-
Přesně ve 20:00 skončí odpočet na homepage Baldur's Gate. Jsme napnutí jak kšandy.
Aby to nakonec nebylo stejný překvapení jako posledně s Lionhead, nebo kdo to byl *1* -
-
EA potají připravuje Baldur's Gate: Modern fantasyware. 1st day DLC bude obsahovat hratelnou postavičku Riccitella!
-
Ty woe,to bude blbost *1* už to vidím..
-
-
Yesterday - adventura vyjde již příští týden
Nová adventura od studia Pendulo vyjde již příští týden, konkrétně ve čtvrtek 22. března (oznámilo Focus Home Interactive). Čili kdo měl rád Runaway, tak se těšte. -
Šéf firmy Razer se omluvil za to, že když mu bylo 11 let, hrál pirátskou kopii Wasteland. Jako...
Mazec! Přeju jim to. Pokud bych měl na něco přispět já, tak na české old-school RPG Nyrthos. Kluci z BeerDeer by to měli zvážit. Určitě by se našlo XY lidí, co by jim nějakou tu kačku přispěli. Už jen proto, že na Nyrthosu dělají ve dvou (!) + hudba a vše si financují sami. -
Šéf firmy Razer se omluvil za to, že když mu bylo 11 let, hrál pirátskou kopii Wasteland. Jako odškodné nyní zaslal 10 tisíc dolarů na vývoj pokračování, jenž za necelých 24 hodin překonalo původní plán s výběrem 900 tisíc dolarů na realizaci.
Kdyby raději vydali sluchátka, které slibovali na konec roku 2011... Ale jinak si zase udělal nádhernou reklamu. -
tak, kickstarter projekt na Wasteland 2 ziskal viac nez 900k $ za 24h :)
http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2 -
Na http://baldursgate.com/ běží 24h odpočet :)
-
-
Prorokuju f2p mlátičku ze světa Baldur's Gate.:-D
-
-
akcne rpg *11*
-
Nestraš! *1*
-
-
A ještě by to mohlo být v browseru jako Drakensang Online:-D.
-
-
Až ty moje plivance začínají hořet,jak když si odplivne čert. *1*
-
-
-
-
MASAKR!!! Dejž to ať se vzkřísí Infinity engine ve své celé kráse!!!!!!!
Apropo, reaguje nějak ta play šipka v levém horním rohu? Mně to tady nijak nereaguje... Má něco spouštět? -
-
ta šipka jen vypíná a zapíná zvuk :) a taky doufam ze to bude remake... jestli to bude nejaká blbost jako třeba ten port na mobil tak mě to fakt naštve *16*
-
-
Jen at to není port pro android ale hd remake!
A jen at tam v 8 hodin nenajdem trollface!
-
-
Alan Wake má budoucnost! Celosvětově se prodalo přes 2 miliony kusů hry na PC a X360.
Proc ty zpravy posledni dobou tak casto dublujete? Si staci precist "velky" novinky z minulyho dne ne, aby se vedelo o cem uz nepsat :) -
Codemasters vyhrálo závod o exkluzivní smlouvu s F1. Vývojářské studio tak na nás po několik...
Fajne -
Nový patch pro Battlefield 3 momentálně prochází certifikací u firem Microsoft a Sony, datum vydání...
omg na PC zadnou certifikaci nepotrebujou, at uz to vydaj... -
-
T sice ne, ale PS3 má týdenní exklusivitu takže se čeká na PS3
-
-
Exkluzivitu na patch? Čeho já se ještě nedožiju *1*
-
-
-
Codemasters vyhrálo závod o exkluzivní smlouvu s F1. Vývojářské studio tak na nás po několik...
Codemasters? No to máme teda všichni radost...