-
Zdarec, vim ze to sem uplne nepatri, ale mel bych dotaz na kvalitni online videopujcovny?
Nejaky doporucenj, chci sledovat filmy, HD, nebo Full HD ale moc moznosti sem nenasel.
Co Voyo, sou tam filmy aspon v 720p, vyplati se?
Vase zkusenosti, rady. Diky za odpovedi. -
-
Ahoj, nevim jestli ti to pomuze. Ale ITunes ma jako pujcovna velky vyber a ceny za pujceni jsou celkem v pohode.
-
-
Možná by R* mohla Škoda zažalovat nové auto Rapid GT classic
http://www.gta.cz/gta5/novinka/rapid-gt-classic-je-nyni-dostupny-v-gta-online/ -
Psychonauti zdarma
https://www.humblebundle.com/store/psychonauts -
Dead by daylight
Na víkend zdarma na Steamu navíc ted má slevu *3*
http://store.steampowered.com/app/381210/Dead_by_Daylight/ -
Rocket League Autumn Update
Nový update do Rocket League vychází 28.září
https://www.rocketleague.com/game-info/autumn-update/ -
-
Psyonix mají pořád čím překvapovat
-
-
EA dočasně nabízí bezplatný season pass pro PC (Origin), PS4 a Xbox One verzi hry Star Wars Battlefront.
Ještě je třeba zmínit že tam mají i Steamworld DIG -
Wolfenstein 2 new colossus a doom výjdou na nintendo switch, velice příjemné překvapení z nintendo direct
-
-
Sice to bude ořez, ale tak já vám to přeju že jo. Vidno že SWITCh potenciálu má *3*
-
-
Taky o to jde, sám nevím, jestli si je budu kupovat, wolfa nekoupím asi ani na pc protože mě ten původní nebavil, určitě koupím skyrim a možná dooma, ale hlavní je, že velký vydavatel vidí v tomhle zajímavém hybridu potenciál.
Když naposledy Bethesda vydala svojí hru na nintendo (jako developer, ne publisher), tak to byl někdy na začátku 90tek hledá se waldo *1* takže skok je to ohromný. Čekal jsem, že maximálně oznámí vydání skyrimu, ale tohle nečekal snad nikdo
-
-
-
Microsoft přiznal, že Creators Update může způsobovat v některých hrách potíže.
To brzo, uz 4 mesice jedu na nelegalnich Win 7 protoze mi ty dodrbane legani Win 10 pro rozj*bly Space Engineers na nehratelnou slideshow (sim speed dropnul z regulernich 1 na 0,15-0,2).
Win 10 creators update game optimization FTW *16* -
-
Ty problémy možná ještě příjdou, trochu se naklonily k mrtvým vistám posledním updatem ( Chcete spustit tento program? )
-
-
Microsoft aktivně vyhledává spolupráci s nezávislými herními studii, prozradil Obsidian Entertainment.
Nezlobte se, že vás zase obtěžuju, ale já jsem si vzpomněla, že jsem se vás nezeptala, jestli máte kromě sklepa správně tu bleskovku o Microsoftu.
Zdá se mi totiž, že se ani s největším optimismem nedá shrnout textem "Microsoft aktivně vyhledává spolupráci s nezávislými herními studii". Odkazovaný článek je totiž o tom, jak Microsoft svými nereálnými ambicemi (fantastickými představami o supermasivním multiplayeru, cloudovém hraní, využití kinectu atd.) potopil vývoj jedné hry, kde se pak muselo na hodinu propouštět. -
-
As for Obsidian and Microsoft, whatever bridges were burned now sound repaired, and Urquhart maintains contact. He even says - in response to a question about how hard it is for independent developers to find work today, in an age where publishers do so much more internally - "Microsoft is looking..." which bodes very well.
Tady ovšem kontrují, že dnes už je situace oukéj. Nebo se pletu? -
-
Celý tenhle článek ze zákulisí vývoje je o tom, jak se to nepovedlo a proč. Lví podíl na tom měl Microsoft, jehož tripové vize pro launchové tituly na Xbox One byly pro Obsidian nesplnitelné a celkově úplně mimo mísu. Citace na závěr je jen douška od Fearguse Urquharta, který po pěti letech říká "co sme si, to sme si".
Jak se ti tenhle dost otevřený a kritický text o jednom nešťastném vývoji povedlo zkondenzovat do věty "Microsoft aktivně vyhledává spolupráci s nezávislými herními studii", je pro mě záhadou.
-
-
-
Bethesda dementovala informaci, že se letos chystá odhalit zcela novou značku.
O žádné nové značce nikdy nebyla řeč. Že sis to ve čtvrtek 7. 9. vymyslel do bleskovky ještě neznamená, že to musíš v pondělí 11. 9. dementovat tweetem z minulé středy 6. 9. Tedy zprávou, která o den předcházela tvé původní mylné bleskovce.
Že se spleteš jednou, chápu. Ale že vytváříš další fake news i po upozornění, to mi hlava nebere. -
-
Ahoj, ačkoliv to nelze na první pohled poznat (snad až na čas, kdy bývá bleskovka zveřejněna), celý minulý týden jsem byl na dovolené - původní zpráva tedy nepocházela ode mne. Chápu, že to ve výsledku může vypadat lehce schizofrenicky ;)
-
-
Já taky ne*4*Ok, ty za to nemůžeš, byl to jiný bleskař. To ale nic nemění na faktu, že někdo poté, co napíše bludy, je nechává viset, jako by byly vytesané do kamene, a nějaké výtky radostně ignoruje. A ty přijdeš a pokračuješ v dezinformaci, že bylo dementováno "odhalení nové značky". Mně prostě připadá, jako byste to všichni měli fakt vysoko na háku. Hlavně, že jsou zase velkoplošné zavírací reklamy + reklamy ve videích + děsivě uřvané reklamy v galeriích + reklamy nad, pod, vedle a mezi články. To už ale není na tebe.
-
-
Mají to na háku, protože šéfredaktor málo švihá bičem. Přitom první pomoc je velmi snadná:
Faktická chyba, které se dalo při troše obezřetnosti předejít? Dvacet procent z honoráře dolů za každou.
Překlep, nedoklep, hrubka? Pět procent z honoráře dolů za každý výskyt, v titulku článku deset procent za každý výskyt.
Jasná, předvídatelná, předem daná pravidla. Kvalita práce stoupá, peníze vyplacené na honorářích klesají, vlastník serveru může být velmi spokojený. ;) -
-
Možná, ale zdá se mi to moc drastický. Problém je, jestli by to pak byl vůbec někdo ochotný dělat. To by možná někteří koncem měsíce i dopláceli*4*
-
-
Však já jsem to myslel jen jako legraci. *4*
Mrk mrk.
-
-
-
-
Ja to taky nebyl.
-
-