Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker

Od dnešní 20. hodiny až do úterý poběží pro vybrané hráče betaverze Torchlight II. Zaregistrujte...

To se dalo čekat, že po vydání D3 se to nějakým způsobem s T2 rozjede...
    • rancor1223
      Už aby to bylo.
  • Miserius
    18.5? Jde se na MAXE! *1* *5*
    • http://www.youtube.com/watch?v=RQYENa-7Lak&feature=g-hist
      • Miserius
        Videl jsem, parada... Presne v tom je sila Euphorie :) Doufam ze to casem bude v vetsine her, ne jen R* :(
  • Unreal Engine 4

Nějaké nové screeny http://www.wired.com/gamelife/2012/05/ff_unreal4/
  • Neznáte někdo název FPS hry z budoucnosti, která začíná pádem vašeho letadla. Dále si pamatuji,
    že jsou tam bugyny a myslím, že je to od ruských vývojářů. V Česku se to snad ani neprodávalo.
    Předem díky.
    • Urug
      Precursors?
      • jo je to ono díky moc
      • MrSanta
        Joj, to by mohlo být ono. Teda jestli se v té hře co myslí Sheppard dá taky lítat ve vesmírných poletuchách. U nás to vyšlo, ale pouze jako příloha u Levelu nebo Score. Teď si nejsem jistý.
        • a asi nevíš číslo ?
          • MrSanta
            Jestli mě google neklame, tak Level čislo 210. http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2776-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-level-210-/. Mám doma, ale ještě jsem se k tomu nedostal. A asi dlouho nedostanu, na GOGu vyšel Far Cry 2 + Fortune Pack za $ 10,-. Tomu asi neodolám, i přes rozporuplné příjetí této hry.
  • PlanetSide 2

Pokud někoho zajímá (skoro) jediné MMOFPS , tu je video s gameplayem alfy od Cynical Brita: http://www.youtube.com/watch?v=x6HgC6Exs0U
  • Borderlands collector's edition

Jo, je to tady, již sem psal na xzone, jestli bude dostupná i v čr. Uvidíme, co odpoví. Mám zájem o tu za $149.99. Ještě někdo? :)
    http://www.pcgamer.com/2012/05/17/borderlands-2-collectors-editions-announced/
    • rancor1223
      Teď jsem to sem chtěl hodit (http://goo.gl/8rtqU).
      Já ji rozhodně chci i kdyby ji u nás neprodávali, objednám z Anglie. Je mi to jedno, tohle je nejlepší limitované edice za posledních několik let! A "jen" za 3000Kč! *1*

btw na xzone jsem napsal taky, snad nějaké seženou když uvidí nějaký zájem *3*
      • Kdyby u nás nebyla, tak taky neváhám objednat z uk :) Jinak, u nás to vydává Cenega, takže by tu vyjít mohla :) Třeba na Risen taky vydala tu edici se sudem :)
        • rancor1223
          Budeme doufat *5*

EDIT: Jen bych se trochu bál poštovného z Anglie, bude to celkem velká bedna *1*
          • Psal sem i Cenege na fb :) Mam tam známýho, takže až by přijel, tak by se mohla přivézt :D sice bych si počkal cca do půlky října, ale tak neva :D
            • Tak konečně víme, jak je truhla velká :) Doufam, že bude obsahovat i ty zbraně :) http://collectorsedition.org/forums/showthread.php?p=61361
            • Xzone: "Právě jednáme o dodání." tak uvidíme :)
            • Gearbox na Twittru potvrdil dostupnost: Takže UK 100% a zbytek Evropy se ještě uvidí bude trvat tak do konce týdne než bude seznam kompletní
            • Jo to ja taky :D
            • rancor1223
              Lepší čekat, než připlácet 500+ za poštovný... Jsem zvadavý kdy Xzone (a Gameleaderp odepíší *15*
  • Ringwraith
    kostejnesmrtelny - ano, myslím, že můžou existovat i rozumní Blizzard fandové.

