Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Digital a Analogue

čus,

hrál jste tu někdo hry Digital: A Love Story a Analogue: A Hate Story?

je to nějaký psycho, nebo je to dobrý?
    • ok, budu to brát tak, že mínuska jsou, že se vám hra nelíbila, pluska, pokud líbila, a nic, pokud nevíte, o co jde :)
  • V Japonsku se představí speciální verze závodní hry Gran Turismo, která poběží v rozlišení...

Hmm, tak jsem si krásně početl. *15*
  • Na disku DMC nebude žádné skryté DLC do hry, slibuje Capcom.

to jen dokazuje že Capcom udělal kvalitní čistku a všechny zbytky DLC které v základní hře jsou kvalitně smazal.
    • ucho
      ne, to znamená, že už je nebude skrývat a budou tam přímo vidět.
  • Resident Evil 6 dopadl v recenzích světových serverů všelijak, návštěvníci serveru Metacritics...

takze ludom sa to nepaci, ale par recenzentom ano *3*
    • MrSanta
      Mě by zajímalo, kdo dneska ještě bere hodnocení uživatelů na Metacritic vážně.
      • asi aj tiscali, ked im to stalo za spravicku
      • já, dycky má pravdu.
  • x_ander

Cliff Bleszinski odhází po dvaceti letech ze studia Epic Games. Jeho další kroky jsou prozatím...

EDIT: přesunuto
  • carlosac

FC98

No vidíte, že jde udělat dobrý podcast i bez Vávry, nebo Karla. Fakt moc povedený podcast, včetně lets playe ;)
  • Se Season Passem, který naleznete u Gold edice Assassin’s Creed 3, získáte slevu na budoucí DLC...

Ted jsem prisel domu a tuhle bleskovku jsem bleskove precetl jako: " Se Seanem Pennem, kterého naleznete u Gold edice Assassin’s Creed 3, získáte slevu na budoucí DLC do hry." *1* A pak jsem si rekl, ze to s marketingem u tehle hry mysli fakt vazne.
  • Malleth

Vyšťourané cover arty XBLA her odhalily kromě Star Wars First Assault i Double Dragon II.

Zase sem se dostal na konec internetu *13*
    • Ataker
      To je ta hra co se hrála dřív na těch starých konzolích které měla SEGA? Jestli jo, tak to je šupa... si pamatuju, že na tu konzoli se tady na Jihu Moravy nedala koupit žádná hra :( naštěstí otec dělal u silničářů v Praze, tak mi občas dovezl nějakou tu pecku *1*
    • braveman
      Internet rozšířen *3*
      Díky za info
  • Tento měsíc obdrží majitelé PS Plus účtu zdarma Bulletstorm, Resident Evil 5: Gold Edition a...

Cha:) PS + najlepšia investícia
  • rancor1223

Podvodný Steam mail

Dnes mi přišel mail od "Steamu", že si mám zaktualizovat údaje na Steamu. Už jen proto, že prošel spamfiltrem na Gmailu (což je docela úspěch) jsem ho považoval za pravý a málem vyplnil. Podle dalších adres se zdá že se šel především na české maily tak si dejte bacha.
    • zase ten spamfilter na gmaili nieje az take terno, moj brat pred mesiacom vyhral(zase) 1 milion eur. text bol samozrejme v lamanej slovencine
      • Mě většinou hodí do spamu vyžádanou poštu, protože mi spam nechodí (1-2 měsíčně), ale na Outlook mail mi chodily zprávy, že jsem vyhrál jednou 3 miliony liber, pak 5 milion $, 2 miliony €. A tak důležité zprávy mi hodí do spamu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit