Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS

Na E3 2012 se dnes v noci ukáže i Valve.

No pokud je to fakt, stejně to bude jen CS a Dota 2.
  • hhhhhhhh

"Nebylo mozne ziskat XML pro zalozeni diskuse" u poslednich ctyrech novinek
    • GlaDOS
      Taky mně to nefunguje.
  • TOMB RAIDER druhá prezentace - živý přenos

http://www.ign.com/events/e3/2012/live-video
    • A skončil ^_^
  • pozna niekto ten song co hra tak od 2:50 este pred zacatim samotnej konferencie? nemozem ho dostat z hlavy http://www.youtube.com/watch?v=IYvQu00t75w
    • Asi 50000x ho dneska hrali v radiu... *7*
      • ty vole, to mi velmi pomoze. Este ze som to dnes 3000x v radiu pocul a preto sa na to pytam. Ked si to dnes milionkrat pocul, tak asi vies ako sa to vola, ale ocividne mas problem to napisat a radsej budes prevracat oci dokola. Dakujem za zmysluplnu reakciu.
  • Izmæl

PS+

Co to prosím vás říkal ředitel Sony o roku zdarma na PlayStation Plus? To bude pro všechny, nebo jen pro některý vybraný či jak to bude? Díky.
    • Je pro ty, co byli přímo na konferenci.

U východu dostali kupón.
      • Jestli si dobře pamatuju tak minulý rok dostali všichni co tam byli X Box 360 zdarma...holt legální úplatek.
  • e3 stream

kdy bude další e3 konference stream cz
    • co je po nintendu ?
      • braveman
        Po Nintendu je padla, tedy alespoň co se týče tiskovek.
        Na Games.cz ještě nějakou tu chvilku budou vycházet nové články a bleskovky z E3.
        • Sledujte live stream z předváděčky Namco Bandai.

A nevi nekdo, jestli a v kolim by mohla byt nejaka predvadecka od Squere Enix??? Celkem se modlim, at vypusti alespon ten pulminutovy trailer z Thief4! *2*
      • Nic.
        No, Nintendo Software Showcase další den. A asi nějaký menší věci. Ale už žádná taková velká prezentace.
    • 18:00 Nintendo
      • dík
  • DLC na E3

Nepřipadávám absurdní, že hry které ještě nejsou ani dodělané mají už DLC???? To je do očí byjící sviňárna. Vždyť přímo říkají: Vytáhli jsme tenhle prvek/část ze hry aby jsme vám ho mohli později prodat...
  • Omlouvám se za neaktualizované bleskovky. UPC se téměř po pěti letech bezchybné konektivity zrovna dnes kolem 2:00 rozhodlo pro "údržbu sítě". Vzhledem k tomu, že už je v údržbě více jak osm hodin, viděl bych to na nějaký větší průšvih:(
    • Xspy

Rofl , ještě že nejsem v práci :D
      • Ono jak naschvál nefunguje připojení snad jen v ulici, ve které mám byt. Všechny okolní ulice podle status checkeru že stránek Upc běží v poho. Bůh ví, jestli v tom nemá prsty někdo z konkurenčního serveru:D
    • este stastie ze si nechcel hrat Diablo 3 online, vsak :)
      • V Diablo 3 by na mne alespoň vyběhl Error 37, u UPC se neobjeví ani to:)
  • Vypadá to, že nám Tomb Raider nabídne pouze deseti hodinový příběh.

:) Tak dokonalý , že se budete jednou moci jen otáčet kolem vlastní osy .... Ale mohlo to být i pět hodin že ;)
  • Divotvurce
    Už někdo viděl gameplay video z Watch Dogs?
    http://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA

Vypadá to na další hru, po které už dlouha toužím. Špionážní hra ve stylu J. Bournea *14*
    • UbiSoft ukázalo záběry z third person hry Watch_Dogs, ve které dokáže hráč hacknout téměř...

Pro mě zatim to nejlepší co jsme z E3 viděl.. pochybuju že to něco trumfne.. Last of Us taky nádhera ale Watch_Dogs vede :)
    • ucho
      vždyť je tady o tom celý článek...
      • Divotvurce
        Aha, tak to se omlouvám. Jaksi to všechno nestíhám prohlížet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit