak je tento výsledek nic neříkající.
-
-
Homepage a YouTube videa střílečky XCOM jsou nedostupné, znamená to konec i pro hru samotnou?
Ne, znamená to, že jelikož se rozhodli hru přejmenovat, tak se akorát kompletně chtějí odtrhnout od značky XCOM! Mě to přijde pochopitelné. -
Steam
Jagged Alliance 2 - Wildfire
47YAQ-PFHLP-QJ7LJ
Earth 2160
7M0AQ-BZRBQ-CZ93G
edit: http://groupees.com/topware
něco je včetně GOG verze -
-
Zase ňákej zmetek co neřekne ani ň *16* *16*
-
-
Je to dobytek.
-
-
Dobytek by aspoň zabučel! :P To jen lidská havěť se neumí chovat.
-
-
-
Chtěl jsem poděkovat za ten Earth2160, ale už si to někdo uzmul, ale i tak děkuju :)
-
-
Podívejte se, jak se hraje Mirrors Edge (zde) a The Elder Scrolls V: Skyrim (zde) s 3D brýlemi Oculus...
Tak ty očička na těch brýlích nemají chybu :) Jestli se na ty brejle zmůžu, tak to bude to první, co si tam přimontuju :) -
-
eh, jsem jedinej, kdo vidí akorát dva obrazy vedle sebe? jak mi má tohle pomoct v tom představit si, jak to vypadá zevnitř helmy? :)))))))))
-
-
České akční RPG Numen od Cinemaxu si nyní můžete pořídit za cenu, kterou si sami stanovíte a přijde...
Funguje to stejně jako stereogramy. Musíš na to koukat tím správným způsobem a 3D efekt by se měl dostavit, ale na monitoru to nejde tak dobře. V podstatě musíš čumět do blba "za obrazovku" a tak dosáhnout toho, že se ti obraz pro každé oko rozjede, zaostříš tak, že uvidíš tři obrazovky místou dvou a na té prostřední je výsledek. Ale nesmíš šilhat, To je sice snadější, ale efekt bude obrácený. -
-
no nevím, u stereogramů máš ty jednotlivý linie pár milimetrů od sebe, tady u toho videa je to několik cenťáků (v okně, na fullscreen ještě mnohem víc samozřejmě) - spíš mě překvapujou ty komentáře pod tím videem, jako "boží, super, to chci taky", a přitom tam jsou prostě dva obrazy vedle sebe (a každej si to asi představuje doma, jaký to je ve 3D :o)
-
-
Hmmm , a není k tomu potřeba stejně nějaké to udělátko aby jste viděli výsledek ve 3D ? (monitor ,brýle, přehrávač ) . U dvou obrazů vedle sebe bych se tomu ani nedivil a zmínku o šilhání bych bral jako nevkusnou provokaci ....
-
-
-
On je tam i nějaký návod, sosnout si to na telefon a pak to nějak přibližovat oddalovat zaostřovat a pak máš efekt jako před očima :) Nevím, nezkoušel jsem, mám blbý telefon a ten druhý ještě blbější :)
-
-
-
Polovina z 3400 dotázané mládeže ze Spojených států se chystá koupit nový Xbox/Playstation.
Polovina z 3400 dotázané mládeže se chystá NECHAT SI KOUPIT příští PS/Xbox -
-
Polovina z 3400 dotázané mládeže se chystá NECHAT SI KOUPIT příští PS/Xbox
Polovina z 3400 dotázané mládeže ze Spojených států se NEchystá koupit nový Xbox/Playstation.
-
-
Greg Zeschuk o EA a Bioware
http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-04-09-the-doctor-is-out-greg-zeschuk-on-bioware-ea-and-the-uncertain-console-future Zajímavej článek! -
Remake Opposing force na PC Gameru
Na US PC Gameru byl vydán krátký článek o remaku HL: opposing force. Obsahuje dva nové screeny, jeden je premiérový z multiplayeru, který vyjde v prvním čtvrtledí roku 2014.
A asi Vás i potěší, že single-player bude mít české titulky ? :)
http://www.pcgamer.com/2013/04/12/operation-black-mesa-bringing-opposing-force-to-source/ -
-
tak aby se to stihlo, než vyjde source 2 a budou se dělat zase remaky všeho na novej engine. black mesa to stihla tak tak (no ještě není kompletní)
-
-
Jinej team, jinej gang :) Tihle to stihnou. A ani za rok by nebylo pozdě. Tyhle remaky si zahraju rád vždycky, pořád je to oproti Gold Source pěkný rozdíl.... Spíše by mohl někdo už konečně začít dělat na remaku System Shock1 (nejlépe v UDK) ten by tomu v tomhle případě sedl nejlíp. Každopádně držím palce, vypadá to přinejmenším stejně dobře (a tím myslím nádherně), jako BMS ;o)
-
-
Co se enginu týče, pokusíme se vyjednat s Valve co nejaktuálnější verzi enginu, nejlépe z CS:GO, ale jak tyhle debaty dopadnou je ve hvězdách. Valve by nám určitě vyhovělo, protože tak jako tak budeme muset dostat plnou licenci na Source engine (abychom úspěšně prošli Greenlight procesem), ale budeme muset taky zvažovat určitá úskalí co se týče portování na novější engine. Uvidíme jak to dopadne.
A System shock by to chtělo, jen co je pravda. *14* -
-
Já bych se vůbec nezlobil i za současně použitou verzi engine. Myslím že právě kvůli několikerému updatu source buildu byl vývoj sousedící Black Mesy toliko protáhnut.
Každopádně k takovýmto projektům, jako je ten váš mám veliký respekt. Jednak jsem dávno tomu taky zkoušel něco tvořit (akorát v qeradiantu místo v hammeru) a představa tu tvorbu ukočírovat v několika lidech současně, celá police klobouků dolů ;o) Fakt držím palce ať vše dobře dopadne a snad se potkáme v mulťáku ;o) PS: Jsem rád, že s tím shockem nejsem sám. Třeba se jednou až bude víc času do toho UDK ponořím dohloubky, časem se někdo připojí, a nějaký ten System Shock začne vznikat. Zatím je to stále jen můj sen :/ Zatuchlé namodrozelenavé prostředí mám jako před očima, zbraně a vybavení by se chodilo upgradovat na technickou palubu, do každé zbraně by bylo několik druhů efektní munice (upgradovatelné) ještě tak umět malovat jako concept artisti... No asi se toho bude muset chopit někdo zkušený :)
-
-
-
-
ten název jste si nevymysleli moc dobře, ale hru si určitě zahraju *3*
-
čtvrtletí* :P
-
-
Skyrim Online gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=lg4Oawl7TVQ
B-B-But it's just a beta. -
-
Tak už je to z Youtube dole, kulišáci.
To čučte na to třeba zde:
http://www.dailymotion.com/video/xz04sy_elder-scrolls-online-gameplay-1080p_videogames?search_algo=2#.UWrvLdVIvZt
A těm -3 se nedivím, vypadá to dost špatně.
-
-
Vypadá to, že Konami v tichosti zrušilo PSV verzi Zone of the Enders HD Collection.
NÉÉÉÉÉÉ :( -
-
Ježiši Marjá co jsem to zase našel :D :D :D
http://youtu.be/44oKWwUKMWM
-
-
Jak by v ME vypadaly rasy, kdyby si je reapeři podmanili
Možná si vzpomínáte na Dragon Effect, kdy umělec překreslil postavy z ME do Dragon Age universa. Tak tohle je od stejného člověka (asi to nebude nic nového, ale je to moc hezké a kreativní): http://andrewryanart.deviantart.com/gallery/41537142
(Celkově má moc krásný "malby") -
-
Reaper Krogan nebo Reaper Blasto a Shepard by si ani neškrtl
-