Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vesmírná střílečka od Valve?

http://lambdageneration.com/posts/more-info-and-concept-art-surfaces-on-valves-secret-new-game-sob/
  • Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...

No jo , aby se to hrálo jako COD . Ještě to tak ...
  • Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.

Ano, ano. Od teď budou v kurzu žertovné BOTY. *1*
  • Ellendway

Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným titulem.

Jen aby to nebyl nějaký vtip a nedopadlo to jako ostatní hrozně těžké FPS hry.
  • ucho

Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.

šotek neplecha tam zase běhá, plácněte ho něčím.
    • Btw Valve asi kutí nějakou vesmírnou hru a zítra fanoušci budou pařit HL2 aby se dostalo mezi nejhranější hry na steamu (forma protestu). Nikde na cz webech jsem o tom nic nečetl, jen na *ing.cz *3*
      • http://www.zing.cz/novinky/9720/30-000-hracu-bude-protestovat-za-half-life-3
      • Inquisitor
        http://www.eurogamer.cz/articles/masovy-protest-za-info-o-stavu-half-life-3
        • ahh sorry *9*
  • Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.

Chyba!!!!!!!! VALVE né Vlave. *8* *znamení lebky zvané budík*
  • EA: Origin již zvládl vygenerovat zisk 100 milionů dolarů a má 9,3 milionů registrovaných zákazníků.

Kde jsou ty doby kdy se textovky vyráběly jen tak ze zábavy a rozesílaly mezi lidi. Holt je jiná doba no .. *12*
  • MidnighT91

Microsoft zřejmě chystá sdílení obsahu mezi Windows 8, Windows Phone 8 a novou generací konzole...

Ve windows 8 bych chtěl vidět funkční emulátor x360 her, to by bylo boží ...
    • Leonidasss
      A ještě lepší by to bylo i s emulátorem PS3 her.
      • Ellendway
        Emulátor na PS3 už dávno je, stačí umět hledat.
        • Leonidasss
          Můžeš to něčím doložit ?
          • Ringwraith
            Nemůže, protože to není pravda.
            • Ringwraith
              Asi jo no. PCSX2 je už velmi dobře použitelnej.
            • Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.

Nejspíše myslel PS2 emulator.
  • Bioware: Zakončení Mass Effect 3 některé hráče extrémně potěší, jiné rozčílí. Každopádně...

ja by som chcel otvoreny koniec, ale bez pokracovania, aby som si niektore veci mohol domysliet sam, popripade aby ma to stvalo, ze neviem vsetko :)
    • minuskarom: videli ste Inception? komu sa nepacil zaver?
      • Xspy

Káča se ve filmu nedotočila , takže nemám nad čím přemýšlet ;) ....
        • Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...

Protože byl záběr ustřiženej. Takže jestli se nedotočila, či dotočila za a) nevíme, za b) určíme podle našeho vlastního názoru.........
          • MrSanta
            Santa si myslí, že káča těsně před koncem krapet zakolísala *1*
      • Mně, nemam rád, když mi to pak půl roku vrtá v hlavě, jak to asi tvůrci mysleli ;)
  • Origin sráží cenu akčních her až o 70%. V akci najdete např. Mass Effect či Dead Space za 3€.

Jenže je to Origin. Takže ne, díky :-) I když ta cena je skvělá.
    • Duuku_cz
      Proc ne? Par her uz tam mam a nejak se nikdy nenarazil na problem.
      • Neoficiální seznam zbraní (a jejich upgradů), které si osaháte v Mass Effect 3.

Proč ne? Protože Origin!!! Dál to nemá cenu rozebírat.
        • posila
          Pripomina mi to rage, kdyz Valve integrovalo Steam i do krabicove verze HL2 ...
          • JohnyTheZik
            2aoyagi: mne to prijde dost podobny s tim rozdilem, ze origin tam ma wallpaper :D
          • EA: Origin již zvládl vygenerovat zisk 100 milionů dolarů a má 9,3 milionů registrovaných zákazníků.

Ne že by byl neoprávněnej... Ke krabici klienta nechci a co se týče potřebnosti - když si koupím film na DVD, taky mě Warner Bros nenutí, abych si ho pouštěl v jejich vlastním přehrávači.
            • posila
              Nerikam ze neni opravneny, jen mi prijde zbyteny, protoze za par let treba bude z Originu cool sluzba jako ze Steamu.

Ja bych spis pouzil prirovani valky Blu-Ray vs. HD DVD s tim, ze by se prehravace pro obe media rozdavaly zdarma, Blu-Ray by vysel o 6 let driv jako HD DVD a na HD DVD vyslo exkluzivne nekolik hodne popularnich filmu ;)
            • @vocas
              No já teda nevím, ale store.steampowered.com mi přijde mnohem čistší, než store.origin.com.
            • ale reklam či upotávek je tam steně jak nasráno..
    • Origin sráží cenu akčních her až o 70%. V akci najdete např. Mass Effect či Dead Space za 3€.

Na Steamu jsem koupil oba díly ME za stejnou cenu i možná i za miň.
      • JohnyTheZik
        mozna mas pravdu, a nebo ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit