-
V obřím městě hry Watch Dogs budou jezdit auta rychlostí až 290 kilometrů za hodinu.
aby tam byl ale nejakej poct jizdy. Snad t nedopadne jako nfs - auto se sotva hybe a na tachometru je uz 100km v hodine *7* *10* *11* -
Nejlepší herní film?
http://alturl.com/wmvzq -
-
Nintendu po E3 2012 konferenci klesly akcie na japonském trhu o 2,68 procent, Sony si polepšilo o...
Žeby recyklace příběhu z Příšerky s.r.o.? -
-
"kopirovani" = remix
vsadil bych se ze se tohle da napsat i o priserkach, ale film kterej Priserky s.r.o "kopirovali" je urcite starsi takze to neni tak na ocich :) -
Tohle nemusí být vůbec vůbec špatné ....
:) Příšerky můžu a Q berta taky ;)
-
-
-
Je zajímavé jak jsou podobné ty čáry k věcím ve Watch Dogs jako v ACIII
-
-
Tak je jasné, že tam bude nějaký ten menší vliv Assassina, když je to od Ubisoftu. Máš pravdu, a lehce mi tam AC připomíná více věcí, ale popravdě si myslím, že to naopak nebude vůbec na škodu.
-
-
Game Industry Work
Pro ty nerozhodnute malej graph :)
http://www.gamasutra.com/blogs/MartinNerurkar/20120606/171964/Whats_Your_Place_in_the_Games_Industry.php -
-
Level designer... to není špatné.
-
Konzultant :D
-
Bude ze me skvelej kritik! JUPI!
-
"You're sh*t out of luck".. to bylo rychlý.. ale je to sranda. *3*
-
-
Já též!
PS: Všichni, kdo jste hned u první otázky "Do you Like Money?" odpověděli "No", jste lháři a pokrytci. *1* No, ta otázka je stupidně formulovaná. Správně by to měli být "Jsou pro vás peníze na prvním místě?" nebo tak něco, aby vůbec bylo možné upřímně odpovědět "No"... -
-
ta otázka je formulována dobře. Mezi 'mít rád' a 'mít na prvním místě' není významově podstatný rozdíl a k tomu. že všichni jsou lháři a pokrytci- v téhle společnosti jsou i slušní lidé, které peníze spíš otravují (získávání, uchovávání, přerozdělování na to co mají skutečně rádi).
-
-
"Mezi 'mít rád' a 'mít na prvním místě' není významově podstatný rozdíl" - já tam ve významu tedy vidím rozdíl obrovský. Peníze symbolizují svobodu a umožňují zajištění nejen materiálního blaha, ale (bohužel) často i duševního. Vzdělání, fyzické aktivity, pomoc druhým (dobročinnost ve větším měřítku obecně) - na valnou většinu aktivit jsou peníze potřeba. Tvrdit, že nemám rád peníze (tedy to, co se za nimi ukrývá, nepředpokládám, že by měl někdo normální rád ty papírky), je prostě hloupost, resp. není absolutně nic negativního na tom mít kladný vztah ke komoditě, jež mi umožňuje seberealizaci. To, co chtěl tvůrce téhle prkotiny otázkou naznačit, je má-li někdo peníze na prvním místě, což významově může představovat lidi, kteří je nevnímají jako komoditu pro seberealizaci, ale mají je jako prostředek pro zbytečný a snad až nemorální přehnaný luxus, honění si ega, povyšování se, elitářství apod. Takže si stojím za svým a stále vidím mezi oběma významy velikou propast. Že jsou všichni, co odpověděli "No" pokrytci a lháři bylo myšleno v nadsázce, proto ten smajlík...
-
-
Mně by to moc nepomohlo. *15*
-
-
-
-
Rezzed
"The PC and Indie Game Show", pořádaná EG.net a RPS...
http://www.rezzed.com/
Tak co, pošlete někoho?:) -
Každá z konzolových verzí Resident Evil 6 vyjde v rozdílné speciální edici. Anthology (pro PS3)...
Nějaký moc levný, za to vše co nabízejí ne? Jestli je tomu opravdu tak, v tom případě klobouk dolů! *5* -
Nintendu po E3 2012 konferenci klesly akcie na japonském trhu o 2,68 procent, Sony si polepšilo o...
A kdo se tomu popravdě diví, že to "vyhráli" Ubisoft. Tento rok bezkonkurenčně nejlepší konference na E3 s nejvíce hrami a nejhezčím překvapením. Ostatní firmy šli úplně blbým směrem. V podstatě nic o hrách, samé spojování věcí a funkce na konzolích, které spousta z nás beztak nevyužije, ať už proto, že je to blbost, nebo proto, že to v ČR beztak nebude fungovat... -
Přidejte se do ligy Games.cz (kód 345531-75560) na Fantasy Footballu pro Euro 2012.
co vyhraju, kdyz vyhraju? *1* -
-
:) Celá redakce se sejde a naživo ti zazpívá 10hod TrololoNyana
-
-
Kazdemu majiteli PS3 doporucuji zaplatit si PS Plus, za tech 130 na mesic je v tuto chvili zdarma ke stazeni InFamous 2, Little Big Planet 2, Motorstorm Apocalypse, Darksiders, Virtua Fighter 5 a pět dalsich her! Supr. Pokud tu byla novinka omlouvam se, je jich tu tolik ze po par hodinach uz je to komplet zakryto novejma...
-
-
Netusite nekdo, jestli ty hry mate po dobu toho PSN+ nebo zustanou pak naporad? Prinejmensim 3 hry by se mi zamlouvaly, ale na rok treba platit plusko by se mi nechtelo. Naopak pokud je to jak se to logicky zda, ze staci na mesic koupit plusko a ty hry vam zustanou naporad, tak je to hodne drsna akce :) Zeby se Sony nechalo inspirovat Steamem? Nebo je to jen takova E3 akce?
-
-
Hry, ktery dostanes diky PS+ zdarma mas jen po dobu co mas + predplaceny. Ja si poprvi koupil za 390 na 3 mesice. Kazdy mesic se navic hry vymeni za novy, ale pokud budes mit stavajici stazeny, budes je moct normalne parit.
-
-
-
Agni's Philosophy -- FINAL FANTASY REALTIME TECH DEMO
http://www.youtube.com/watch?v=UVX0OUO9ptU
"This is a video from a real-time tech demo."!!!
No, jestli nás jen netahají za nos, tak to vypadá vážně skvěle. *8*
PS: Samozřejmě po technické stránce, Final Fantasy MMMDCLXI mě jinak moc nezajímá. *3* -
-
Už jsem to postoval níže. *3*
-
-
No jo, já se koukal jen na první stranu a jestli to není v oficiálních novinkách na Games, tak sorry. *4*
-
-
hm, těžko uvěřitelný.
-
-
No už to tu někde bylo i s komentujícím týpkem. Scény pozastavoval a modifikoval při pauze a za chodu vousy, částice, nasvětlení atd. Jako Engine je to hodně slušné, na čem to poběží také otázka. Ta poslední scéna na to město mně docela dostala. S tímhle enginem už by se daly dělat věci... Teď už jen zbývá to s tím nosem *3*
Edit (Piaf): http://youtu.be/Q9xhFpuIMX4 -
-
no pěkný, ale to tedy není herní engine, neřeší žádnou fyziku, žádné kolize, jen nastavují předem definovanou scénu a mohou se tedy soustředit jen na vizuální stránku. ale tak pěkný to mají.
-
-
A jak ty vis,ze ten engine toho neni schopny?To,ze ukazka je pouze predpripravena scena neznamena,ze to nebezi na plnohodnotnem enginu.
-
-
Já abych byl upřímný vůbec netuším, co vše ten engine v současném stavu vývoje umí, nebo neumí a co je schopen v tuto chvíli všechno počítat. Jediné co vidím je, že celá scéna je sice předpřipravaná, ale stále to není "předrendrovaná" scéna. Jde s ní manipulovat a počítám věci jako krvavé částice nebo vousy se počítají už pomocí engine (tzn nejsou předanimované jako samotné pohyby postav atd. O současných možnostech enginu a jeho využití ve hrách a o HW, který bude pro takovou míru detailů potřeba můžeme zatím tak akorát spekulovat...
Toto demo je v podstatě na stejném principu, jako třeba tech dema Nvidie a AMD, ale s tím rozdílem, že toto není čistě účelová scéna s možností modifikace, ale je to již rozpracovaný engine, který bude určen pro všechny platformy. -
jsem to schopen říct, protože mám oči a je to na tom videu vidět.
-
-
-
-
-