-
World of Planes
Teď jsem dostal pozvánku do closed-bety, už si ani nepamatuji kdy jsem is o ní žádal *15* Dostal ji ještě někdo? (Nemluvím o World of Warplanes) -
-
ano take sme dostal pozvanku , libi se me to vice nez warplanes
-
-
zdravim
zdravím, nevypsal, by mi t někdo všechny díly ghost recona? myslím, ale jen, co se týče hry -
-
UTFG *7*
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Ghost_Recon
-
-
Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...
Vyhlasite uz tu soutez nebo jste na to zapomeli ? -
Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...
no tahle bleskovka jde s křížkem po funuse, to bylo včera. dnes je Rayman a ještě dvě věci za 50 %
edit: no koukám nevšiml jsem si toho první :D -
-
Di radši fandit našim v hokeji,i když teď je přestávka *1* *1*
-
-
Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...
To nebylo moc bleskové, sleva 33% na Ubisoftí hry platí, Tom Clancy za 25% byl jenom včera... Teď tam ještě v lepší nabídce než 33% visí Rayman. -
-
Konkrétně za 50% a je tam i From Dust a Shoot many robots
-
-
Sekající se počítač
Nevíte někdo čím by mohlo být že mám hrozně zasekaný počítač ? -
-
Mohl bys být specifičtější? Nejdřív se podívej se v Task Manageru na vytížení procáku a pamětí, případně zkontroluj teploty nějakým prográmkem (předpokládám, že antivirákem už jsi to projel).
Nemusí to být nutně malware, mohla ti vyschnout pasta na procáku, co já vím, může toho být milion.
Ale bejt tebou, spíš bych si napsal na nějaký fórum, který se tomuhle věnuje. -
užíváním
-
Přeinstaluj Win..
-
-
To je trochu radikální řešení...
-
-
Navíc to řeší následek ne příčinu.
-
-
Tak nejčastější příčinu jsem popsal výše. Neopatrnost a nedostatečná údržba. Takže příčinu řeší jenom zodpovědnost.
-
-
Já bych mu vzal root práva, když se o to neumí starat.
-
-
-
Naprostá většina "zasekanejch" počítačů, se kterejma jsem se setkal, byla zasekaná proto, že nebyla vůbec udržovaná, majitel počítač nikdy nečistil, ani nepřeinstalovával operační systém, instaloval každou kravinu, která na něj vyskočila na internetu a PC byl prostě zaflákanej. Reinstal Windowsů, větší opatrnost a častější údržba vždycky pomohla.
-
-
Souhlasím, po mě klienti vždycky chtějí "nejdřív zkusit něco méně drastického", tak systém projedu všemi možnými kontrolami, povypínám a odinstaluji co se dá. Samozřejmě to všechno trvá několikanásobně déle, než reinstall včetně zálohy. Pak mi dojde zpráva, že "to chodí trošicku rychleji, že dík". Ale po týdnu až měsíci "pořád to není ono, pojďte teda udělat tu přeinstalaci", která samozřejmě vždycky zabere.
-
Existuje několik "nejběžnějších" příčin, takže nějaká "základní" kontrola PC není nijak časově náročná. Taky to může být problém v hardwaru... Prostě mi přijde hloupé sáhnout po reinstalu operačního systému v okamžiku, kdy hapruje výkon PC. Ale tak proti gustu.. Zase je to jistota, je-li opravdu problém v softwaru.
-
a taky je to často rychlejší než půl dne hledat nějakej problém :)
-
-
to ale jen v případě, že se nemusí nic moc zálohovat, tedy ideálně pokud jsou data na separátním disku. To ale u většiny uživatelů, kteří "mají problém s PC", nehrozí - na ploše bordel, v dokumentech bordel, duplicitní až triplicitní data (osm různých složek s hudbou je teprv začátek).
-
-
-
-
-
-
Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...
co je na tom proboha veselejsi. Je mi jasny,ze slo o recesi,ale tohle je honitba nejhrubsiho zrna. A fakt uz si zacinam myslet,ze si v Blizardu pri konzultacich tajne prohanej pero pod stolem. Urva drat-kravy se daly kousnout,ale tohle je opravdu spatnej for -
-
a to ze mi neprojde slovo m!a!s!t!u!r!b!a!c!e : To svedci o tom,ze jste zamrzli v hodne blbej puberte panove z redakce
-
-
No tak ty máš dost...
-
-
-
Souboj herních postav v jednom videu z reálného světa.
Slušný efekty. -
Torchlight 2
Čekněte si emaily, třeba vám příšel klíč.
Mě ano. *3* -
-
Je to úžasné, nemyslíš?
-
-
Zaregistrujte se do betaverze PS3 free-to-play střílečky Dust 514.
Díky za info!!! *14*