-
EA odmítá, že by hráčemi nalezená možnost získat v Dead Space 3 neomezeně zdrojů byla bug - opravovat...
Takže vlastně oficiálně uznali, že ty mikrotransakce jsou dojička neznalých. *15* -
Hra Ride to Hell je pravděpodobně ještě stále ve vývoji.
Střík do textilu. Už jsem vzdal všechno doufání a ono přece. -
EA odmítá, že by hráčemi nalezená možnost získat v Dead Space 3 neomezeně zdrojů byla bug - opravovat...
"hráčemi"??? to jako fakt? :D -
3. giveaway na GmG :)
http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/pc/games/strategy/unstoppable-gorg/ -
-
*2* Tak si říkám co že mi to uteklo v akci ..... a Hele právě nezastavitelný GORG .... a 15 minut do konce akce ....:D Díky
-
-
jeste bude jeden http://blog.greenmangaming.com/2013/02/the-grand-playfire-gmg-giveaway.html
-
-
-
Velitel Shepard se v příští Mass Effect hře neobjeví.
To je jasný už tak 2 roky. Článek je o tom, že nechtějí 'dalšího Sheparda', tedy dalšího neohroženého zachránce galaxie, který si myslí že spása leží ve spodkách členů jeho posádky. -
V DICE se prý nemluví o nových WiiU projektech, jen o WiiU projektech, které byly zrušeny.
Zajímavá volba předložky *12* ... -
-
hele, todle mě zajímá :) co ti na tom přijde zajímavý?
-
-
Takhle to zní, jako kdyby se mluvilo o studiu DICE. V diskuzi se ale mluví o DICE sumitu, takže mi "V DICE..." přijde prostě divný. Když už tak: 'Na (sumitu) DICE.'
-
-
pravdu díš, pane! :)
-
-
-
-
Square Enix si zaregistrovalo doménu WarFornosGoth.com, což by mohl být podtitul nové hry do série Legacy...
Yeeeeeeeeeeeesssssssssssss!!! Bože poslední týden je jak dar z nebes. Zaklínač, Kotor, Legacy of kain... Jak tohle může pokračovat *14* -
-
KotOR ne
-
-
vyloženě kotor ne, ale obsidiani chtějí dělat další rpg ze star wars, takže se dá předpokládat, že když to vyjde, tak to bude styl ala kotor
-
-
No to já, tim že to zatim nemá nálepku KotOR, ani moc nečekám. Ale to neznamená, že to nemůže dopadnout dobře. Ale jak jsem psal pod článek o týhle hře - radši bych bral fakt další KotOR z tý části univerza, který neni tak přehnaně populární díky filmům. Star Wars je skvělý, ale už mě začíná trochu nudit, jak všichni vymejšlej co se stalo mezi dvojkou a trojkou, co se stalo mezi trojkou a čtyřkou a co se stalo mezi tim, co se stalo to mezi pětkou a šestkou a furt dokola.. Přitom se dá vymyslet další perfektní sága třeba právě z doby Old Republic, dát to napsat Karpyshynovi nebo někomu jinýmu talentovanýmu a bylo by..
-
-
-
-
Který z podtitulů vyberete pro Dark Souls II?
Zadnej... :( -
-
Taky žádný, zejména protože "You must log in to see this page." xD
-
-
TRANCSEND DEATH
INTO THE BEYOND
GO BEYOND DEATH
SURVIVE DEATH
SACRIFICE EVERYTHING
Proste slabota... nemuzu si pomoct ale cekal bych ze vylezou s necim mnohem drsnejsim... -
-
Hráči vymysleli lepší, například:
"Imminent Sorrow"
"Prepare to cry"
"No respawn edition"
"Better than The Elder Scrolls"
"This time, no archers in Anor Londo"
Krom toho Transcend maj napsaný blbě -
-
To "Transcend" me taky trklo. Kazdopadne nazvy, co jsou na vyber, jsou v podstate to samy jinymi slovy formulovany, nehlede na to, ze zni dost prvoplanovite. Za me Dark Souls 2, a kdyz z toho vyleze blbina, tak at klidne pridaji i nejaky ze zminenych privlastku.
-
No respawn edition bych si radši nekupoval, a když už, tak alespoň 50x :D
-
-
Haha, kdyby to bylo ještě víc cheesy, tak bych asi ztratil důvěru v nápaditost From. :D
-
-
Prijde mi jako by ty nazvy vymyslely holky z marketingu na porade pred pauzou na obed :(
-
-
-
-
-
Stargate SG-1: Unleashed
Teaser trailer vypada velice, velice zajímavě. Až bych si možná dovolil tvrdit, že přehnaně epicky. :D
http://www.ign.com/articles/2013/02/07/stargate-sg-1-unleashed-announced -
-
Na to, že to má být nějaká tabletová cosi to je trochu přehnaný *1*
Dost mě ale překvapuje, že vybrali zrovna SG-1, sérii, která skončila před mnoha lety. Snad se to po tolika pokusech o SG hru povede. -
-
:D přesně tak. SG-1 bylaovždy takové odlehčené scifi a podle toho teaseru to vypadá vážně a temně. Ale kdo ví.
Jak jsi řekl, po tolika po kusech by už konečně něco s touto tématikou vyjít mohlo. Já jsem odjakživa fanouškem SG a upřímně, v něco takového jsem už ani nedoufal.
-
-
-
Camelot Unchaned (DAoC2) !!
Nechápu, že tato několik dní stará zpráva není v newsech na homepage!! Mark Jakobs is Back!!! Za mesic by s tím měl jít na Kickstarter a bude se jednat primárně o RvR MMORPG s teritorialnim systemem a spousty craftu.....