Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PopCap Games chystá příští jaro vydat Plants vs Zombies 2.

Plants vs Zombies je asi nejlepší tower defense hra co jsem kdy hrál, pěkná grafika, dlouhá a dobrá hratelnost, čekám na dvojku už dlouho, doufám, že to nebude jen stejná hra s třemi novými zombie
    • rancor1223
      Taky se těším. Nedávno jsem si pořídil i mobilní verzi (jmenovitě Windows Phone) a je minimálně stejně dobrá jako originál, ne-li lepší. Must buy titul pro mou Nokii!
  • Psychotic

Mezi WiiU a X360/PS3/PC verzí Assassin’s Creed 3 byste těžko hledali rozdíl.

Vzhledem k tomu, že X360 a PS3 brzy nahradí nové konzole, PC se zlepšuje pořád a Wii U... zůstane Wii U, tak je to docela slabota... Ale na Maria a Zeldu to bude stačit...
    • PS3Hrac
      Já si myslím že životnost konzolí bude delší kdo si taky koupí konzoli za 18 tisíc *3*
      • A tenkrát PS3ka za 22 tisíc se jako neprodávala?
        • PS3Hrac
          Ale třeba PS3 se začala pořádně prodávat až ted.
          • Za to určitě může DUST 514! xD
            • PS3Hrac
              Spíše snížení ceny *1* mám betu Dust 514 a je to pecka a to propojení s EVE se taky těším *3*
  • Bethesda vyjmula Prey 2 ze svých oficiálních stránek.

Tohle mě opravdu zamrzelo.. To je konec Prey 2 ládidádidáá :-(( Jako fanoušek sci-fi sem se těšil, ale asi až moc.
    • rancor1223
      Britský EG se jich na důvod ptal. Řekli, že na hře se pracuje a ze stránek zmizela protože tam o ní nic není a ještě dlouho nebude, tzn. zabírá zbytečné místo.
      Ještě bych nad Prey 2 nelámal hůl. Když už to jednou obnovili, nebudou to zase rušit. Zvlášť když vezmeme v úvahu obrovský zájem o hru.
  • KeanuX

GTA V

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151203110695097.506633.51752540096&type=1 Nový screenshoty z GTA V :) *3*
    • Obsah je nedostupný.
    • Jiný zdroj než kniha ksichtů není?
      • Inquisitor
        http://www.rockstargames.com/newswire/article/37991/transport.html
        • ucho
          sakra, to bude náročný... :) ale vypadá to dobře.
  • Potrebuji poradit

Potrebuji poradit hraji laru croft na playstationu 2 a jsem ve fazi kde behaji dva konici a hazou ohnive koule jak je mam znicit nevite nekdo dik.
    • Bethesda vyjmula Prey 2 ze svých oficiálních stránek.

V 1 je prostě musíš ustřílet v Anniversary jim hákem odhodít štít, který poté vezmeš a použiješ ho proti jejich paprskům, oni zkamení a ty je roztřílíš.
    • A nechtěl bys jako napsat který díl, že to zrovna hraješ?
  • in-game

In-game video z Dark Souls: Prepare to die Edition (PC)

http://www.youtube.com/watch?v=RGmXeArZ0bQ
  • Anonymní uživatel na stránce Reddit informoval, že Fallout 4 se bude odehrávat v Bostonu.

*1* A to je víc než jedna paní povídala .....
    • super

kdyz tu byl clanek o bethesde a stalkerovi, tak sem mel obavu, ze uz zadny dalsi fallout nebude. takze zminka o "ctvrtem" pokracovani je super a kde se to bude odehravat je vice mene jedno, protoze stejne bude vsude pustina :D
    • Anonymní uživatel na stránce Reddit informoval, že Fallout 4 se bude odehrávat v Bostonu.

Hodně důvěrná informace, a kdyby to byla pravda tak od Bethesdy nešlo čekat nic lepšího. Krásné propojení, resp. návaznost, Fallout 1, 2 a Nev Vegas by asi nezvládli. Do budoucna bych jim doporučil ať vynechávají číslovky a namísto nich použivají názvy Fallout: Washington DC, Fallout: Boston apod., protože přesně v tohle se ta herní serie pod vedením Bethesdy pomalu a jiste zvrhává. Historky z oblastí postapo USA, které jsou spíš stand-alone než část univerza.
    • Vrook
      Svět by byl určitě hodně zajímavej, kdyby byla pravda všechno, o čem za celou dobu existence redditu informovali jeho anonymní uživatelé veřejnost. *15*
  • Slovo Pána

Někoho by mohlo zajímat, jak si GT.TV povídá se ctěným panem Newellem v mnou milovaném Seattlu :)

http://www.gametrailers.com/full-episodes/ncis3o/gt-tv-valve
  • Square Enix chystá na Tokyo Game Show (20. - 23. září) ukázat nové demo i trailer z Metal Gear...

Wow, tak to musí být Konami pořádné naštvané, že jim Sqenix po více jak dvaceti letech jen tak šlohne práva na Metal Gear.
  • Dragon Age III vypadá stále více jako reálná věc - údajně oficiální dotazník odhaluje jak...

po precitani fora som bol milo prekvapeny, ze aj na zapade existuju hraci, ktorym nestaci gamepad, jeden tunel, minimalne bisexualni sidekickovia, atd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit