-
EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...
Takze to bude zase nedodelany zmetek s recyklovanym prostredim jako dvojka. Super, alespon usetrim. -
-
Tak už to teď nehrozí, protože i nejbližší možné datum vydání DA3 znamená 3 roky vývoje oproti roce a půl u DA2. Ale i tak bych byl raději, kdyby to vydali co nejpozději - totiž "when it's ready..."
-
-
EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...
Hlavní otázkou dne je: proč to asi EA chce vydat dřív než vyjde zaklínač? Protože se EA už teď bojí, že lidi budou porovnávat zaklínače 3 s dragon age 3. Což se i tak stane, ale když DA3 vyjde dřív tak to může dostat lepší hodnocení. -
-
"Protože se EA už teď bojí, že lidi budou porovnávat zaklínače 3 s dragon age 3." - To podle mě není ten důvod. Hlavně asi nechtějí konkurenci z komerčního hlediska. Jenže já si myslím, že většina hráčů, má-li se rozhodnout, jakou ze dvou her si vybere, a jsou-li dobré obě dvě, nakonec zvolí obě... Na trhu je rozhodně místo pro dvě openworld RPGéčka najednou a týmy by se spíš než v rychlosti vydání měli předhánět v kvalitě...
-
-
Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.
No mě je jedno kdo to vydá. Mě hlavně záleží na tom, abych se u té hry dobře bavil. -
Rozhodně souhlas - to předhánění s datem vydání je hrozná věc.
-
-
Witchera jsem začal hrát teprve minulej tejden a kdybych to měl porovnat s DA1, který mě celkem bavilo, tak Witcher jednoznačně vede. Nechápu, proč jsem ho nezkusil dřív.
-
-
Protože Bioware jsou kanadští "borci" a CD Projekt jsou polští "zelenáči". Naštěstí začíná být čím dál více lidí, kteří to začínají měnit na polské borce a kanadské lamy.
-
-
Only the Sith deal in absolutes
*1* -
Kanadští borci a polské lamy je stejně zjednodušený, černobílý a ve výsledku přihlouplý pohled, jako polští borci a kanadské lamy...
-
Naštěstí je tu ale pár lidí, kteří danou hru nehodnotí podle pověsti studia, ale podle její kvality. Od BW jsem hrál za ty roky spoustu kvalitních her a pár špatných. Od CDProjektu jen Zaklínače. Věřim, že třeba za 10 let, pokud ještě CDProjekt existovat bude, tak seznamu jejich her taky objevíš nějaký ty horší.
Ale tak jako tak, já se prostě nerad bavim o jednotlivejch herních studiích timhle stylem. Zajímaj mě jednotlivý hry a jejich pozitiva a negativa. To je vše..
-
-
-
-
Sony věří, že má Playstation 3 před sebou ještě dlouhý život.
To verím aj ja ! -
První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.
Kdyby se ještě věnovali i tomu aby člověk mohl zapojit klávesnici s myší. Vím že jsou externí věcičky díky kterých to lze, ale ty mají dost prodlevu a nefungují na všem. -
-
PS3 to umí (bez nějakých prapodivností), vývojáři nedbají.
-
-
Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.
Ohledně PS3 - přemýšlím o koupi a chtěl bych se zeptat zda je online hraní zdarma, protože na xboxu se za něj platí že? -
-
To je výborná otázka, na kterou se ptá tak málo lidí. Ale jo, je to jak píše P. King.
-
Ano PS Store a Multiplayer je zdarma narozdíl od Gold verze Xbox360
-
-
Twisted Metal a Twisted Metal: Black míří na (americké) PSN.
Díky moc za odpověď -
'Xbox live' mam jen na Windows Phonu a pote, co jsem zjistil, ze za kazdou kravinu typu znema IDtagu, psani zprav pratelum atd., se musi platit, mi slouzi uz jen jako slozka ve ktery jsou hry. Pojem 'user friendly' mikrosoftu asi nic nerika.
-
-
-
-
-
První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.
Tak to bude nuda *1* -
Taky si to myslim serie UNCHARTED JE TO NEJLEPSI co jsem kdy hral a po graficke strance je to stale uznasne !!!! -
hm
Levelovanie je oproti jednotke nevyvážené. -
-
Tak neleveluj a Scoruj !
-
-
Na začátek dejme tomu ale později očekávám větší nářez, když porovnám 10 let starý HW s tím co má být teď.. výsledek tomu teda moc neodpovídá. -
ale jo, proč ne. koupil jsem ho teprve nedávno, ale počítám, že mi nejméně dva roky bude vydatně sloužit, spíš tři (pak asi většinu věcí už dohraju :) ). když na to budou vycházet stále nějaké hry, tak to při životě udrží klidně i 10 let... vizuální stránka her mi zcela dostačuje. -
Šance, že se úrovňový strop v Borderlands 2 tento rok zvýší je stoprocentní.
Už bylo načase.