Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastníte grafickou kartu od nVidia? Mrkněte, jaký výkon od ni můžete očekávat v Max Payne 3.

to co je za stupidita, takze nezalezi ci tam je nejaky celeron alebo Ivy bridge? cista PR masaz a tiscali to tu hodi len tak
    *12*
    • Graf je na 99 % myšlen ve smyslu "tahle grafika spolu s tím nejnadupanějším CPU současnosti." To je celkem logické.
      • hej, tiez si tak myslim, len som chcel na to svojim prispevkom upozornit, aby ti, co maju napr 9800 nemali velke oci :)
    • Ty budes asi mistni intelektual, ze ?
      Hra bude ocividne zavisla vice na vykonu graficke karty nez na procesoru...
      • no, taku fantaziu ti zavidim, ja to tam nevidim
        ja tam vidim polovicny graf co nic nevravi
        • Vlastníte grafickou kartu od nVidia? Mrkněte, jaký výkon od ni můžete očekávat v Max Payne 3.

je to fuk... moje GTX295 tam stejne neni...

Ani moje ATi 5870 tam neni ;-) ale sem v klidu. Zatím mi všechno jede na max ve full HD a to je karta už pěkne stará. Pokud nepodělají port z konzole, tak nemám strach, že mi to nepojede plynule.
            • Byla to ironie? :D A nebo sis nevšiml, že to je pouze pro nvidii? :D
          • GTX295 bude predpokladam nekde mezi 8800 a 560 (non-ti)
            • Tak o tom zadna :D
            • rancor1223
              Tak to počkat, je sice na úrovni 560Ti (570 ne), ale jen v málokterý hře. Vtěšinouá ji 56OTi o pár procent překonává (taky záleží na recenzentovi *3*). Mimoto žere 2x tolik, je mnohem větší a hlučnější.
            • Ve skutecnosti je nekde u 570ky coz je taky duvod proc jsem ji jeste nevymenil :D
            • Ve skutečnosti je nad 560ti.
  • Akční nabídka na STEAMu: Dead Island za 12€ a hry ze série Thief za 5€. Nabídka končí v pátek...

ako su vlastne robene hry na steame? su prekompilovane tak ako na GoG, aby isli aj na novych systemoch? (W7)
    • braveman
      Pokud jde o Thief, neměl by s ním být n W7 problém.
      Viz. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2686094
      • oki, dik :)
  • Ringwraith

http://mynintendonews.com/2012/05/22/wii-u-price-release-date-details-leaked-by-ubisoft-dev/

http://mynintendonews.com/2012/05/22/wii-u-price-release-date-details-leaked-by-ubisoft-dev/

Wii-U Specs, release date, and price leaked?
    • Trol.diskuzni
      Tož proč to nedáš do D3 diskuze, aby bylo o čem diskutovat? *1*
      • Ringwraith
        Na Games.cz diskutovat o konzolích?

Si spadl z višně? *1*
        • Trol.diskuzni
          Ani ne... Má to vždy tu pravou šťávu!

UE4 a 60fps at 1080p, holy shit! *14* (jsem myslel, že o UE4 mi budou vyprávět moje vnoučata, až budu na kapačkách umírat pomalou smrtí za pár desítek let...)
          • Ringwraith
            Surely a rumor only!
            • Trol.diskuzni
              Co ty víš, třeba do toho Nintendo pořádně šlápne a rozvíří prach! Až na ty 2GB mi to přišlo supr , i ta cena v poho... To by určitě mohlo uspět - PS4 bude stát tak 20 klacků, až to výjde beztak *1*
            • Ringwraith
              Too good to be true.
            • Trol.diskuzni
              No ale UE4 a "Crytek, EA and Valve are all working on Wii U", to by bylo velmi velmi zajímavé...
  • Ringwraith

Crew is jumping ship! (<-See what I did there?)

http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=4435219#post4435219
  • Iron Front: Liberation 1944

Máme na to u nás distributora??
    • to mne taky zajimá
  • Counter Strike

Nezačala teď nějaká open beta na Global Offensive? Jak je jinak možný že bych tu betu dostal, když sice předchozí díly vlastním, ale nahráno mám tak hodinu a půl dohromady.
    • EuroSamurai
      Mě ted taky přišla . A jediný co zažívám je frustrace :D
      Hraju na casual serverech ale mám takovej blbej pocit že tam moc casual hráčů nechodí.
    • pche ja mam stovky hodin v source a nic me nedali *16*
      • Ringwraith
        Já mám asi 30 minut v CS:S a CS:GO betu jsem dostal před měsícem.
        • mě už několikrát přišel kod na betu, ale odkaz odkazoval na rukej steam a že se tam musim přihlásit, tak sem tomu moc nevěřil... a už přišel několikrát za několik měsíců..
          • Ringwraith
            Mě beta přišla do Steam inventáře a hra se mi objevila v seznamu mých her.

Tomu jsem celkem věřil. *4*
  • existuje nějaká hra podobná Mount and Blade ?
    • a něco s alespoň podobným bojovým systémem
      a nebo velením bez bojového systému *3*
    • Hairy_Ass
      To je náhodička. Sabaton vydává album Carolus Rex, tak jsem si nainstaloval With fire and sword a k tomu poslouchám nekonečnou smyčku Gott mit uns. *1* (pozn. nic bližšího třicetileté válce neznám...možná nějaký mod do Medievalu 2 ).

PS: Asi ne, koncept M&B je dost výjimečný. *5* Možná něco podobného bude v té Vávrově nádheře, ale pochybuji, že tam budeme velet armádě.
    • David Cage by si s Playstation 3 vystačil ještě dalších pět let. Vývojáři jsou podle něho...

Mount and Blade Warband...:-D
      • Miserius
        Fakt, pokud Warband neznas, doporucuju, oproti puvodnimu je to 2x tak lepsi :)
        • hraji právě warband znám a znám i ohněm a mečem
          • rancor1223
            A co Napoleon DLC *15*?
            Ne, vážně, nic mě nenapadá, snad jen War of the Roses ale ta ještě nevyšla.
  • EA Dice má na příští rok připraveno několik her běžících na enginu Frostbite 2, které budou...

No konecne nekdo zacina psat hry pro 64bit systemy :D
  • kostejnesmrtelny

Tip :)

XCOM Enemy Unknown má release date! 9. /11. října *14*
  • Bungie se chystá oživit herní sérii střílečky Marathon.

Kašlat na Marathon, chceme nové Oni !!!
    ^_^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit