-
DOOM, update 6.66
krásných 35 GB, je v tom season pass, takže kdo hraje multiplayer, ať začne stahovat -
-
666? update no škoda že to je jen Mp a na sp se vykálely to mp tam není nic moc radši QC ( který hrát stejně moc nebudu).
-
-
Patch notes + free weekend
https://bethesda.net/community/topic/73729/doom-update-6-66-faq-and-patch-notes/2
-
-
20. července dojde k oficiálnímu odhalení zombie módu pro Call of Duty: WWII. Pokud jste nedočkaví, můžete se na rozpracovaný trailer podívat již nyní.
Jak už jsem psal, zkazit to nějak musí nejlepší by bylo kdyby Zombie byla samostatná hra... ale asi to tak mám jen já. Protože to bude zas dřenba na DLC *4* -
Mel bych dotaz, prave hraju Might a Magic Legacy, oba Grimrocky mam uz dohrany, a zajima me jestli sou jeste nejaky krokovaci dungeony z posledni doby co stoji za to. Strasne me tyhle hry bavi. Diky za tipy.
-
-
Dik vsem za tip :-)
-
-
Určitě si do hledáčku přidej slovenské Vaporum, nevím, kdy to má přesně vyjít, ale bude to asi velká pecka.
-
-
Mrkl sem nato a nevypada to spatne, ale radci mam rad fantasy nez tohle, a druha vec souboje tam asi nebudou tahovy coz je skoda. Ale urcite budu mit hru v hledacku :)
-
-
jako by v Grimrocku byly tahove souboje...
-
-
-
-
The Fall Of The Dungeon Guardians
The Keep
Starcrawlers -
preco len poslednej doby? skus dungeon master 2, ishar 2, eye of beholder 1-2-3, ravenloft, Might and Magic 6-8, thunderscape, stonekeep, lands of lore 1-2... a o rok sa vidime :)
-
-
a pokud chce vyzvu, tak wizardry VII a je vymalovano :)
-
-
Brány Skeldalu 3: Sedm mágů
-
-
Jako mobilní verze skvělá, ale jako klasická verze neobstojí.
-
-
-
G2A Deals
Ara Fell - YMD6A-948XA-M57QB
The Tiny Bang Story - 5ZI78-KHH79-RT03N
Butcher - PLJ9Z-4BVM6-L6GWY
Seraph - 2MMZY-7HF5N-H7D99
12 is Better than 6 - 3N3C2-AK00E-LM0LE
Tropico 4 - NC2XQ-Z92NZ-3E7G2 -
Stara tetris-like 3d hra
Nevite nekdo jak se jmenovala hra ktera fungovala jako tetris ale misto kostek tam padaly veci ktery upravovali teren a vasim ukolem bylo zadrzet co nejvic vody pred pretecenim pres okraj? Google mi nejak nepomohl...
Popsal jsem to jako bl* ale treba si nekdo vzpomene :D -
-
Wetrix? To bylo dozdobry. ;)
-
-
jaaj, Wetrix :) Tusim ze to bylo jako plna hra u Levelu :) Spousta hodin zabavy... diky za pripomenuti :)
-
TO JE ONO! DIKY!
Jenom koukam ze moderni verze pro Android ani jiny platformy asi neexistuje. -
-
Neni zac, kouknu a vidim, na hadani her jsem nejlepsi. ;D
Jedine to asi emulovat, ty dnesni masinky jsou tak daleko, ze jim ani Windows problem nedelaji. Jsou znamy pripady, kdy lidi na telefonech prohaneni nejen MS-DOS pecky, ale uz i pokrocilejsi kusy. -
-
To je na telefenu s dotykovym displejem vzdycky trochu problem. Ale zrovna u tyhle relativne jednoduchy a opravdu zabavny hry bych cekal ze nekdo udela remake/remaster nebo neco takovyho. Velike zklamani.
-
-
Ne, jen jsem tuknul a uz to jelo. Mozna to bylo nejak osetrene, netusim, sosnul jsem jakysi RAR archiv - verzi z cover CD Levelu bych dnes horko-tezko instaloval. :) Uz jen kde to CD mam a kde mam nejakou mechaniku. ;D
-
Achjo :( Nepotrebujes ani mod kompatibility?
-
ad Wetrix jsem nasel ale za boha ho na tech desitkach nemuzu spustit :(
Ja jsem stara skola ;) na Win 7 to bezi OK. -
Wetrix jsem nasel ale za boha ho na tech desitkach nemuzu spustit :( Jestli mas nejakej tip tak dej vedet :D
-
Ja si na to vzpomel protoze zitra mam dlouhou cestu vlakem a rikam si ze by to byla fakt skvela hra na telefon nebo tablet :( No nic... Na PC to ale urcite jeste zkusim. Jeste jednou diky.
-
Mam to podobne, nektery klasiky proste nejsou a zustavaji nepovsimnuty/zapomenuty. Hlavne ze se remasteruje CoD a par let stary hity z PS3 na PS4.
Na kazdy pad, vecer asi budu muset nahodit Wetrix, mam nejak nutkani si to po letech zahrat. ;D
-
-
-
-
-
-
Nová frakce do Warhammer Total War. Paráda.
https://www.youtube.com/watch?v=RbrbDa9EBR0 -
-
zadarmo, ked si predobjednas za 60€ dvojku...su to *12*
-
-
KCD reportáž
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/v-praze-vznika-svetove-ocekavana-hra-reporter-se-pred-ocima-meni-v-pocitacovou-postavu-34444 -
-
Vávra začíná seriózně vypadat jako trpaslík. Širší než vyšší, plnovous... ještě sekyru s nápisem "Ať chcípnou všeci zkurvysyni" a feldmaršálka Dudu na rameno a bude z něj hotovej Zoltan Chivay. *4*
-
-
Rocket League Gamesplay
kdo hraje a chce si dneska zahrát s náma, napište mi na steam, ať se nehledáme během streamu
http://steamcommunity.com/id/ringmancz/ -
Nejnovější update (v1.09) pro hru Mass Effect Andromeda v tichosti odstranil Denuvo ochranu.
Ano. 7. července, tedy před deseti dny. -
-
tak, stotisice hrajucich fanusikov si to vsimlo az vcera *12*
-
-
Agents of Mayhem dokončíte nejdříve po 20 hodinách hry.
Ty jo a já myslel že většina her se dá dokončit už v polovině ! na druhou stranu je to celkem pecka ... jsem čekal spíš 10 maximálně 12hodin.