Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Apofisko

DIABLO 3

Čo hovoríte na toto ?
    http://www.gamesite.sk/pc/novinky/8713-vyjde-diablo-3-prveho-februara.html
  • Deus Ex: Human Revolution je na Green Man Gaming k mání jen za za 270 Kč! Akce konční zítra (neděle...

http://app.salecycle.com/WebLink/WebLink.aspx?id=15780DA3-9E55-4632-ADB7-25BD9552C59C

no nekup to za $1249.00 (tak mi to ted prislo mailem) :)
  • Tribes Ascend

zdravim, kdo by mel chut si zahrat - na facebooku rozdavaji beta klice, staci likovat jejich stranky ;)
    • Xspy

Jdu do toho s tebou :D
  • 8-bit Commando dá zavzpomínat na legendární hru Contra. Vyzkoušejte demo.

Nevypadá to špatně, ale na Contru to prostě nemá.. Jó, kdyby dnešní hry měli takovou hratelnost.. I přez to že znam Contru nazpaměť tak si jí vždycky rád zahraju :) tolik času kolik sem u ní strávil :)
  • keigi

Q.U.B.E.

Q.U.B.E. uz je na steamu za necelých deset eur *1*
    • Jj cenu to má pěknou ale stejně si to chci nejdřív zkusit a nechce mě nějak fachat demo. :( Tobě jede nebo máš koupeno už? *16*
      • keigi
        Ještě jsem neměl čas to pořádně zkusit (kupovat na blind se mi taky nechce), ale co jsem četl recenze, tak to dostává zhruba 6 od recenzentů a 80% nesouhlasných komentářů pod tím. Odnesl jsem si z toho, že pokud se to nebude srovnávat s Portalem (dvojkou), nebudou se vytýkat subjektivní blbosti typu "nemá to příběhové pozadí jako Portal a humor jako Portal a ... jako Portal" vypadá to na příjemnou několikahodinovou krok po kroku gradující puzzle hru. Možná zkusím s někým vyčenžovat :).
        • No to demo mě vyrazilo dech! StreetX říkal do půl hodiny dohraný, tak jsem se těšil že si trošku polámu hlavu u nějakýho menšího puzzlu a ono je za pět minut, možná ani to ne, po všem?! Prý je to úvodní level a .. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2465741 .. teď teda váhám... *16*
          • keigi
            Hmm, škoda. Čili pro nás méně majetné bude asi lepší počkat si na slevu nebo indie bundle *3*
            • O prachy nejde ale teda tak nějak mě to zklamalo, moje chyba, čekal sem od toho moc. *16*
      • Mě demo jede v pohodě, ale stále váhám, demo je do půl hodiny dohrané a ukazuje jenom ty základy, nějaká těžší hádanka, aby člověk viděl, jak to bude vypadat dál by bodnula, asi koupím, ale až bude v nějké pořádné slevě....
  • Dark Souls on PC

Notch podepsal petici *4*
    http://twitter.com/notch
    • Inquisitor
      A to je kdo?
      • Petice za Dark Souls na PC (RPG roku 2011 podle Games.cz) nasbírala za dva dny skoro 30 000 podpisů....

bud ses mentalne zaostalej a nedokazes vyhledavat informace, a nebo jsi jen spatny troll
        • Inquisitor
          První je správně.
    • The Darkness II bude muset očividně v Německu (stejně jako první díl) projít cenzurou.

Panebože, ten super skvělý Notch podepsal petici. Pojďme jí ovce podepsat taky.
      • Když se ti to nelíbí tak můžes ty vole zůstat na pastvě.. *16*
  • MickeyMutant

SWTOR v Guinessovce, v žádném produktu dosud nebylo namluveno více než 200 tisíc řádků textu.

A jéje! Už tady zas máme ty řádky (lines). To zas bude v álejích nabl..., vlastně v diskuzích rušno.
  • MickeyMutant

Rapper Kanye West... přemýšlí, proč neumožnit dětem během testů ve škole vyhledávat info mobilem na netu.

Protože jak jim dojde baterka, tak jim vypne mozek.
    • Jde o to, jak to vlastně West myslel. Možnost vyhledávání informací v poznámkách/knihách/na netu se občas při testech praktikuje, ale podoba testu tomu musí bejt uzpůsobená. Takový testy jsou obvykle poměrně těžký a založený spíš na přemýšlení a chápání souvislostí než na memorování dat. S tím poměrně souhlasím, ačkoli si nemyslím, že někde na základce by děti byly schopný takový testy řešit. Ale na středních/vysokejch školách to v některejch předmětech určitě místo má.

Už jsem takovejch testů taky pár absolvoval a kvůli tomu, že jsem se při učení nemusel zabejvat blbostma, který vždycky najdu, nýbrž spíše pochopením souvislostí, který bez důkladnýho studia nepochopím, si toho pamatuju výrazně víc.

