Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...

Ni No Kuni taky nebylo nejmenší (16+5GB), ale kam se hrabe na tohle, stahovat přes 40GB to už mi bude milejší si zajít pro placku do obchodu :D
    • A co potom PS4 hry s texturami co budu konecne na urovni a nie ako z kosa na odpadky? To uz potom opticky internet bez omedzeni do kazdej rodiny :)
    • Safra 40GB to mne hned potom operátor třetiny národa označí za stahovače a mám po žížalkách na celý měsíc :(
  • Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...

To myslíte vážně?
    • conflig

Digitální GOTY edice hry Uncharted 3: Drake’s Deception sebere z Vašeho disku 87GB volného místa, samotná...

proboha k čemu tolik dat? *8* *8*
      • Jestli jsou tam videa, zvuky a kdovíco ve vysokých rozlišeních, kvalitách... Nevím, no. Ale nestěžoval si Hideo, že se mu toho na blue ray placku moc nevejde (MGS4)? *4*
        • Jak říkal klasik .... optimalizovat ,optimalizovat, optimalizovat se ... a pak raděj utekl dělat dema sušenkám.
    • ucho
      no já bych to chápal tak, že to má 43GB, nainstaluješ to, máš 87GB, smažeš instalačku, máš 43GB nainstalovaný gamesy...
  • Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Naruto Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).

Si se nám nějak zamotal bleskaři ...
    • braveman
      Díky, tak dlouho jsem se snažil, abych to napsal dobře špatně, až jsem to napsal dobře *3*
      • No to je stále zjevné :D
    • Ha, spřízněná duše. Tak přeci jenom jsem neměl vlčí mlhu.
      • Už jsem se málem začal obávat , že jsem to celou dobu špatně četl :DDDD
        • Same here...
  • Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Naruto Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).

Cuže? Buďto jsem k večeru nějaký nechápavý, nebo je chyba i v této zprávě...

Mám takový pocit, že ta hra se Nartuo určitě jmenovat neměla...
  • V březnu dorazí DLC pro Playstation All-Stars, které nabídne Isaaca Clarka z Dead Space, Zeuse z God...

jistě myslíte "Dia" z God of War, že je to tak...
    • Bleskař má dnes evidentně horší formu, to se občas stává.

Ale opravit by si to mohl...
      • braveman
        Bleskař si to už opravil *7*
  • God of War HD pro uživatele PS+

Kdyby to někoho zajímalo, od dneška je možnost pro uživatele PS+ si stáhnout HD předělávku prvního dílu.
    • braveman
      Chtěl jsem to nahodit již večer, nicméně se mi odmítá načíst stránka Sony store. Akce by měla trvat 2 týdny, tak zatím průběžně ověřuji, zda už site jede...
  • The War Z je opět na STEAMu v nové verzi. Dáte hře druhou šanci?

Ne.
    • nechápu, proč týhle zas*aný zlodějně ještě děláte reklamu *16*
    • A už leze nahoru.No jo,amíci koupí i pytel hoven..
      • Pinkamena
        Má reakce >> http://youtu.be/4ZCKqx4g84E?t=1m42s
        • K u r v a!!!! *1*
    • Pinkamena

Ne.

Ne..
    • Musim se priznat, ze me nejakym bizarnim zpusobem WarZ pritahuje.
      Nejspis je to vina Rocketa,ze jeste nemame DayZ standalone :-).

Kdyz je WarZ zpet na Steamu,tak se clovek aspon nemusi moc bat,ze by mu zneuzili kreditku.
      Autorum WarZ bych rozhodne cislo sve kreditky nedal ani omylem.
      • Ty platíš kreditkou? *7* *1*
  • ringmancz

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nebude spadat do žánru free-to-play her.

stejně je zvláštní, jak je XI i po letech oblíbená a pořád podporovaná, XIV se to napoprvé nepovedlo, tak uvidíme teď
  • ringmancz

Retro City Rampage se prodalo více na PSN než XBLA, více na STEAMu než na XBLA a více na PSV než PS3...

taková logická úloha jo? tak teď to seřaďte podle toho, kde se prodalo nejvíc *4*
  • rancor1223

Vývojáře ze studia Lab Zero Games asi samotné překvapilo, že potřebných 150 tisíc dolarů na vývoj nových...

Kickstarter? Vážně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit