Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://youtu.be/mV-gnh1En6E kdyby ten kanál někdo neznal. Tohle video je jakoby trailer na BF4.
    • Klasickej Freddiew. Ale tohle jsem ještě neviděl... *3*
  • Far Cry 2

Vyhral jsem na Steamu Far Cry 2: http://store.steampowered.com/app/19900/, nechce nekdo vymenit za nejakou jinou hru, nejlepe RPG?
    • Asi za to nechces Space Pirates and Zombies *15*
  • Wyder

Až do konce roku nabízí Green Mang Gaming hry od Square Enix (Just Cause 2, Dungeon Siege 3 a další)...

Není to k tématu, ale dneska je na STEAMu se 75% slevou Mafia I, II i všechny DLC k ní.
  • xixixao

Frag Live Special o Star Wars: The Old Republic s Tukanem a Viktorem Bocanem. Už jen kvůli tomu úvodu...

Multiplayer Massive Online RPG - lol :)
  • prosím smazat, překlikl sem se
  • God-of-War

Podle informací z PSM3 bude God of War IV obsahovat kooperační online multiplayer, ve kterém se...

*14* *14* *14* *14*
  • mnodern warfare 3

lol ja vyhral modern warfare 3 na steamu kdyz uz to mam tak premejslim ze bych nekomu poslal cd-key z ty moji krabicky jestli chcete...nechte tu mail nebo neco kam to mam poslat a ja se pak rozhodnu komu to dam *5*
    • Dám něco na výměnu co..? Třeba operation flashpoint dragon rissing...? kdyžtak - miroslavhorava@gmail.com
      • Já ho chci, prosííííím!
        chcispamnaemail@opravdu.cz
    • Rád bych za něj byl :o) Tommyxy@seznam.cz :) Kdyžtak díky :)
    • PROSÍM!

Můžu ti dát uhlíček, nebo si řekni co za to chceš :). Byl bych ti velice vděčný kdyby jsi ho poslal zrovna mě :). shefield2@seznam.cz.
    • froztik
      Budu převelice vděčen ;] mctwister@seznam.cz
    • Dej ho mě :D. skrutislav@gmail.com
      • Až do konce roku nabízí Green Mang Gaming hry od Square Enix (Just Cause 2, Dungeon Siege 3 a další)...

Zkusim stesti :) kudlajz@gmail.com
      • Tak to taky zkusím, jelikož mám trilogii MW rád a různé FPS, kde vypnu mozek a nepřemýšlím nad blbostma co je realita a co ne, tak bych chtěl od tebe získat klíč, bohužel nemám co nabídnout snad jen, že si hru užiju. Hrál sem MW2 na piratském serveru a velice mě to bavilo, tak když mám šanci zkusit MW3 tak proč ne. Můj email je Hammys66@gmail.com, děkuju.

PS. Omlouvám se za reakci, ale nějak se v tomhle systému komentářů nevyznám.
      • 3. ledna vyjde na XBL January Jalopnik Pack, který do Forza Motorsport 4 přidá 10 nových aut.

Kvůli tobě jsem si založil speciální e-mail DejMiProsimModernWafare@seznam.cz
  • Omrzelo Vás Minecraft? Právě vydaný The Aether mod hře vdechne nový život.

Právě vydaný už byl před pár měsícema -.-
  • Online hra Crossfire vydělala tento rok na čínském trhu skoro bilion čínských juanů (= 3,12...

Podle toho clanku to bylo 995 Miliard wonů (platidlo v jizni korei) (860M usd), takze to je neco kolem 16 Miliard Kč. To uz je slusnej vyvar.
  • Amylee.Anderson

KIN Raiders pokořili Deathwinga jako první. Jak to?

Hehehe, jak tam neni diskuze xD
    • MrSanta
      Herdek co vám (myšleno všeobecně) na těch článkách z WoWfanu tak vadí? Však to nemusíte číst, nebo snad čtete úplně každej článek kterej tu na games.cz napíšou?
      Já informace z WoWu celkem rád čtu. Vždycky si vzpomenu jak jsem se proháněl se svým zelenokožcem po Durotaru. Nebo jak se to jmenovalo *3*
      • Tikov
        popravdě říkám si, kdy jsem tu četl o line battle v M&M, o problémech klanů v nativu M&B, o statistice cRPG, ... Umlácení nějaké příšery je určitě zajímavá věc, ale jen pro komunitu dané hry, pro lectori vulgaris je to již přespříliš podrobné (od toho jsou fan weby).
      • (Ne)závislí hráči zvolili deset nejlepších nezávislých her tohoto roku.

Možná ten obsah .... Já taky vymlátím celý pantheon za dopoledne ale že bych měl tu touhu ventilovat to na veřejnosti ..
      • Amylee.Anderson
        Já taky hrála wowko, ale k srdci mi nepřirostlo. Už jsem si na ty články zvykla, ale... ráda si rejpnu :D
        • MrSanta
          U tebe to chápu, přece jen jako mimozemšťan máš rejpání tak nějak přirozené *3*
    • jindra.veliky
      tjn skoda ja tam chtel napsat tohle:

Dekujeme redakci za dalsi prinosny a zajimavy a krasny clanek o WoW ktery je plny uzitecnych informaci.

*1*
      • Wyder
        Já jsem si ten článek celkem rád přečetl. Wowko sice už dlouho nehraju, ale přesto to bylo napsáno čtivě. Imho jinak články, které bych zhodnotil jako "nezajimave a neprinosne" (viz jindra.veliky) prostě nečtu... ;-)
      • Amylee.Anderson
        Já tam chtěla psát, že jsem se včera hezky vykakala.
        • Jazz
          10x užitečnější a zajímavější informace, než o SoWku.
          • kostejnesmrtelny
            Od začátku mi bylo jasný, že houna jsou pro tebe hodně zajímavá problematika. *14*

Svůj k svému, jak se říká.
      • Stáhněte si do The Elder Scrolls V: Skyrim realističtější zvuky vody nebo krásnější noční...

Teda Jindro dneska s tebou souhlasím ;) ....
        Škoda že chybí PR proužek na WOFANA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit