Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drakens

Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Tak tohle je velice překvapivé. První informace říkali že naopak za to může EA ( u které bych se tomu ani nedivil) Ale že to chtělo Maxis? By mě zajímalo Kriste proč k tak šílenému kroku se rozhodli? Jediné co mě napadá že když mají Sims online řekli si že to dají i do Sim City....
    • Zive vidim, jak bezmocni kravataci z EA presvedcuji sve vyvojarske studio, aby tam tu drm necpali *4*
      Tohle bude jen nejaky klep. Nevim proc by vyvojari meli mit na necem takovem zajem, a i kdyby, konecne rozhodnuti neni na nich...
      • Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Zjistili, že jsou v průseru, tak museli uvolnit nějakou výmluvu, na maxis budou lidi nadávat chvíli, na EA pořád
    • Vedlo je k tomu nařízení od EA. Stejně jako je vedlo nařízení od EA k tomu, aby vzali vinu na sebe.
      • jindra.veliky
        jiste

ve zdejsich diskuzich je EA ve stejnym postaveni jako USA na novinkach.cz

za vsechno muze ea *11*
        • Staci trocha rozmyslat, ma Maxis nejake svoje servre na ktorych to bezi? Nie nema. Takze aj keby si Maxis vymyslel ze bude potrebne nepretrzite pripojenie, pretoze kopec veci trebars rataju tie servre, EA sa malo zaujimat o to ci to tie ich servre zvladnu a pripadne to mali zatrhnut. Pretoze tu nejde o kravatacke rozhodnutie ze tam treba nacpat zombie, tony vybuchov a desert eagly, ale ze ci to kua je vobec realizovatelne. Takze ci uz im to nariadilo EA, alebo si to vymyslel Maxis, je to stale chyba EA, nakolko to EA zastresuje po technickej stranke.
        • Za všechno jistě EA nemůže. Ale pevně věřím, že za toto ano.

Jo, ty Novinky jsou občas absurdní. Mnohdy je tam prostě nějaká zajímavost ze světa a nejvíce plusovanej je komentář, co to nějak převrací na kritiku naší politiky.
  • cumpi3

252. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Year Walk, získalo 9/10. Nejhorší hodnocení si odneslo LEGO City:...

na LC:U se docela těším...snad to není tak špatný *6*
  • Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.

Jestli to zpracujou stejně dobře jak předchozí dva díly tak se mnou můžou počítat :)
    • Tvrdí se, že na třetím Arkhamu nebudou pracovat Rocksteady.

Takže to může stát za houby.
  • Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.

Batmana můžu, tak pojďme chlapci!! Ne že ho ošidíte!!
  • montatatana

Jeden z nejúchvatnějích (pohyblivých) dortů, jaké jsme kdy viděli. Tvůrci ho vytvořili na motivy The...

Proc se tomu rika dort? Vzdyt je to spis pohyblivy diorama.
    • ucho
      asi se nedíváš na pořad Král dortů vysílanej na TLC, co? :) bys koukal, co se dělá v Americe za dorty... :) (pěkně drahá sranda)
  • Foxtrot_cz

Majitelé problémového SimCity získají 18. března jako bolestné hru z portfolia EA.

Jestli to bude opravdu jakákoliv hra, tak jim tu špatnou stabilitu klidně odpustím :D
    • No jsem zvědavej co na nás chystají..
    • Neblázní, je to EA. To bude Dead Space 1 nebo Mass Effect 1 :D
      • stylově Sim City 4 :)
        • Keyz
          To asi ne, pak by hráči mohli říci, že Sim City 4 je lepší.
          • no z hlediska hratelnosti určitě, to nové se zatím příliš hrát nedá :))
  • DICE se přestává věnovat Battlefield 3.

:) Tak právě tohle bylo jasné od počátku . Battlefield jako sezonní upgrade ? Děkuji nechci .
  • Caincz

Obal sběratelské edice God of War: Ascension odhalil, žeinstalace hry bude vyžadovat pouze 12 MB volného...

Už to hraju, je to bomba. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že trojka byla lepší...
  • MidnighT91

V sobotním Re-Playi se krom standardního obsahu můžete těšit na speciální Tomb Raider video. Mrkněte...

Od té doby co Re-Play není tady, mě už nezajímá...
    • rancor1223
      Tak mě napadá, proč vůbec zmizel? Konec reklamy? (podcast už nějakou dobu neposlouchám, ale předpokládám, že se to zmínilo tam)
      • Pokud vím tak se říkalo něco o tom ,že ve stejný den vychází i video záznam z podcastu a nechtěli aby si to navzájem "konkurovalo".
        Říkalo se víc důvodů ale jenom tenhle jsme si zapamatoval.
  • Metal gear r....

Chtěl bych se zeptat jestli někdy v blízké době se tu objeví recenze na metal gear rising, děkuji :)
    • ringmancz
      sice nejsem jeho mluvčí, ale ve FC říkal Petr, že to hraje a recenze bude myslím příští týden. snad to nedopadne jako jiná recenze na nejmenovanou hru od Konami *1*
    • Dej si Devil may Cry. *8*
      • Devil may cry jsem dohrál už dávno ale díky, ten poslední díl je fakt krátký ale není špatný, metal gear mě ovšem bavil víc :)
      • Sakra za co mínuska? DmC je drsná pecka. Všechny cutscény jsou nadupaný.
        • a čím seš nadupanej ty???
          • Adrenalinem po dalším tvrdým SSS runu v DmC. X-X-X SSS powa!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit