-
Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...
Ni No Kuni taky nebylo nejmenší (16+5GB), ale kam se hrabe na tohle, stahovat přes 40GB to už mi bude milejší si zajít pro placku do obchodu :D -
-
A co potom PS4 hry s texturami co budu konecne na urovni a nie ako z kosa na odpadky? To uz potom opticky internet bez omedzeni do kazdej rodiny :)
-
Safra 40GB to mne hned potom operátor třetiny národa označí za stahovače a mám po žížalkách na celý měsíc :(
-
-
Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...
To myslíte vážně? -
-
proboha k čemu tolik dat? *8* *8* -
-
Jestli jsou tam videa, zvuky a kdovíco ve vysokých rozlišeních, kvalitách... Nevím, no. Ale nestěžoval si Hideo, že se mu toho na blue ray placku moc nevejde (MGS4)? *4*
-
-
Jak říkal klasik .... optimalizovat ,optimalizovat, optimalizovat se ... a pak raděj utekl dělat dema sušenkám.
-
-
-
no já bych to chápal tak, že to má 43GB, nainstaluješ to, máš 87GB, smažeš instalačku, máš 43GB nainstalovaný gamesy...
-
-
Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Naruto Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).
Si se nám nějak zamotal bleskaři ... -
-
Díky, tak dlouho jsem se snažil, abych to napsal dobře špatně, až jsem to napsal dobře *3*
-
-
No to je stále zjevné :D
-
-
Ha, spřízněná duše. Tak přeci jenom jsem neměl vlčí mlhu.
-
-
Už jsem se málem začal obávat , že jsem to celou dobu špatně četl :DDDD
-
-
Same here...
-
-
-
-
Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Naruto Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).
Cuže? Buďto jsem k večeru nějaký nechápavý, nebo je chyba i v této zprávě...
Mám takový pocit, že ta hra se Nartuo určitě jmenovat neměla... -
V březnu dorazí DLC pro Playstation All-Stars, které nabídne Isaaca Clarka z Dead Space, Zeuse z God...
jistě myslíte "Dia" z God of War, že je to tak... -
-
Bleskař má dnes evidentně horší formu, to se občas stává.
Ale opravit by si to mohl... -
-
Bleskař si to už opravil *7*
-
-
-
God of War HD pro uživatele PS+
Kdyby to někoho zajímalo, od dneška je možnost pro uživatele PS+ si stáhnout HD předělávku prvního dílu. -
-
Chtěl jsem to nahodit již večer, nicméně se mi odmítá načíst stránka Sony store. Akce by měla trvat 2 týdny, tak zatím průběžně ověřuji, zda už site jede...
-
-
The War Z je opět na STEAMu v nové verzi. Dáte hře druhou šanci?
Ne. -
-
nechápu, proč týhle zas*aný zlodějně ještě děláte reklamu *16*
-
A už leze nahoru.No jo,amíci koupí i pytel hoven..
-
-
Má reakce >> http://youtu.be/4ZCKqx4g84E?t=1m42s
-
-
K u r v a!!!! *1*
-
-
-
Ne.
Ne.. -
Musim se priznat, ze me nejakym bizarnim zpusobem WarZ pritahuje.
Nejspis je to vina Rocketa,ze jeste nemame DayZ standalone :-).
Kdyz je WarZ zpet na Steamu,tak se clovek aspon nemusi moc bat,ze by mu zneuzili kreditku.
Autorum WarZ bych rozhodne cislo sve kreditky nedal ani omylem. -
-
Ty platíš kreditkou? *7* *1*
-
-
-
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nebude spadat do žánru free-to-play her.
stejně je zvláštní, jak je XI i po letech oblíbená a pořád podporovaná, XIV se to napoprvé nepovedlo, tak uvidíme teď -
Retro City Rampage se prodalo více na PSN než XBLA, více na STEAMu než na XBLA a více na PSV než PS3...
taková logická úloha jo? tak teď to seřaďte podle toho, kde se prodalo nejvíc *4* -
Vývojáře ze studia Lab Zero Games asi samotné překvapilo, že potřebných 150 tisíc dolarů na vývoj nových...
Kickstarter? Vážně?