Jsi jedním z nich? Asi by jsi si rád myslel, že ano.
    *3*
    • Vrook
      >implying že timhle příspěvkem zase nerozpoutáš půlkilometrovou diskuzi několika hurrdurrů, kde se budou střídat názory, že D3 je nejlepší nebo nejhorší hra na světě. Jiný názory jsem tady totiž zatim víceméně nenašel. Každopádně avp8 je ze všech herpů nejderpovatější. *15*
      • *3* děkuji, jsem rád že jsi to řekl zrovna Ty.
      • Ringwraith
        >implying, že ty se nesnažíš působit drsně používáním herp derp slangu

Ale to nechme stranou... jinak asi máš pravdu no.
        • Vrook
          >implying že to drsně neznělo *3*
          • Ringwraith
            Oh wait, you are trying to rustle my jimmies again.
    • kostejnesmrtelny
      A ty si evidentně myslíš že ne. Mě je to naštěstí úplně šumák, ale objasni mi laskavě: jak se takovej člověk pozná?
      • Ringwraith
        Teze: Nutnost být pořád online je špatná, protože XXXX.
        Rozumný člověk: To ano, limituje mě to a svazuje pod bič Blizzardu, ale stejně si hru koupím, protože YYYY.
        Fanboy: Proč tu hru hatuješ!!!!!
        atd.

Sám posuď, na co se víc cítíš.
        • kostejnesmrtelny
          Proč furt myslíš, že je řeč o mě *1* ? Bavme se v obecný rovině.

Hele, a co třeba lidi, co chodí a říkají: Ta hra je úplně nahovno, protože mě nutí bejt pořád online? Nebo třeba: Je to sračka, v 00:00:01 v den relasu jsem se nemohl připojit a hrát?
          • Ringwraith
            Ok, klidně obecně.

Takoví lidi zase trošku overreactují. Ale vrací se to k tomu, že Blizzard zase mohl prostě koupit více serverů. Ale moc dobře vědí, že se konečná čísla dlouhodobějších hráčů ustálí mnohem níže než budou prodaný kopie, tak proč se otravovat.
          • Tak pro hodně lidí je Diablo srdcová záležitost ....a když nezačne fungovat v první sekundě tak to může dost často znamenat že pro ně pojedou lékaři co jezdí vždycky pozdě. *1*
  • Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...

kdo hru hrál, nemuže být nespokojen, lidi brečej že nemužou už 2 dny před vydáním stahovat z torrentu s tim typickym tupym nazorem " to je blbá hra, musí se za ní platit"

nebo jim první den nešla hra zapnout, za co se blizz omluvil a už to opravil
    • Core
      Já osobně jsem ještě sběratelku Tuřína III ani nevybalil z krabice (sebemrskač +10). Čekal jsem, že budou problémy. Kdo ne, je čiročirý snílek. Počkám až to blizz odladí a do hry se pustím tak za týden, možná dva. Není kam spěchat. Jinak omluva Blizzardu mi přijde sympatická. V době, kdy jsou za přelepené cenovky na párcích odpovědní zaměstnanci a ne management, jsme se mohli dočíst, že za to můžou hráči :-) (a že jim to tudíž patří).
  • Ad Diablo 3

No tak rozhodne to neni tak spatny jak uplakanci na Metacritics tvrdi. Ja osobe hral od jedne hodiny rano s dalsima dvema lidma a nebyl problem. Nebudu se ted zaobirat vecma jako je hratelnost protoze ta je primerena tomu co jsem ocekaval i kdyz bych cekal trochu lepsi vybalancovani obtiznosti. To je porad jednoduchy, jednoduchy a pak jsem najednou mrtvej (nemyslim normal ten byl s prstem v nose as moc... hlavne u Diabla).

Co jsem ale vubec nepochopil je ze kdyz delam na hre 12 nebo kolik let tak proc ji udelam tak strasne osklivy modely postav. Od hrdinu az po prisery. A ted vem cert ultra nizky rozliseni textur (ktery alespon u hlavnich postav mohlo byl mnohem mnohem lepsi) ale myslim ti proste modely. Proc je sakra diablo takova vyzablina? Proc jsou vsechny monstra tak moc osklivy? Vsechno to diky tomu spis pripomina nejakou modifikaci na Warcraft 3 nez Diablo 3.
    A pritom prostredi se jim podle me docela povedlo....
    • Hanzales
      Pokud bych někde chtěl v té grafice hledat chybu, tak by mne napadly asi taky snad jen ty modely postaviček. Ale přiznám se, že při hraní kolikrát nestíhám sledovat mnohem větší detaily. Každopádně nevím odkud všichni pořád máte, že se hra vyvíjela 10-12 let. Oficiálně ji vyvíjeli necelé 4 roky a to se to ještě překopávalo.
    • Protoze na tom realne neni ani dva roky prace. Vypada to jako naprosta nizkoprioritni bokovka postavena na enginu z wow, za kratky cas. Odpovida tomu grafika a i to ze hra je pouhy klient, jinak se vse odehrava u nich na serveru. Odpovidaj tomu stejne graficke glitche.
      Je to poznat i na animacich, ktere jsou oproti predchozim hram kratke, velice strucne, pulka jich je jen okomentovany obrazek a zbytek co nejefektnejsi souboje, aby pridali dojem epičnosti.
      • Spades

Australský pobočka obchodu EB Games láká k předobjednání PSV verze hry LittleBigPlanet Karting.

Ty videa jsou totiz dnes o necom drazsi nez tehdy... to bude tim, ze tyhle vypadaji temer fotorealisticky...

Navic mezi akty mas videa upravene pro classu a pohlavi - vis jak tezke by bylo to narednerovat?

Tady nikdo nema predstavu, kolik takova hra stoji. Vsichni si mysli, ze kdyz CoD vychazi kazdy rok, tak vsechny hry co vychazeji malokdy se museli celou dobu vyvijet, a tim padem musi byt nejlepsi... To ze je dlouha mezera mezi dilama neznamena, ze se to rtech 12 let vyvijelo. Vyvijelo se to tak 3-4 roky, hlavne proto, ze byl kompletni reset vyvoje.
        • No jo..blizzard jsou takovy chudacci, ze si nemohou dovolit renderovat videa.
          • Spades
            Já osobně se nepovažuju za zaslepenýho fandu, protože se spoustou věcí nesouhlasím, ale nic s něma holt neudělám. Příklad je například to, že mi normal zkazí požitek ze hry, protože je primitivní, ale po jeho dohrání už budu znát příběh. (Radši bych, kdyby na konci inferna byl nějakej bonus ending, nebo ukázka datadisku, nebo něco), nebo mi vadí spojení okenka pro postavu a inventar do jednoho, ale to jsou prkotiny.
            Co nechapu je ten hate, co se na blizz sesypal.
            Ze nezvladli start D3 ? No a co jako? Stane se... Nikdo neni dokonaly, navic se omluvili, a uz to jede v pohode... Jine firmy maji po startu hry zabugovane az po pudu, a neopravi je ani po nekolika mesicich patchovani (Divam se smerem Skyrim)
            AlwaysOn DRM mi nevadi, nevim jak to vysvetlit, asi to bude tim, ze nikdy nejsem bez netu. Na chatu totiz notas netaham, taky zavislak nejsem :D RMAH mi taky moc nevadi. Vubec me to neovlivni. At si kdo chce co chce kupuje, cinani vydelavaj a Blizz at vydelava tez, at ma prachy na Titan, a nemusi somrovat od Activison, protoze pak by se do toho zacal Activision montovat, a Diablo by vychazelo co 2 roky s 10ti DLC rocne...
            Jak uz sem nekolikrat psal pred tim, me to jako wow nepripada... Ale tohle se asi bere z hracu D2, kteri nenavidi WoW, a vidi ho vsude. Vec nazoru.
            Ohledne vyvoje. Nevyvijelo se to 12 let, ale tak 4 roky max. Grafika neni nejaka moc extra, ale Blizz NIKDY nemel graficky dobre hry. Coz je vyhoda, protoze je rozjede kazdy. Sice WotLK se jim v te optimalizaci nejak moc nepovedlo, ale jinak je to dobre. Kdyz vysel treba Q2 a Q3, tak si museli progameri upravovat .ini soubory, aby to vubec po netu rozjeli bez lagu. D3 rozjede kazdej i na starsich masinach (Jsem rad, ze si to zahraju na max s GT9600 a starym AMD Phenom. Na MP mi to sice nestaci, ale co uz)

No nic dalšího mě zatím nenapadá...
            • A ty si vazne myslis,ze se jim do toho Activision nemontuje a nebude montovat?To "nemontovani" jde na jejich poslednich hrach videt *1* .
          • @kostejnesmrtelny
            Jestli se ptáš mě, tak je rozdíl mezi "prostě mít rád" a "být fanoušek". Ten první svoje dojmy zjistí až po zahrání si té dané hry, ten druhý už ví, nebo téměř jistě očekává, že ta hra bude v jeho osobním ročním Top 5. Ten druhý zásadně odmítá jakoukoliv kritiku na své milované hry, v lepším případě zastává přístup "no to je sice špatné, ale stejně si to koupím". Obojí je samozřejmě možné, jen jedno má fanatický přístup.
            Co se týká zrovna D3, nechápu lidi obhajující RMAH (ano, nemusím to používat, ale je to vlastně takový chytrý způsob mikrotransakcí, který dříve nebo později bude mít vliv na hru každého) a jejich neschopnost zajistit pořádné fungování serverů. Perma-online způsob hraní mi nepřijde jako nějaký problém.
          • Za vsim hledej Activision.Od te doby,co Blizz je pod nima,tak to s timto studiem jde dolu kopcem.
            To jen skalni fanousci(a ze jich je) si to nechou pripustit.Porad sice delaji slusne hry,ale kvality drivejsich her to nedosahuje ani nahodou.
          • Ringwraith
            Ne, ale Blizzard ví, že mají dobře vychované zástupy fandů, kteří jim všechno zkousnou a budou je bránit před jakoukoliv kritikou.

Tak proč se otravovat s videama a grafikou, když ti to nějací týpci na netu moc rádi obhájí...
            • kostejnesmrtelny
              Hele, mohl bys mi prosimtě objasnit jednu věc? Může mít - podle tvýho názoru - nějakej člověk prostě jenom rád Blizzardí hry? Prostě jen tak. Baví ho - dlouhý léta, už od dob Lost Vikings. Prostě jen tak sám od sebe. Žádná kletba na něj nesestoupila, nezaslepila ho...nepovažuje je za dokonalý, ale pozitiva prostě u něj výrazně převažujou nad negativama. Myslíš, že je něco takovýho možný? Nebo jsou to všechno zmanipulovaný, "dobře vychované zástupy fandů, kteří jim všechno zkousnou a budou je bránit před jakoukoliv kritikou"?
              Fakt bych to rád věděl *4*
            • Jo, to už tak bývá.
            • Ringwraith
              U některých více než u jiných.
            • A není to tak skoro u každé společnosti? :)
            • Ringwraith
              Nebo jinak. Těch, co je brání zástupy nebudou, těch bude malé procento.

Ale zástupy budou těch, co si sice postěžují, ale pak rádi těch 60 éček stejně vysolí.
        • Ja na to cekal takhle dlouho. Jestli nekdo resetoval vyvoj me vubec zajimat nemusi. Ty modely jsem navic fakt nepochopil.
      • Proc myslis ze to ze hra je "pouhy" klient znamena to ze je to nizkoprioritni bokovka? Ja bych teda rekl ze to znamena pravej opak :D
        • Ne, znamena to ze je to upravene wow. Stejny engine, temer stejny server, jen upravene a/v :-)
      • Tvoje baba je bokovka...
        • Kterou z těch tří myslíš?
    • Spades

Odbyt PSV v Anglii je v porovnání s tehdejším zájmem o PSP třetinový.

Modely se mi taky zdaji fakt spatne, ale kdyz se zapnou stiny na nejvyssi level, tak to neni zas tak moc poznat :D
      • Ja jsem z toho fakt smutnej. Ja chapu ze deti maj rady kdyz ma vsechno velky zuby, drapy, je to hloupe disproporcni a tak ale taky se rika dobreho pomalu...
  • Malleth

SCEA si zaregistrovalo doménu pro zatím neohlášenou hru Forsaken Souls.

Jestli tohle nemá nic společnýho s Dark Souls, tak ať jdou někam.
    Je ale divný že si to registrovalo Sony když DS je multiplatform. Leda že by šlo o spinoff pro VITU?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit