-
Metro: Last Light vyjde podle německého Amazonu 13. března.
Prosím, ať je to pravda *13* -
-
Tomu neveřím, vzhledem k tomu, jaké je kolek hry momentálně ticho..
-
-
Třeba mají málo kapitálu a marketingovou masáž spustí až 14 dní před launchem :)
Jinak: http://www.thq.com/us/metrolastlight/go/thread/view/139657/29759277/Metro_Release_Date
-
-
-
První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.
Tak to je opravdu duvod ke koupi konzole.... člověk by si pod sloven Next-gen představoval neco jinyho než crajsis -
-
Rihez
Takový Zaklínač se mi vybaví více pro next-gen / skok z 1 na 2 /. Max crysis 1, mě osobně 2 a 3 příjde s minimem rozdílů. *5* -
-
tak víš co. Musí to chodit na tech jejich konzoličkách. Bodejď by to nevypadalo stejně, ne li hůř než jednička xD
-
-
-
Celosvětově se prodalo již více než 12 milionů kopií Diablo 3.
přitom diablo 3 nesahá Path of Exile ani po kotníky.... ach ten marketing a tradice... -
-
Path of Exile me zacalo nudit po par hodinach. Diablo k tomu potrebovalo par tydnu...
-
-
Já mam Level 73 Rangerku, hrajeme s kamošema a pořad se kralovsky bavíme. první tři akty na normál obtížnost byli easy, ale podruhy na Cruel už to začalo bejt maso
-
njn, PoE te nevodilo za rucicku jak to dela diablo 3 a vyzva te odradila, chapu to dobre? :)
-
-
jedina vyzva co si v PoE pamatuju je v jeskynich videt pres mapu co se deje, venku videt mapu a potom nedostat zachvat vzteku kdyz se de clovek napit a treba vysrat a resetuje se mu mapa coz bylo asi to co me na PoE nejvic stve ze te porad nuti hrat dal nesmis se ani poskrabat na zadku jinak spatna hra to neni prubezne ji hraju porad narozdil od takovyho torchlight 2
-
-
-
tvuj nator nerovna se nazor vetsiny
-
-
noa? já sem řekl to jak to cítim já, je mi jasný že dijabláci budou blejt že jim kakám na modličku, nicméně já se z toho nepokakám :)
-
lid promluvil :)
-
-
jj, za boha a za nator! :D
-
-
-
-
Napsal jsi: "Zajímavé, jak spousta lidí nadává na neschopnost BioWare kvůli Dragon Age 2 a u mě to naopak vzbudilo pocit, že je to velmi schopné studio, když dokáže udělat (podle mě) dobré RPG za tak krátkou dobu."
No tu spoustu lidí právě nezajímá, že na to měli krátkou dobu. Ale jak to znova čtu tak jsem to stejně špatně pochopil. *1*
:sype si popel na hlavu:
Dvakrát měř, jednou řež. *11* -
-
*1* V pohodě, mě to došlo
-
Reakce na Santu samozřejmě.
-
-
První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.
Proto si kupte Crysis 3 *1* *15* -
ASSASINS CREED 3 BENEDICT ARNOLD DLC NA PC
lidi jsem to skoušel a skrz warez a takzvane EXLUZIVNI PS3 DLC JEDE NA PC *15* *15* *15* -
-
Hele a můžeš napsat jestly jsi ty deluxe dlc zprovoznil s vlastníma uloženejma pozicema?!? Abych to zprovoznil musel jsem stáhnout dlc unlocker ale to jsou jen cizí savy z asi 66% hry... Každopádně potvrzuju že BENEDICT ARNOLD DLC jede...
-
"The Benedict Arnold DLC is singleplayer downloadable content addition for Assassin's Creed III. It is available exclusively for the PS3, Steam and Digital Deluxe editions of the game."
zdroj: ac wikia -
Tyjo, to jsi ale borec! *7*
-
-
blbě pochopeno
ono to znamená že je ten benedict arnold je vystrihnutý obsah ze hry. jak jinak by to fungovalo na pc. když to má "prý" bát jenom pro ps3 ? prostě to je cut content který byl puvodně ve hře. takže svinarna od ubisoftu. -
-
A cos čekal? Že to bude uplně nějakej jinej kod než zbytek hry? Takle rozchodíš vše...
-
-
-
-
EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...
A oni si myslí, že jim to k něčemu bude? *1* -
-
osobně víc věřim dragon Age 3
-
-
Mají bobky , že by se pak neprodávalo ...
-
-
-
Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.
V tom případě bych za to nedal víc jak 500... -
-
Update: Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny. Do času je započítáno...
neni to problem vsech metal gearu? akorat ze to cinemacky roztahnou na 20?
-
-
"Mass Effect 3 was a failure with fans for the ending. Dragon Age 2 was similarly canned for its repetitive gameplay, and its faults only made to look worse by the mere presence of Witcher 2.
So EA's solution is to put ridiculous pressure on their developer, and possibly release an incomplete, buggy game to the public. Instead of developing the game to completion and letting it succeed because, you know, it's a better game.
Oh, big businesses. It's cute when they think they into video games." - Jestli se tahle slova naplní, tak se přídám k místní sektě provolávající EA jako antikrista. *1* -
-
Půjdu s tebou kdyžtak na zápis a příjímaní k sektě.
-
-
EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...
Ježíši, hlavně to neuspěchejte vy vemena, nebo nakonec ztratíte i mojí důvěru. *1* Ač patřím mezi minoritu a mám jejich poslední dva tituly velmi v oblibě, něco mi říká, že z hlediska hráčské komunity DA3 rozhodne o tom, jaký obraz bude celé studio mít... -
-
Já bych se toho zas tak nebál. Celé to je neověřené. Navíc Zaklínač 3, podle mého, dorazí až někdy v roce 2014 a u Dragon Age 3 se jeden čas špitalo o vydání již letos...
Souhlasím, že Dragon Age 3 "rozhodne" o budoucnosti BioWare. -
-
Já pravě nechci, aby to vyšlo letos (vím, zní to divně)! *1*
-
-
Ale ať to vyjde klidně za měsíc, když to bude šupa *15*. Mě by se to docela na letošní vánoce líbilo, ale i ten březen 2014 dokážu snést.
PS: Zajímavé, jak spousta lidí nadává na neschopnost BioWare kvůli Dragon Age 2 a u mě to naopak vzbudilo pocit, že je to velmi schopné studio, když dokáže udělat (podle mě) dobré RPG za tak krátkou dobu *8* -
-
A proč by mě jako konzumenta mělo zajímat jak dlouho tu hru dělali? Jediný co mě zajímá je kvalita výsledného produktu a je mi v podstatě jestli mi ho dodá nějakej Tonda co na tom dělal v garáži za pár korun nebo slavní BioWare za miliony dolarů. Ohlížet se zpátky a omlouvat to stylem "ale oni na to měli rok" je prosně fanboyismus nic jiného a pokud něco škodí hernímu průmyslu, pak je to právě tohle.
-
-
Píšeš pravdu, akorát nevím proč u mého příspěvku. Nepíšu přeci že se má brát ohled na to kdo, jak dlouho a za kolik peněz danou hru vyrobil. Jenom jsem napsal, že za krátkou dobu udělali dobrou hru. To je všechno. Co je na tom fanboyismus?
-
-
Taky to beru takhle. Jenže kolik lidí takhle přemýšlí? Proč se mám spokojit s tímhle, když to mohlo být mnohem lepší? A ono mohlo. Já mám rád DA2 hlavně kvůli novátorskému přístupu k naraci, kvůli jinému pojetí hlavního hrdiny, implementaci parťáků do hlavní linky + interakci mezi sebou samými, a hlavně kvůli výbornému bojovému systému a designu boss fightů. Jestli nemá BW jedny z nejtalentovanějších lidí v byznysu, tak jsem asi splepej a nesvéprávnej... Jenže zároveň uznávám, že z hlediska mnoha dalších aspektů to byl nedodělek, případně redukce... Proč se má fanoušek spokojit s tím, že za 60 dolarů dostal něco, co naplnilo svůj tvůrčí potenciál z poloviny? Je to o tom, jak se na tu "skleničku" díváš, ale cenová kategorie AAA titulu a zároveň tvůrčí podmínky u konkurence (Bethesda, CDProjekt - spousta peněz, roky a roky na vývoj...) mě (a podle reakcí i většinu komunity) nutí vidět tu sklenici spíš z poloviny prázdnou... Z DA2 stříká svěžest a kreativita, a přesto je v mnoha ohledech totálně zazděnej. *16*
-
-
Faktem je, že v DA2 byli některé opravdu skvélé prvky a nápady, ale většině hráčů to zkazili některé dosti očividné problémy. Jak píšeš jsou tam svěží a kreativní prvky, ale řekněme si to narovinu : ty prvky musí být vidět, v DA2 byli nejvíc naočích právě ty problémy. Hlavně doufám, že DA3 neuspěchají, protože je vidět, že nápady jím nechybí.
-
-
-
-
-