Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Zkusil sem The Crew zadara a musim rict ze me to celkem bavi, ale mel bych dotaz na nekoho kdo to hral, hraje. Da se tam vubec vydelat na auto, daji se tam kupovat auta, a jakej je vyber aut? Me prijde ze je to dobra zlodejina, ale rad si necham poradit, jak na to
    • Proč to píšeš takhle veřejně, když můžeš napsat svýmu bratránkovi, kterej si výjimečně koupil hru (1 ze 3) a zrovna koupí takovou kažuální zkonzolovatělou arkádu, ve kerý má nahráno 500 hodin a hraje tam s mistrama světa?
  • Kingdom Come: Deliverance - STUDIO TOUR

https://www.youtube.com/watch?v=HUBBLlMWOjg
    • MickeyMutant
      4 hodiny cutscén, 1,5 hodiny hudby.

Z diskuze na youtube:
      Geoff Fletcher: Can't wait for this game .. hope it comes out before I die .. (70)
      Robert Pyne: live until feb 2018
      Geoff Fletcher: Thanks Rob, I'll try :)
      • Fordzy
        Dan nemluvil do větru když říkal že za rozpočet MGS5 by vytvořil čtyři Metal Gear hry. Ted je délkou cutscén na polovině cutscén v MGS4. V KC2 jistě prolomí stanovenou metu.
  • Lukyz

Humble Capcom Bundle

Na HB celkem zajímavá nabídka:

$1 - Strider, Umbrella Corps, DmC: Devil May Cry
    $5 - Dead Rising 2: Off the Record, Resident Evil HD REMASTER, REvil 0 HD REMASTER, REvil 6
    $12 - Dead Rising 2, Dead Rising 3: Apocalypse Edition
    • Jack1947
      Umbrela corps radši ani zadara *11*
    • ringmancz
      DmC jsem dohrál na PS3, ale za babku, to je steal jako prase. I ta vyšší úroveň je kvalitní
      • ucho
        je to dobré. no otázka je, kdo tyhle hry nemá :)
        • ringmancz
          za den prodají 100 tisíc balíků, takže zjevně hodně lidí. já z tohodle mám třeba akorát Stridera
          • ucho
            dost lidí to kupuje na kšeft. pak to rozprodávají.
  • ringmancz

Nemusíte se bát, vydáním Super Meat Boy Forever nepřijde hra o design úrovní a ovládání, které nastolil předchozí díl.

lepší je pak pokračování

It would be like creating a Metal Gear Game without stealth and an over the top story.
    A Watch Dogs game without a horrible plot and unrelatable bland characters.
    Or a Starcraft game that bans all Koreans from play
  • Jack1947

Deana Halla, tvůrce DayZ, nadzvedlo ze židle zvýšení ceny ARK: Survival Evolved z 30€ na 60€.

Ty jo tak to je teeda machr *8* , třeba mě ze židle máloco nadzvihne... Většinou teda když musím na záchod na velkou to je kolikrát fofr to stihnout a občas se taky nepovede *12*
    • Inquisitor
      To chce pleny.
      • Jack1947
        NEee :D

To zase ne, hele vždyt to byla jenom taková sranda.
    • Verim ti.
      • Jack1947
        Tak to si hodný. Zadržování stolice není nic moc + navíc na WC na mě čeká Level takže sqelá motivace to tam stihnout ;)
  • MickeyMutant

Deana Halla, tvůrce DayZ, nadzvedlo ze židle zvýšení ceny ARK: Survival Evolved z 30€ na 60€.

Dean Hall by si měl vyhledat výraz chucpe.
    • Mickey, mám na tebe lingvistický dotaz, na které jsi konec konců odborníkem. Je správné užití výrazu chucpe ve větě:

"Popíráte holocaust? Vy jste ale pěkně chucpe"

nebo

"Popíráte holocaust? To je ale pěkně chucpe"

Jinými slovy, jde o vlastnost kterou může někdo disponovat nebo jde o způsob jednání?
      • MickeyMutant
        Těžko říct.

Jinak věta "Popíráte holocaust" ještě není úplně chucpe. Sama o sobě neobsahuje tu špetku bizarně cynický nehoráznosti nutný k naplnění smyslu slova. Chucpe by třeba spíš bylo popírat holokaust tak, že nacisti chtěli Židy jen pokřtít svěcenou vodou ve společných sprchách, a konečně tak vyřešit náboženskou otázku, ale záludný Vatikán místo svěcené vody dodal Cyklon B.
  • Veskoslav

The Witness

Tak jsem to dojel. Vedle mě leží kupa čtverečkovaných papírů s řešením puzzlů a poznámkami, kde a co nemám jet (vím, všechno je na youtube atd. ale to mě nebaví vidět, jak to někdo vyřeší za mě) a cítím se tak o 50 let starší. Ale dojel jsem to:-D Hra skvělá, ale jednou za život bohatě stačí.
    • Když jsme u tebe, nelituješ těch 2300 hodin, co jsi nechal v Dotě? Teď jsem přemýšlel o stovkách hodin ve Wowku a SWTOR a došel jsem k názoru, že to byla i nebyla ztráta času, když společné raidy byly parádní a progres Illidana či Arthase byl nezapomenutelný, na druhou ztráta času v daily questách, bg, df apod je neoddiskutovatelný. Navíc u té DOTY nemáš progress bossů, jak to vnímáš?
      • The time you enjoy wasting was not wasted.
        Bych řekl *3*
  • DayZ (ArmA 2 mod)

Ahoj, hraje tu někdo původní DayZ?

Chtěl jsem si to zahrát, ale nedaří se mi připojit na žádný server. Chvíli to něco načítá a pak mi to vyhodí hlášku, že jsem byl odpojen vyhozen ze hry (předpokládám, že to není "kick", protože to by snad bylo v češtině "vyhozen")

Mám nainstalované všechny datadisky, které jsem i spustil (do hlavního menu, to by snad mělo stačit). Integrita souborů je ověřená. Nejdál jsem se dostal na Evropském vanilla serveru - jednou až k výběru pohlaví.

Přibližně před rokem to jelo v pohodě. Armu jsem nijak nemodoval...
  • Shadow of Mordor Nemesis Forge

Ode dneška je možné v Shadow of Mordor připravit armádu svých Nemesis pro Shadow of War
    https://www.youtube.com/watch?v=n0wP-GdrSEk
  • SalemCZ

Tekken DLC 1

První DLC pro Tekken je oznámeno https://www.youtube.com/watch?v=VqX0KBqxNY8
    kdo nechce otvírat je to Bowling

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit