-
Počet předplatitelů World of Warcraft klesl o 400 tisíc, nyní za něj platí celkem 9,6 milionů hráčů.
No tomu se ani moc nedivím :D -
-
Já se tedy divím , že pandy mají na svědomí "jen" 400 000 hráčů ....
-
-
Dreamfall Chapters na Kickstarteru http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey
-
-
úžasné, snad to o hodně přejedou
-
-
Vývoj hry Tomb Raider je hotov, do obchodů dorazí 5. března.
jo, už ji chci dostat do pracek! -
Hráči nalezli v osmé kapitole Dead Space 3 způsob, jak získat neomezené množství zdrojů, za které si...
Hurá, cheaty jsou zase zadarmo. Fakt mi to dělá větší radost, než by asi mělo *1* -
-
Povedený cosplay na motivy bojovnice Cammy White ze Street Fighter.
Mikrotransakce jsou pro tupé blbečky, co neumí používat Cheat Engine (Když už chcou podvádět)
A jestli bude EA banovat za cheaty v singleplayeru, tak je to dobrá demence... -
Jen počkej, oni určitě vydají "opravný" patch.
-
-
Hráči nalezli v osmé kapitole Dead Space 3 způsob, jak získat neomezené množství zdrojů, za které si...
A este rozdaj bany lidem ktery jenom vyuzili vyhodu toho ze EA udealo chybu :) -
-
Něco takového měli či mají v podmínkách užívání u SimCity, takže bych se tomu ani nedivil.
-
-
-
-
EA je nejlepším velkým vydavatelem minulého roku podle průměrného hodnocení na serveru Metacritics....
Mezi slepými hluchý králem .... *7* -
-
Zas ten strašně moderní hate na EA ?
-
-
Zaklínač 3 bude posledním dílem trilogie, nikoliv však herní značky.
To jsem rád. Už od začátku jsem si chtěl vyzkoušet hru za "vlastního" Zaklínače. -
Activision získalo práva na vývoj her na motivy Teenage Mutant Ninja Turtles (Želvy Ninja).
No k tomu zkratka musim neco napsat. Activision-e, NEPOSER TO! -
Zaklínač 3: Divoký hon na současnou generaci konzolí nedorazí.
To se dalo čekat, už ten poslední díl konzole nedávali, natož pak nový engine. -
-
A vyjde už napřesrok :/ ....
-
-
Zaklínač 3: Divoký hon na současnou generaci konzolí nedorazí.
Nevím no .. je to škoda, ale zase je dobrý, že v tom bude určitě posun. Moc se na to těším, už jen kvůli tomu, že to vypovídá o nových konzolích.. -
Info o Novém AC
http://www.ign.com/articles/2013/02/07/next-assassins-creed-has-new-hero-time-period-developer