Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

boom

Nevíte co se stalo s tímhle popkulturně/herním bulvárem? Já to občas četl, holky se na to vykašlaly nebo byly odejity?
    Edit: tak nic jenom zmizeli z lišty
    • Pan_Klobouk
      ZmizelY z listy. Asi uz jsou zajete, myslim ty bulvar stranky, ne ty holky, tak to asi neni treba reklamovat. ;)
  • ringmancz

The Walking Dead zadarmo

https://www.humblebundle.com/store/the-walking-dead-season-1

no neberte to
    • SalemCZ

Monaco zadarmo

http://store.steampowered.com/app/113020/Monaco_Whats_Yours_Is_Mine/
    • A SteamWorld Dig na Originu.
  • MickeyMutant

Hidetaki Kamyia naznačuje, že se můžeme těšit na Bayonettu 3. 

Je to Hideki Kamiya (tedy Hideki Kamija), ne Hidetaki Kamyia. Kdybys používal transkripci, tak by se ti to nejspíš nestalo.
    • Dneska koukam dobra sklizen...
      • MickeyMutant
        Rostou, rostou… Nejspíš ideální počasí, možná úplněk, každopádně se urodilo.
  • MickeyMutant

Bethesda ještě letos představí novou značku, o které ještě nikomu nic neřekla. 

Nepředstaví žádnou novou značku. Nic takového nikdo netvrdil ani v původním odkazu.
  • MickeyMutant

Pokud by vám vypravěč příběhu v Biomutant (dojmy z hraní) lezl na nervy, můžete ho v nastavení vypnout.

"That said, the narrator can't be disabled altogether as he plays a part in the game's story..."
  • Jack1947

Mirage:Arcane warfare zadara

http://store.steampowered.com/app/368420/Mirage_Arcane_Warfare/

Jen do čtvrtka do sedmí tak hurá na to, po přidání už vám ta hra zůstane *4*

Musím říczt že přes všechen hate jsem to ze srandy zapnul a utopil v tom 3hodiny (!!) a bavíé mě to možná i proto že to má vlastní server browser fakt nádhera. Tedy nejde si stěžovat na matchmaking ale to mě zas tak nemrzí. Prostě když už mě nebaví pořád prohrávat a nikoho nezabíjet tak prostě leavnu hru *3* Kéž by tuhle možnost jak hrát mp hry mělo více dnešních her a ne jen ty co vyjdou v Valve prostě si vyberu server kde chci hrát a ne že se mi vytvoří "Skill" Based hra *7*

Kéž by něco podobného mělo i COD WW2 ale to zas nebude takže host bude mít internet v angole a bude zase ping 1000ms :/

Prostě je to legrace, takové odlehčenější Chivalry. I ty mody trochu jak OW dotlačit nějakou lampu či co do nepřítelovy základny ale předtím zabrat body. Dokonce se mi líbí i ta brutalita to je pak legrace je čtvrtit nebo být masakrován. Nechápu tu kritiku na steamu a to že to dali zdarma ? rozhodně jsem hrál i mnohem horší hry.
    Jinak za hraní se získávají kosmetické věci ale taky třídy boje a zbraně. Jedna hra má okolo 14minut ale jsou tu i 3v3 areny a ty jsou celkem rychlé.
  • Jack1947

Ačkoliv LawBreakers má problémy s počtem aktivních hráčů, tvůrčí tým představil plány na budoucí měsíce.

Možná bude Frýtuplej ještě dříve než Battleborn lol ( ten aspon trpěl nezájmem po trochu delší době) *3*
  • SalemCZ
    Stalo se vám někomu že by jste se připojili na Uplay a měli jste jiný jméno, ani přátele nevidím že bych měl.
    • Někdo ti musel ukrást účet. Ja se teda nemohl ani přihlásit kvůli jinymu heslu, ale podpora Ubi byla kupodivu rychlá a bezproblemova, resil jsem to přes live chat a během chvíle jsem měl účet zpět.
      • Jack1947
        Krádež vvypadá trochu jinak ;)

Sharing účtů není povolený, myslím že změna hesla je dostatečné opatření. Nebo při nejhorším se to dá snad ještě nahlásit "Půjčil a odehrál v kooperaci ve WL 5 hodin lol :D"
        • SalemCZ
          Konečně jsem alespoň zjistil k čemu je Google authenticator
      • SalemCZ
        spíš asi pujčit, já se na něj normálně přihlásím a i ty hry tam mám co jsem měl
    • Jack1947
      Jo jo, stalo a dokonce někdo hrál na můj účet, ted třeba mail mi zamkly ... blíží se nějaká divná doba...
  • Bleskoslav dlouho nevydrzel :)
    • Veskoslav
      Mám až do 10. dovolenou. Nemám čas.
      • ucho
        ajo, ty je píšeš jen v práci :D
      • MickeyMutant
        Bleskovky hodlat nedělám, nemám nyní na to čas.
  • risa2000
    Krátké video k desetiletému výročí herní série Zaklínače https://youtu.be/zgqz8Je7P0s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit