Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Už i Chriss Taylor je na kickstarteru

Gas Powered games (Dungeon Siege, Supreme Commander), rozjeli kickstater kampaň s RTS/RPG hrou Wildman

http://www.kickstarter.com/projects/gaspoweredgames/wildman-an-evolutionary-action-rpg
  • Zbrusu nový engine hry Carmageddon: Reincarnation bude podporovat technologii Megatexture. (+ 2 screeny).

A bude to fakt Carmageddon? To znamená lidi všude možně, odměny za jejich zajetí a taky v dnešní době by mohli dobře odlítávat kousky všude. Jinak to není Carmageddon a je to jen dnešní smetí, kterýho je hafo
    • Měl by být, jen v Německu a Austrálii to bude určitě jinak, jako vždycky 🙂
    • Mě se víc líbíl Carmageddon 2, ten byl povedenej a bylo to dost těžký (mylím plnění misí, né řádění jen tak v ulicích). Jestli tam nebudou lítát lidské údy na všechny strany, tak to nebude Carmageddon! 🙂
    • montatatana
      Je to vicemene remake jednicky, takze vsechno co bylo v ni 🙂
      • Dvojku chceme ....
  • montatatana

Pár nových screenů z multiplayeru hry God of War: Ascension.

Furt z jedne a te same mapy? Ukazali z te hry vubec neco jinyho, nez tohle? 🙂
  • 30 nejočekávanějších her roku 2013 podle časopisu Famitsu.

Sestavoval to majitel 3DSka 😁
  • Pár nových screenů z multiplayeru hry God of War: Ascension.

Mám betu ale ten multiplayer mě moc nepřekvapil stejně si to koupím kvůli singlu multi je pro mě jakési zpestření 😉
    • Mrkni na Xzone, k predobjednavce supr tričko
  • montatatana

30 nejočekávanějších her roku 2013 podle časopisu Famitsu.

*aj kecam, smazat 🙂
  • 30 nejočekávanějších her roku 2013 podle časopisu Famitsu.

To sestavoval "znalec"
    • z toho neznám snad nic 😃 ale naštěstí je mi to úplně jedno 🙂
      • Tak treba GTA 5 snad znas ne? 😃 Ale jinak vetsina naprosto neznamy veci pro me taky
  • Pinkamena

Povedený fanouškovský film na motivy Sonic the Hedgehog.

..No..já nevím...bere se to moct vážně. A Sonicův hlas je na zabití.
  • Jessica Nigri si zahrála na Assassinku.

Dávám bod jen za ta kozy xD
  • SPAM

Omlouvám se za offtopic, ale po žádný článek se to nehodí - neuvažovala redakce o banování účtů typů Doktor a spol? Jejich bravurních názorů a skvostné inteligence je na místní diskuzí škoda.
    • DarthSomething
      napsal anonym .......
      • ...

A to že nemám v názvu nějakou herní postavu či herní tag má snad vliv na můj dotaz? Nemám důvod se tu registrovat či si tu dělat nějaké jméno v diskuzích, jenom jsem se zeptal (a ještě k tomu na špatném místě.)
      • Napsal anonym 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit