-
Rise of Flight slevy
Hele, jestli tady nekdo uvazujete o placeném obsahu do ROF, tak na riseofflight.com maji zrovna hezké slevy, Iron Cross Edition za 10$, 50% na všechny letadla...
Doporučuji, Rof je IMHO v současnosti nejlepší a zdaleka nejhezčí historický simulátor. -
-
Díky moc za tip. Málem jsem si koupil tu Cross Edition před cca týdnem za plnou cenu a asi bych tu slevu teď jinak propásl :) Tak hurá do letu :)
-
-
Ubisoft s sebou na letošní Pax East (6.-8.dubna) přiveze Assassin’s Creed III, Far Cry III, a Ghost...
A alespoň jeden přiblbý obrázek z BGE2. Doufejme. Poslední dvě E3 jsem marně BGE2 vyhlížel, až to začíná být smutné... -
Kompilace Hitman: Blood Money, Hitman 2: Silent Assassin a Hitman: Codename 47 na STEAMu za krásných...
Ajaj, tahle Square Enix akce přichází ve velmi nevhodnou dobu... The Last Remnant konečně za přijatelnou cenu a jestli se ještě dostane do individuální akce i DE:HR. Chjo, zase další nákup do "šuplíku" *1*. To mám zase o čem přemýšlet do konce víkendu... -
-
Dva wallpapery s motivem Medal of Honor: Warfighter pro Vaši plochu.
Přesně můj případ. Mám na steam asi 5 hero, co jsem ani nerozehrál. Naposled TW shogun 2. Pitomá DOTA mi nedá pokoj a teď ještě přijde diablo :D
-
-
EVE fanfest stream
Kdyby se někdo nudil http://fanfest.eveonline.com/en/stream/free -
BGEE
Tak je potvrzeno - Nové BGEE vyjde nejen na PC, ale i na IOS (Ipad 1,2,3)
viz. Trent Oster tweet.
"Trent Oster @TrentOster Close
@DreadGazeebo iOS is not the only platform for #bgee #baldursgate So far we've committed to PC and #iPad 1,2 and 3" -
Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...
Dnešní Ekonomika+ na ČT24, Martin Bach tam o tom něco kváknul *3* -
.
Řeknu to asi takhle, fanoušci jedné skvělé stealth akce (respektive celé série) zapněte steam a bouchne vás to do očí. (Kupuju celej pack za 5 €) -
-
Nekompletní
Taky jsem ten pack kdysi koupil. Ovšem část dobrýho pocitu vyprchala, když jsem zjistil, že tam není díl Contracts! Tudíž žádná celá série. *16* -
-
To je trojka žeano? Docela mi chybí, ale stejně pro mě vede dvojka :-)
-
-
Řeknu to asi takhle, ony hry už mám z předchozích slev.
Ale doufám, že tam některej další den švihnout pořádnou slevu na Human Revolution. -
-
Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...
Human Revolution byl ve slevě na green man gaming za nějakejch 12€....tudíž docela good *2* -
-
24.12.2011 bola na Amazone za 10$ *5*
-
-
-
-
Fanoušci Call of Duty 4 musí s prosíkem o remake, jenž by byl jediným řešením proti hackerům...
Čo to je za blbosť ? V čom by bol riešením ? Čo si pametám tak tam bola tiež hromada cheatujúcich blbečkov... -
GamesTV dnes nabízí např. behind the scenes video z techdema Quantic Dream, ve kterém vystupuje...
konecne vyuzitie -
Angry Birds Space
Dnes vyšla další hra z řady Angry Birds od Rovia, tentokrát z vesmíru. Určitě by si to zasloužilo minimálně zprávu do bleskovky. *4*