Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu, aby se Vám někdo naboural do účtu na Originu stačí dotyčnému znát Vaše datum narození...

Ať jsem četl jak jsem četl, nic co tady hlásáte se tam nepíše.
  • ucho

The Humble Bundle for Android

nadpis mluví za vše :) (http://www.humblebundle.com/)
    All games in this Humble Bundle work on Android, Windows, Mac OS X, and GNU/Linux.
    • Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.

:/ Tak trochu se opakují a Android je spíš plus než trhák tohoto bundlu ....
  • Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.

Len blbec by si myslel opak *4*
  • Fanouškovského módu Black Mesa bychom se měli dočkat již "brzy".

Nejlepsi zprava za posledni pulrok.
    • Jojo, tohle chlapci psali pred vanocema 2009 :D. Snad jim to tentokrat vyjde.
      • Hanzales
        Chlapci se právě od posledně poučili a s jakýmkoli oznámením byli od té doby možná až příliš opatrní ;o)
        Já už pomalu nevěřím, ale stále doufám, že snad tento rok už ono skvělé dílo dokonají a my si tak budeme konečně moci zahrát jednu z nejlepších, ne-li nejlepších FPS všech dob v takto nádherných (nejen grafických) detailech. Sice už to není tak dechberoucí, jako před 4 lety např. ale stále to vypadá velmi skvěle!
    • Souhlas,snad to opravdu dotahnou do konce a brzo se dockame.
  • Odulin

Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.

No jestli někdo někdy tvrdil něco jinýho, tak by se měl stydět. Do koupě jsem šel s tím, že to bude čistě pro casual vyžití, ale zas tajně sem doufal v něco víc:)) Tak snad příště.

Zvlastni,ze jeste nedavno se snazili presvedcit hrace o opaku *1* .
    • Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...

:) No opět se nezadařilo .... U konzolí je obecně problém s HW co není součástí standardního balení , proto si na AAA hru typu Battefield Kinect či Move Only která by plně těžila z pohybových senzorů nikdo netroufne .
      • Ringwraith
        U kinectu je prostě problém, že se v AAA hrách nedá rozumně použít.
        • Z hraní bolí ruce i nohy ;)
  • Preed

Fanouškovského módu Black Mesa bychom se měli dočkat již "brzy".

Na toto cakam uz velmi dlho,snad sa to uz podari,drzim palce.
    • Jop už se nemužu dočkat, ted by ještě něco podobnýho mohli oznámit tvurci hdtp modu pro DX a budu štastnej.
    • "I used to make remakes of Half-Life but then I took 7 years doing it and still haven't released it yet." - Raminator, vedoucí projektu :)
  • Nové číslo magazínu Game Informer odhalí hru, jejíž název již znáte, pokud jste pozorní....

Prosím ať to je Thief 4 :)
    • Podle vývojářů ze studia Team Ninja je vývoj na Wii U podobný tomu na X360 a PS3.

O tom už se ví docela dlouho.
  • Vývojáři Star Wars: The Old Republic pracují na vylepšených texturách postav, které by se kvalitou měly přiblížit cutscénám ze hry.

Ty cutscény taky nevypadají úžasně... Ale co kdyby dělali na opravách bugů a ne na blbostech?
    • Ringwraith
      Ale notak. Oni přece vědí, co komunita ocení.
      Lepší textury pozná každý na pohled.
      Na bugy jsou už hráči SWTOW stejnak imunní.
      • Vrook
        Tak já nevim.. Tebe asi nutili se na ten gangbang přímo dívat, co?
        • Ringwraith
          Vrooku, jsi pro mě lidský odpad.

Užij si SWTOR.
          • MrSanta
            Myslím, že Vrook má stejný názor na tebe.
            • Cahir
              Krásně shrnuto Santo, mluvíš mi z duše.
            • MrSanta
              Já mám pocit, že o nesmrtelnosti a plánovanému poražení WoWka ze strany SW:TOR hovoří právě jenom hateři. Stejně jako obvyklá provolávání o tom, jak hra slibovala revoluci (což neslibovala) a jak nepřináší nic nového (což není pravda). Hra vyšla, prodává se a má hráče. Zajíci se budou počítat až po honu. Někoho baví, někoho ne. Jako ostatně každá hra. Proč někomu tak leží v žaludku zrovna SW:TOR je mimo moje chápání. Asi to bude tím, že je poslední dobou "moderní" mezi rádoby hard-core hráči kritizovat produkci EA a BioWare.
            • Ringwraith
              Nebochybně.

Ale jak jsem řekl. Je tu jistá hranice. A ti kolega překročil.

Jinak mluvím o této lodi:
              http://kirksigmon.com/wp-content/uploads/2012/01/1326938656448.jpg

O jejím předchůdci taky před sto lety tvrdili, že se nedá potopit. A jak to dopadlo...
            • MrSanta
              Tvoje rýpání do hry hodně přesahovalo rámec zábavy. Někdo tě ignoruje, někdo napíše svůj názor, a někdo už tě má dost a napíše ti co si o tobě myslí. Holt když se chováš jak se chováš, tak ti někdo semo tamo napíše něco ostřejšího. Jako provokatér diskuzní by si na to už měl být zvyklý.
              Nevím na jaké lodi se zrovna plavíš, ale mou letadlovku slabý vánek nerozhodí.
            • Ringwraith
              Pochopitelně.

Avšak já pouze rýpal do samotné hry a do Biodronů. A za Biodrona jsem nikoho konkrétně nikdy neoznačil. Tím, že ho to urazilo akorát dokázal, že se sám za Biodrona považuje.

On urážel mě, což je nemilé, ale očekávatelné. Ale hlavně mou mámu. A to je jaksi "over the line". V tomto případě myslím, že si o něm můžu myslet, co chci.

Peace out. A něčeho se chyťte, loď sebou brzo začne házet.
        • MrSanta
          Ty řádíš *15*
  • Lanparty!

Kdyby to někdo neznal a chtěl by začít, tak si myslím, že Lanparty.cz je fajn začátek. Trochu neudržované, ale stále více než funkční *3*

Edit: hmm, linkovací kravina zase zafungovala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit