-
http://www.youtube.com/watch?v=rlL09nriFfk
-
Poslední dva DLC balíky pro Modern Warfare 3 vyjdou v srpnua v září. První, Chaos pack, přitáhne...
Nevíte někdo jak dopadl ten soud nebo spor ohledně CoD Elite, že stáhnuté DLC fungovaly jenom na určitém přihlášeném účtu a ne jak je to u obyčejných DLC normální na celé konzoli? -
Darksiders II si ve své první recenzi (v německém magazínu Consol Plus) vysloužil 93%.
Sweet. Tohle jsem čekal a ne kvůli hypu, ale z důvodů, že ve všech ohledech dvojka vypadá lépe jak jednička. -
QuakeCom balíček, jež obsahuje přes dvacet titulů (Skyrim, RAGE, Brink...), je k dispozici na STEAMu...
Made my day:D Ani jsem se nemusel na Steam dívat, abych věděl, že pro nás bude locknutý. -
QuakeCom balíček, jež obsahuje přes dvacet titulů (Skyrim, RAGE, Brink...), je k dispozici na STEAMu...
Jenže v ČR je blokovaný! -
-
Netusi nekdo, zda si to muzu koupit za hranicema a zpatky v cr me to pujde ?
-
-
nelibi zrejme znamena ze neda. Diky za info *5*
-
-
-
Kurva,RAGE a Skyrim nejde z Čech koupit.Nechceš tu zprávu radši už zrušit? *7* -
Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...
Nevím, kolik máte zahraničnívh čtenářů, kteří si Skyrim přes Steam zakoupit mohou... na tyhle "provokace" si radši dejte bacha *3* Stačí, když mě podobným upozorněním naštve sám Steam. -
Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...
Vy mě chcete nas*at že? -
-
To je brutalni humor od bleskaře :))
-
-
Humor ne, ale troling. :)
-
-
Jde vubec skyrim na Steamu koupit? Ja mel pocit ze stejne jako Rage to maj zablokovany.
Tak to opravdu vypada ze nejde. Alespon na webu steampowered.com neni vubec v nabidce pro CR. Jen nejakej texture pack tam je.
---
Tak koukam ze jsem asi natvrdlej protoze to je to kvuli cemu se tu vsichni rozcilujou :D
-
-
Bleskaři,Poláček je v práci?odpoledne se stavím a něco mu řeknu.Zvaž setrvání ve funkci.To není poprvé.
-
-
Pokud se chceš dostat až k velkému manitů, je potřeba Tě zaregistrovat do jeho nabitého kalendáře schůzek. Pokud tedy na schůzce trváš, ohlaš se (vylez z anonymity), uveď přesný čas svého příchodu a přines něco dobrého na zub *5*
-
*1* *1*
-
-
Ta to zpráva je ůplně n a hovno.Když v Čr bethesda na steamu neprodává.