Samozřejmě je blbost dovolit vyhledávání infa u testů typu "kdy zemřel Karel IV.", "jaký je hlavní město Německa" apod. A upřímně, taky dost pochybuju o schopnosti učitelů na základkách sestavit kvalitní open book test.:D
    • Je rozdíl mezi přemýšlením a vyhledáním si potřebného infa .. řekni mi kolik informací ti vlastně ze školy zůstalo, teda pokud ještě do ní nechodíš samozřejmě. Kdyby se to používalo korektně, místo biflování se něčeho o čem za tři dny nevíš a kladl se větší důraz na samotné přemýšlení! Řekni mi na co potřebuješ znát všelijaké jména vědců, spisovatelů bla, bla, bla, .. to využiješ jednou až pudeš do AZ kvízu a pak zdarec. Logické mýšlení ale jen tak nezapomeneš. Je potřeba nahlížet na věc z více stran než jenom jedné zaostalé. *16*
      • MickeyMutant
        Řekni mi na co potřebuješ znát všelijaké jména vědců, spisovatelů bla, bla, bla...

Na co vlastně potřebuješ nosit cokoliv v hlavě? Všechno je přece na netu. Jenže vypadne proud nebo ti nějaká vlivná zájmová skupina zcenzuruje vstupy a jseš v loji. Rázem je z tebe logicky skvěle uvažující debil, který nemá ani základní všeobecný rozhled a ten, co má informace, si s tebou bude vorat, jak uzná za vhodné. Například. Těch důvodů je spousta, tohle je jenom jeden z nich.
        • Můžeš mě prosím říct co vlastně děláš za práci, kde se po tobě šéf vozí, protože nevíš kdy se narodil Zola? Nevím jak ty ale já raději příjmu chytrého člověka, který je schopen potřebné znalosti k výkonu své práce vstřebat během chvíle než chodící encyklopedii, která je naopak totálně vypatlaná a samostatně neschopná pořádných výsledků. *16*
          • MickeyMutant
            Jenže my tady neřešíme, jestli přijmout nesvéprávnou chodící encyklopedii, nebo učenlivého ignoranta. Diskutujeme, jestli mají v dnešním online světě vědomosti v hlavě vůbec nějaký smysl. A ten tvůj kandidát na zaměstnance by znalosti potřebné k práci, jak píšeš, vstřebat během chvíle stejně nedokázal jednoduše proto, že ho to nikdo nenaučil - dýl než pět minut si nikdy nic pamatovat nemusel.
            • Nevidím důvod proč by normální jedinec nemohl vstřebat jakékoliv informace. Opravdu nevím co je na tom k učení? "Diskutujeme, jestli mají v dnešním online světě vědomosti v hlavě vůbec nějaký smysl." - s čímž vůbec nesouvisí práce že? O které jsem začal mluvit kvůli tomu co jsi napsal ty - "Rázem je z tebe logicky skvěle uvažující debil, který nemá ani základní všeobecný rozhled a ten, co má informace, si s tebou bude vorat, jak uzná za vhodné." Jestli je pro tebe smyslem nošení informací v hlavě to, že se můžeš s někým hádat a ukazovat mu své znalosti jaká si to veliká bedna, tak to je potom nesmysl spíš. - "Jenže my tady neřešíme, jestli přijmout nesvéprávnou chodící encyklopedii, nebo učenlivého "ignoranta". - jistě, člověk který se soustředí na svůj obor tak aby ho dělal špičkově je jasný ignorant. Ach jo na diskuzi se tohle fakt blbě rozebírá. *16*

Tak mě napadá, nemá games.cz IRC nebo nezaložíme si nějakej kanál?
  • Novoroční Humble Indie Bundle nabízí tituly Nuclear Dawn, Max & The Magic Marker, Fractal a Super...

Ovšem až na to ,že to není Humble "Idnie" Bundle jak je psáno v bleskovce , ale Indie Royal Bundle ;/
    • jindra.veliky
      to jsou nazvy jak z mekace...neni to jedno? proste par indie her ne? *15*
      • Novoroční bundle Indie Royal nabízí tituly Nuclear Dawn, Max & The Magic Marker, Fractal a Super...

:D No mne spíš zaujala ta indická doména pod kterou Royal Bundle začínalo ;)
  • Fanoušci Valve začali zaplavovat kancelář a facebook stránku firmy páčidly. Instrukce jsou jasné:...

už jim tam napsal někdo z valve, že ty peníze raddši měli dát na charitu *1*
    • Lost Planet 2 vyjde podle jednoho asijského obchodu na PSV.

Můžete mi někdo vysvětlit o co jde? Z příspěvků na valve fóru jsem to nezjistil?
      • braveman
        Pokud se mluví o Valve, Vždycky jde o Half-Life (3) *3*
        Fanoušci se snaží Gabea dotlačit k nějakým novým informacím...
        • HL už tak nějak vyčpěl , takže dějově to bude už jen větší maglajz

Taky by jim mohli natruc udělat z HL3 strategii ;) , když EA dokáže z Syndicate udělat FPS ...
          • Že ty chceš dostat páčidlo do kolena! *16*
            • vlastik.plaminek
              To už by ho pak nikdo nerespektoval *1*
        • Aha díky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit