-
PC verze Max Payne 3 dorazí na čtyřech instalačních DVD.
At uz je to tu! -
recenze D3
recenze bude, nebo nebude? nějak to trvá -
-
Recenze D3
Mno jak to tak pročítám, tak hra pořádně nejede a předpokládám, že recenzet do bude chtít dohrát na víc obtížností, než jen na normál. Takže tak do měsicé se možná dočkáš :-) -
-
Hra jede bez problémů. Jen včera byla údržba serverů.
-
-
To bych u hry, kterou chce hrát spousta lidí singleplayer nenazval bez problémů. Hlavně, když je to o víkendu.
-
PC verze Max Payne 3 dorazí na čtyřech instalačních DVD.
takže jsi to kvůli bezproblémové údržbě nemohl hrát, co? Ať žije DRM
-
-
-
-
Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...
A rozdíl oproti normální hře je kde? -
-
totální barvoslepost je metla vizuálu...
nicméně i tak si lze všimnout, že třeba ty usměvavé mráčky v normální hře nejsou. -
-
Já nevím, já hrál jenom betu a viděl všechny cinematics. A když může být Kerriganova Diablem, tak proč by nemohli být ve hře usměvavé mráčky.
-
-
Tak jim to vyslo presne jak chteli trollove ani nepoznaj ze byli vytrolleny =)
-
souhlas
-
V tom, že ty nejsi člověk ale hovado?
-
-
Pokud se normální člověk chová a vyjadřuje jako Ty, tak s radostí budu to co navrhuješ.
-
-
-
evropský D3 servery down už asi 6 hodin
by mě zajímalo, jestli se k tomu zejtra někdo vyjádří nebo prostě blizzard udělá "no co no"... -
-
no, tak zatím se zdá, že nikdo nic... jen jsem si včera večer všiml, že bylo všude po levelech nasypáno hafo "shrines of insight", který přidávají 25 % expů... hustá náprava, jen co je pravda :D
-
Jak by to vypadalo, kdyby Diablo III byla dívka? Nějak jako na tomto videu!
už sou nahozený podle "http://us.battle.net/d3/en/status", ale mě to stejně furt hází chybu 37... :((( -
-
Já též hraju... -
-
takže jste si žádnýho výpadku nevšimli? :D :D :D
-
-
Já jsem se napojil v 22:00 to už jim to asi šlapalo... -
-
Nic, dá jim zdarma wow na dva měsíce a ještě jim budou děkovat.
-
tak to pak ano... já jsem jeden z těch, co to poprvé zkusili spustit už po obědě, a pak už jen čekali a čekali asi až do osmi večer... (ještě že mám World of Tanks :o)
a na fórech technický podpory to fakt vřelo, tisíce lidí nadávaly, sepisovaly se petice, každej chtěl vrátit peníze... byla to prča :) vážně mě zajímá, co na to blizzard...
-
-
-
-
já hraju..
-
"We're still letting players in slowly and keeping an eye on the service. This will result in some errors (37 for example) but we are seeing players able to connect to and play the game. We are also getting reports of latency once in the game. This has been reported to our technical team and is being looked into."
zdaleka to ještě nemaj vyřešený, spíš naopak...
-
-
-
Troll.diskuzni je zpět *14*
-
LM
Zdravím. Bude vyhlášena i ona fotbalová soutěž vztahující se ke skončivší Lize Mistrů? :) -
Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...
Já tak tu hru vidim celou. -
Jak by to vypadalo, kdyby byl Diablo dívka? SPOILER! Jenže on ve trojce je dívka;)
-
-
A ty jsi pěkná pi.a -
-
Ale vždyt má pravdu, běž si honit svou Lady of Terror. :-)
-
-
-
E!E
Kdy vychází prototype 2? -
-
Koncem srpna tuším.
-
-
Ahoj,potřeboval bych poradit:)Začal jsem hrát Dungeon Siege III a hned na začátku si nevím rady,u ležících rytířů se mi objeví ikona ruky což předpokládám že mám něco vzít ale nevím jak a pak je tam brána kterou nevím jak otevřít.Tímto žádám o radu,předem díky:)
-
-
Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...
Radši tu hru nehraj.
-