-
Ptákovina, ale pobavila. :)
https://www.youtube.com/watch?v=C8rFnefnKhA -
Outlast 2 Trailer
https://youtu.be/EOrTuPljfPU
Kdo by neveděl tak COD:WW2 bylo konečně officiálně oznámeno! ( bude i živý stream středu 19:00 s více infem)
Ještě abych nezaopoměl Outlast2 bude mít i DRM free verzi na Gogu. -
Kickstarter Hellpoint
Pro fanoušky DS/BB, určitě podpořte tento zajímavý projekt:
https://www.kickstarter.com/projects/hellpoint/hellpoint-a-dark-sci-fi-rpg -
-
Koukam ze se rozhodli vykrast Dark Souls opravdu bez skrupuli.
-
-
Na tom je snad něco špatného? *7* Pokud to bude dobré, tak je to alternativa, navíc to má působivý vizuál.
-
-
No jasně tohle je scifi Dark souls, stejnej styl boje a pomalu by se dalo říct že i graficky bez rozdílu ( pořádně tmavý to je taky *5* ) +splitscreen.
Prostě indie reskin soulsů - kam se hrabe nějaké Surge ( které "vykradlo" LOTF) -
Art styl se mi moc líbí, ale nelíbí se mi, že ti zdejší magoři jen tak dávají mínus, když odkážeš na zajímavý projekt.
-
-
Eurogamer už nefinancuje xzone? Zavítal jsem tam po dlouhé době a koukám, že snad v každém článku je "koupit na Alza"
-
-
Xzone koupil hrej
-
jo, to tam maj uz celkem dlouho skoro v kazdy druhy vete *1*
-
-
Little Nightmares poběží na PS4 v rozlišení 1080p při 30 fps, na PS4 Pro v rozlišení 1620p při 60 fps.
tak už to není ani to Dynamic 4K Gaming, jak slibují reklamy -
DoW III beta
Kdo zapomněl, tak běží otevřená beta. Klíč přišel během 5 minut.
A za mě osobně zatím skvělé. Je to takový hybrid mezi 1. a 2. dílem. -
Bleskovky
Smázli jste mi příspěvek, který upozorňoval na problém ve včerejší bleskovce. Zřejmě došlo k nedorozumění, možná jsem měl věc formulovat lépe. V poslední době jsou bleskovky plné překlepů, jazykových nesmyslů a logického balastu, když už neobsahují mrtvé odkazy a faktické chyby nebo dezinterpretace. Snažil jsem se upozornit, že obraty jako "vyšla nová aktualizace" nejsou úplně nejšikovnější, což, uznávám, rozhodně nepředstavuje největší problém ve vesmíru. Přesto nechápu, krom neporozumění vycházejícího snad z mé špatné formulace, proč má podobné upozornění někdo z redakce potřebu odstraňovat. -
-
Skoro jako by od stálého bleskaře převzal dočasně službu jistý redaktor, kterého z obavy o životnost tohoto příspěvku nemůžu jmenovat, což je smutný. *4*
-
Možná že už tě mají dost (nevím)
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=uvVGLLF-7jY
Je to kvalitou videa nebo už začali s downgradem? Přijde mi to ošklivější než dřív. Konkrétně 0:57 mě dost nemile překvapilo. Koně jak z papundeklu, chlap netrefí třmen, ale tak co, stoupnout se dá i na vzduch, druhej kůň má asi kolečka v kopytech, podle toho, jak se otáčí, a čokl má buďto infarkt, nebo vzpomíná na krásné chvilky s něžnou fenkou... -
-
podoba sa to cca na witchera 1 :)
-
On třeba ten šíp (1:08) by člověk tímhle způsobem z toulce taky nikdy nevytáhl. Ošéfovat všech tisíc podobných věcí (třmeny) je ale zřejmě nad síly malého studia jako Warhorse. Mají s tím problémy i v několikanásobně větších firmách.
-
-
Možná není problém v tom, že by postavy a animace byly tak hrozné, ale spíš v tom, že prostředí a nasvětlení se fakt povedlo. Potom to vypadá, jako když někdo do Skyrimu naplácne něco, co za deset minut spáchal v 3D studiu MAX. Prostě kontrast ve kvalitě.
Ale jestli skutečně začali osekávat grafiku, tak se jim to ještě může podařit sladit. Sice tím pro hráče méně příznivým směrem, ale možná skoro lepší, než kdyby na mě v realistickém živoucím lese vyskakovali papundekloví zajíci.
-
-
Zdá se to horší. Ale nebyli psi náhodou už před časem vyškrtnuti z plánu? Možná jde o nějaké staré záběry, koneckonců je to video, které jen představuje herce, takže tam třeba použili starší věci.
-
-
Já se tomu nedivím když je to studio kde si vše dělaj sami tak postupně vyškrtávaj a upravujou určité věci aby to zmákli, jenže Donwgrade takovej zase nebude ne graficky tolik spíš v hratelnosti... teda jestli upgrade už byl.
-
-
Jistě, pokud byl upgrade, musí následovat downgrade. Podle hesla "What goes up must come down", jestli si teda tenhle Newtonův zákon pamatuješ z angličtiny.
-
-
Pes snad byl vyškrtnutý jen jako společník, kterému můžeš dávat příkazy, jinak by tam asi psi (s inteligencí slepice, ktálíka nebo prasete) pobíhat mohli.
-
-
Vypada to nejak hur, myslim ze tam downgrade je.
-
-
Obrazem: V roce 2015 vytvořil grafik Alistair McNally z EA koncept art, jenž se snaží zachytit, jak by vypadal Half-Life 2 v next-gen grafice.
2005, ne 2015. :) -
-
Někam se ta chyba do bleskovky zakomponovat musí *3*
-
-
Já bych nebyl na našeho bleskaře tak přísný. Výpomoc by se mu ale občas hodila...
-
-
-
SR2 zadara na GOGU
Do soboty... -
-
Na Steamu taky *3*
-
Edit: už vím..
-